Diğer Fitre ve zekat verdiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar fitre ve zekatları nereye veriyorsunuz Güncellemeler+1 yıl BAYRAM HARÇLIĞI VERDİNİZ Mİ Fitre ve zekat verdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HaYaTiAnLaM Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Fitre ramazan ayinda verilir zekat verilir Şu an sadece 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bayram harçlığı verdin mi abi Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Bayram gelmediki daha Yorumla Soran +1 yıl Yarin Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Nerdesin hangi sehirde Yorumla
Krony Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Fitre Ramazan ayında veriliyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İhtiyacım var da ondan öyle yazdim Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl yardıma muhtaç olanlara ver 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kişi tam olarak benim Yorumla lacıvertkartal +1 yıl ne yapayım Yorumla
Kurban1502 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Çok mu ihtiyacın var 0 7 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Kurban1502 +1 yıl Anladım Yorumla Kurban1502 +1 yıl Bekleme dinlemek isterim seni Yorumla Soran +1 yıl Kızıma süt almam lazim Yorumla Kurban1502 +1 yıl Burdan değil Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım abi Yorumla Kurban1502 +1 yıl Yardımcı olmak için yazdım Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Getir ver bana protein tozum bitti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Akpartiye veriyorum insaallah. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Abi bana da verirmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadas olabiliriz tabi severek veririm sana nerdensin Yorumla Soran +1 yıl Abi ben karşılıksız istemiştim hani hayrına verirlerse diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdensinki sen Yorumla Soran +1 yıl Cadirdayim abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kampsever birisiyim, iyi arkadas olacagiz demek seninle cici kiz. Geliyorum, hangi sehir Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. yokkk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bana verebilirmisin Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Hristiyanım Yorumla Soran +1 yıl Bayram harçlığı da olur abi Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 830 cevap paylaştı. ablama 0 2 Yorumla cryptoGuy +1 yıl bu yeni para isteme metodu mu Yorumla Soran +1 yıl İnan ki geri odeyebilme şansım olsa yazmazdim kızıma süt almam lazım hiç param kalmadi devlete gittim başvuru yaptım hala bekliyorum sonuç gelmiyor 15 tl olmuş süt Allah seni inandirsin 15 tl bulamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Fitre ramazan ayinda verilir zekat verilir Şu an sadece
Bayram harçlığı verdin mi abi
Bayram gelmediki daha
Yarin
Nerdesin hangi sehirde
Fitre Ramazan ayında veriliyor
İhtiyacım var da ondan öyle yazdim
yardıma muhtaç olanlara ver
O kişi tam olarak benim
ne yapayım
Çok mu ihtiyacın var
evet
Anladım
Bekleme dinlemek isterim seni
Kızıma süt almam lazim
Burdan değil
Anlamadım abi
Yardımcı olmak için yazdım
Çevrede olan fakir ve gariban insanlara.
Getir ver bana protein tozum bitti
Akpartiye veriyorum insaallah.
Abi bana da verirmisin
Arkadas olabiliriz tabi severek veririm sana nerdensin
Abi ben karşılıksız istemiştim hani hayrına verirlerse diye
Nerdensinki sen
Cadirdayim abi
Kampsever birisiyim, iyi arkadas olacagiz demek seninle cici kiz. Geliyorum, hangi sehir
yokkk
Bana verebilirmisin
Hristiyanım
Bayram harçlığı da olur abi
ablama
bu yeni para isteme metodu mu
İnan ki geri odeyebilme şansım olsa yazmazdim kızıma süt almam lazım hiç param kalmadi devlete gittim başvuru yaptım hala bekliyorum sonuç gelmiyor 15 tl olmuş süt Allah seni inandirsin 15 tl bulamıyorum
Hayır