Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarınızı bekliyorum
Çok zengin bir erkek ve yaşı kemal'e ermiş ama hiçbir şey yaşamamış sizce ne kadar mantıklı partiler kokteyller para satafat içinden birinin hiç bir şey yasamamasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnandım ne yalan söyliyeyim neden yalan söyledin ki dedim ne mecburiyeti var
Yüzde yüz yaşamıştır. Net.
öyle diyorsa seni kandırıyor kanma!
Aseksuel olmaz mı
İnanmam işi tam ney bilmiyorum ama bence yalan %80 felan
İş adamı
Yaşamıştır bence
Gaymis az önce arkadaşının ağzını aradım
Cidden mi
Valla elim ayağım titredi bugün öğrendim hakkında varmış dedikodu bilmiyordum arkadaşına sordum bana verdiği cevap şu girmiyeyim hiç o konulara dedi ne anlamam gerekiyor eşcinsel değil demek zor mu
Valla benimde arkadaş bir kizdan hoşlanıyordu arkadaşımın biri kızla samimiydi sorsana sevdiği felan var mı bir arkadaşım hoslaniyor dedim gitmiş sormuş eşcinselim ben demiş çocuğa dedim çocuk üzüldü baya biz ananmadik 2 kişiye daha sorduk gerçekmiş
Ya bende inanmadım ama kime sorsam net bir şey söylemiyor herkes susuyor eşcinsel değilse insan eşcinsel değil der girmeyelim o konulara ne demek biri sana diyorki arkadaşın ile ilgili eşcinsel dedikodular var ne derece doğru sen girmeyelim o konulara diyor çok canım sıkıldı bi gaya aşık olmadigimiz kalmıştı oda oldu. Arkadaşına üzüldüm rezalet bir durum bide işin kötüsü seviyorsun ama bir tiksinmede geliyor
Sağlık olsun kısmetin değilmiş birde şöyle düşün eşcinselliği yediremeyip seninle denemek için birlikte olsaydı sonradan ogrendeydin
Ya bu erkekerin eşcinsellik sevdası nolcak neden bu kadar fazla eşcinsel var
Bilmem benim tanıdığım eşcinsel yok o kadar
Afedersin merak ettim senle onun yaşını merak ettim
O 60 ben 27 hiç evlenmemiş ve hiç bir kadınla gören olmamış
Yani sormak saygısızlık ama çoğu kiz yaşça büyüklerden hoşlanıyor. Neden olgunlar daha çok hoşunuza gidiyor seni etkileyen ne oldu
Kibardi kendinden emin kültürlü bide saçma sapan hareketleri yoktu bu yaşa kadar niye evlenmedi gibi kendi kendime sorguladım ama nafile meğerse erkeklerden hoşlanıyor aglicam. Şimdi soruna gelecek olursam güven veriyorlar
Hmm anladım teşekkür ederim cevapladiginiz için. Nasibinizde yokmuş diyelim daha iyileri ile karşılaşırsınız umarım sizi seven size değer veren. Sağlıcakla kalın
Kendinizi de üzmeyin
Teşekkür ederim duaya çok ihtiyacım olduğu bir donemdeyim sizde kendinize iyi bakın iyi bayramlar
İyi bayramlar
Zengin koca mı buldun kendine
Ben inanmam ya kız yoktur ya tip
Etrafında kadın kız çok o gel dese koşarlar
Yalandır
Aseksuel olamaz mı
salllıyor
Neden böyle bir yalan söyledin ki onu anlamadım :/