Kızlar Bir Aylardır devam eden bir savaş var. Rusya zamanında çeçenistan ile uzun savaşlar verdi, şimdi kendilerine bağlı. Afganistan ile yıllarca savaştı, Rusyasız hareket edemiyorlar şimdi.
İkinci dünya savaşında nazileri durdurmayı başarmış, Suriye aracılığıyla Arap topraklarına girmiş dünyanın en büyük yüz ölümüne sahip, aynı zamanda gaz rezervlerinin çoğunu elinde bulunduran dev bir ülkeden bahsediyoruz.
Elinde her türlü balistik füze olan, teknolojisi gelişmiş, ekonomisi sağlam bir ülke sene olmuş 2022 niye hâla konvansiyonel silahlar ile 50 sene önceki savaş taktiklerini kullanarak savaşsın ki?
Ukrayna ise bir palyaço tarafından yönetilen, diğer yandan kesin tahıl üreticisi bir ülke. Acaba diyorum, başka birşeyler mi oluyor geride?
Evet, gözümüzün önünde bir savaş sürüyor
Hayır, kesinlikle başka işler dönüyor arka planda
Savaştan anlamam, sevişmeyi bilirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer