Diğer Banyoda idrar damlaması sorun olur mu namaz için? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1 damla idrar damladı peceteyle sildim sorun olur mu namaz için falan Güncellemeler+1 yıl Yere damladı arkadaşlar Banyoda idrar damlaması sorun olur mu namaz için? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Bir damla veya tümü necistir tekrar yika ustunu degis 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Küçük bir yer ve bir damla olduğu için suyla ıslattığım peçete ile sildim sorun olur mu Yorumla Muratby33 +1 yıl Silmiş isen sorun yok Allah kabul etsin Yorumla Soran +1 yıl oh çok şükür rahatladım Allah razı olsun Yorumla Muratby33 +1 yıl Ameller niyete göredir önemli olan kalbin önemli olan bunu dusunup merak etmen yani İslam mantık dinidir Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Damlayan yerde abdest almadıydan sorun olmaz. 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. bence olur sen çıkar degiş evdeysen eger 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yere damladı üstüme değil Yorumla emircan2001 +1 yıl bişey olmaz üstüne geldiyse yıka o bölgeyi Yorumla
dloohsouse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Olur ne yazık ki. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl neden ki Yorumla Soran +1 yıl Yere damladı üstüme değil Yorumla dloohsouse +1 yıl Aynı şeye gidiyor, tekrardan abdest alman lazım. Yorumla dloohsouse +1 yıl Sonuçta fark etmişsin. Yorumla Soran +1 yıl Abdest zaten alacam ama yere basıyoruz diye demiştim yani sadece peceteyı ıslatıp silsek olur mu ben kuruyken sildim Yorumla dloohsouse +1 yıl Kanka ne diyorsun ya ben seni anlamıyorum ki.Domestosu al, dök hepsini bir güzel yıka orayı eğer yıkamazsan ben gelip yıkayacağım. Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nereye damladı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yere Yorumla peraaa16 +1 yıl Üstüne deymediyse bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Yere basıyoruz ya ondan dedim Yorumla peraaa16 +1 yıl Silmişsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir damla veya tümü necistir tekrar yika ustunu degis
Küçük bir yer ve bir damla olduğu için suyla ıslattığım peçete ile sildim sorun olur mu
Silmiş isen sorun yok
Allah kabul etsin
oh çok şükür rahatladım Allah razı olsun
Ameller niyete göredir önemli olan kalbin önemli olan bunu dusunup merak etmen yani İslam mantık dinidir
Damlayan yerde abdest almadıydan sorun olmaz.
Abdest al sorun olmaz yani
bence olur sen çıkar degiş evdeysen eger
Yere damladı üstüme değil
bişey olmaz üstüne geldiyse yıka o bölgeyi
Olur ne yazık ki.
neden ki
Yere damladı üstüme değil
Aynı şeye gidiyor, tekrardan abdest alman lazım.
Sonuçta fark etmişsin.
Abdest zaten alacam ama yere basıyoruz diye demiştim yani sadece peceteyı ıslatıp silsek olur mu ben kuruyken sildim
Kanka ne diyorsun ya ben seni anlamıyorum ki.
Domestosu al, dök hepsini bir güzel yıka orayı eğer yıkamazsan ben gelip yıkayacağım.
Nereye damladı
Yere
Üstüne deymediyse bir şey olmaz
Yere basıyoruz ya ondan dedim
Silmişsin
Duştayken mi işedin