Unutamadığınız bir anınız var mı?
Paylaşmak ister misiniz?🤭
Paylaşmak ister misiniz?🤭
Var bu olay 5 6 sene yaşandı
Okul çıkışı arkadaşlarla döner kola ikilisi için adını unuttuğum bir yere gitmiştik neyse yiyip içtik ardından hesabı ödeyeceğimiz sırada garson bize "hesabınız ödendi 2 dk bekleyin künefeleriniz geliyor " dedi o an baya şaşırdık ne nasıl falan dedik meğersem ablanın birisi bizim hesabı gizliden ödeyip üzerine bize künefe ısmarlamış bu anımı anlatmak istedim yeri bende baya ayrı
Ne kadar hoş bir davranış😊bu anı unutmamanızı sağlamış😊
Cevap
8Cevap
Unutamadığım güzel bir anım yok
Bir insan pizza yerken nasıl bu kadar güzel poz verebilir
Pozun güzelliğinden mi?😅
😂anlıyorum
Karşılığıma beklediğim yanıtı vermediğiniz diyelim her kadın birazcık iltifattan hoşlanır ama söylediklerinin kolayca anlaşılmasından daha çok hoşlanır😊
Boşverin bence
Kaza geçirmiştim ama hiçbir şey hissetmedim
Nasıl bir kaza olduğunu sormamda sakınca var mı?
Karisidan karisya geçerken araba çarptı bisikletle arabanın çakı paramparça oldu ufak sıyrıklarla atlattim
Çok şanslısın geçmiş olsun😊bahşedilen hayatın kıymetini bil
Ben de senin gibi düşündüm ama şans değil tabi bu
AA, şey, evet var aslında. Ama anlatmayayim en iyisi, utandım çünkü 🤫😬
Daha çok unutmak istediklerim var.
O hepimizde fazlaca var sanırım maalesef 🤷🏻♀️amaaann nereye kadar?
Yeni ve güzel anılara yer açmalısın bence😊
Dediğin doğru. Yeni ve güzel anıları açmak için yüzümüzü güldüren kalbimizi ısıtan biri olmalı önce
Herkesin bi nasibi olduğuna inanırım şu an yanında olmayışı hiç olmayacağı anlamına gelmez🤷🏻♀️ bekliyorsan güzelleştiğindendir.😊
Evet ama artık o gelmeli yani. Vakit geçiyor
Gelir gelir merak etme
Yoruldum artık. Elimden tutup destek vermesi lazım :(
Neden birinin desteği lazım
Çok yanliz kaldım ben
Yalnızlıkta göz korkutan nedir?
Mutsuzluk.
Neden mutsuz olasın🤷🏻♀️hayatta olman nefes alabiliyor olman bile yetmeli bazen🤷🏻♀️böyle motivasyon konuşmacısı gibi cevaplar veriyorum ama çok yalnız kalmam gerekti nasıl olduğunu biliyorum ama bundan hiç korkmadım aksine bana çok şey kattı.
Çok üzüldüm sabahlara kadar kendimi çok harap ettim gözümü açtığımda yine ben vardım kimse yoktu🤷🏻♀️herkes gider sevgili gider, anne, baba bile gider ama sen hep kendinle kalıyorsun🤷🏻♀️keşke böyle olmasa ama işler böyle yürüyor. Yalnız kalmaktan korkup düşersen bir tekme de yalnız bırakanlar atar.
Sen kaç yaşındasın ya çok olgun konuşuyorsun. Tebrik ve teşekkür ederim değerli yorumların için seni tanımak isterdim
?
20 olmak üzereyim diyelim😊rica ederim bir şeyleri değiştirebildiysem ne mutlu bana😊
Yaş problem mi yani onu mu kastediyorsun
Anlayamadım?
Pardon yaşı sorduğumu unuttum özür dilerim 🙏
Problem değil iyi geceler 😊
Gidiyormusun :(
Herkesin gittiğinden bahsetmiştim 😅
Gitme konuşalım seninle iyi geldin bana
Belki başka soruda😇
Dm den?
İyi geceler 😊
😔😔 İyi geceler
Çokkkkkkk🙈🙈
İstersen paylaşabilirsin😊
Onunla yaşadığım hersey😭😭
Biten şeylere ağlıyor muyuz hala😅Aslaaa😒
İçim ağlıyor
Gerek olduğunu düşünmüyorum o kadar kıymetli olsaydı dışından ağlardın😅
🙄🙄
Bir şeylerin önceliğini sıralarken yanlış yerlere yerleştiriyorsun bunu halledersen taşlar yerine oturacak gibi😊en başa kendini koymanı tavsiye ederim birazcık bencillikten kimseye zarar gelmez
Gönul bu yavrum içerde kini atamıyor
Ne gibi bir anı apla
Ne bileyim rezil olduğun olur çok mutlu hissettiğin olur🤭herhangi bir şey😊
hee bi sıçış hikayesi diyorsun :D
😂😂😂neden olmasın
Şimdi istanbuldan memleketime dönerken gece saat 3 te acil büyük abdestimi yapmam gerekti. Şöföre söyledik durdu yol kenarında bir yerde. Meğerse durduğu yer yokuş aşağı dikenli çakıllı bir yer miş bende mideyi bozmuşum tabi. O anki sancıyla pantolonu indirip karanlığa ilerlerken yokuş aşağı dikenlere çakıllara girdim kıçım açık. İstanbuldan memlekete kadar da boş otobüste ayakta gittim :D
😂😂😂güldüm kusura bakma
Ne yapalım geldi bi kere başımıza daha çok var da :D
varx
Anlatmak ister misin?🤭özel değilse
neyi
Anını😅
anımda bir şey mi var
Boşver😊
Asfagshs
😄🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?