Rüyamda erkek cin bana dokunmaya çalışıyordu ve uyku felci geçirdim. Sizce musallat olur mu?

Bu akşam uzun bir süre yatakta döndüm durdum, bir şekilde uyumuşum normal rüya görmeye başladım. Rüyada ben görünüşte teyzemin evindeydim fakat gerçekte olan eviyle rüyada onun evi diye içinde bulunduğum ev çok farklıydı, ev karanlık sadece pencereden ışık yansıyor daha sonrasında teyzemin sesini duyuyorum hatta tam yanımda fakat karanlık olduğu için kendisini göremiyorum sadece vücudunun karaltısını seçebiliyorum. Sonrasında yatağa gitmek istediğimi söylüyorum ve beni odaya götürürken salonun çıkışında ışığı açmaya çalışıyorum fakat açılmıyor teyzeme ışığın neden açılmadığını sorup ışığı açmasını istediğimde ise bana 'istemiyorum açmayacağım' diyor ben de dalga geçmek için 'cinler mi geldi yoksa hahahaha' diyorum o da sanki yaptığım şakaya alınmış ve beni tersleyen bir ses tonunda 'aynen aynen cinler geldi' diyor ve salondan çıkıp odaya geçiyoruz. Ben yatağıma yatıyorum ve teyzemde benim yanıma yatıyor, kollarını ilk başta belime sarıyor ve sonrasında belimi sıkmaya başlıyor ben de tam o sıra bir şeylerden şüphelenip yataktan kalkmaya çalışıyorum fakat izin vermiyor ve tam o sıra uyku felci geçiriyorum, anne diye bağırıyorum fakat sesimin şekli değişiyor ve asla duyulmuyor, yarım yamalak sesimle olabildiğin en yüksek seste dua okumaya başlıyorum ve tam o sıra ''teyzem" bana 'al bak cin gör, birazda erkek cin okşasın seni' diyip belimi ve gövdemi okşamaya başlıyor. Ben dua okumaya devam ediyorum ve ilk duanın sonuna geldiğimde bacaklarımdaki baskı bitiyor 2. duanın sonunda belimde ki baskı kesiliyor ve daha 3. duanın sonuna gelmeden kendimi "uyanmış" ve nefes nefese her yerim uyuşuk bir halde dua okurken buluyorum. Sizce musallat durumu gibi bir şey olabilir mi?
Rüyamda erkek cin bana dokunmaya çalışıyordu ve uyku felci geçirdim. Sizce musallat olur mu?