Sanırm adaletin bir bana sıra geldiğinde işlemediğini şu yaşıma gelene kadar öğrendim, yanlış olan en doğru şekilde yaşıyor hayatı. canımı yakan kim varsa mutlu devam ediyor hayatına sevgili arkadaş akraba kim varsa kimse sebep olduğu şeylerin bedelini ödemediği giibi birde dünyanın en iyi insanı gibi hak etmiş gibi güzel yaşıyorlar. Hayat gerçekten hiç adil değil. İçim daraldı
Dedim instagram da arkadaşım paylaşmış. Bodrumda köy kahvaltısı yapıyor bende burada sahanda yumurtanın tavaya yapışan tanelerini kaşıkla çıkarıp ekmekle yedim. Selda ablanın da dediği gibi adeletin bu mu dünya?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Günaydın iyiyim
İdare eder.. rica etsem soruma cevap yazar mısınız, profilimde 😅
Peki
Bende yazıcaktın da kapalı bişey gorunmuyo
Harika. Çünkü tatildeyim 😅
İyi eğlenceler neresi orası merak ettim?
Bodrum'daydım, Antalya'ya geçiyorum bugün ama bir haftam kaldı sonra gitmek zorundayım
Hafta sonu dahil calısmaya devam dünyaya çalısmak için geldigi mi hissediyorum 😂😂
5 veririm normal bir gün yani
Diyorsun ki her gün birbirinin aynı
evet kesinlikle yaşla alakalı sanırım
Yaş dediğin ruhunun ne hissettiğinden ibaret
çok doğru ama yinede insanın duyguları rütün oluyor dünyayla ilğili
Güne 10 luk bir başlangıç yaptım
Bana bit parça hayat sevincinden ver yahu🤗Burcun ne enerjini sevdimde
Sınavdan geldim yorgunum
Umarım istediğin sonucu alırsın
Teşekkür ederim sağolun.
9 🌝🌝
Maşallah maşallah aman nazar değmesin 🤗
Teşekkür ederimmm 😁❤️❤️
Modum baya düşük 2 ya da 3 ..
Sebep
Annem rahatsız. Umarım iyi olur ya.. Annemin canı yandığın da benim de yanıyor.
Geçmiş olsun sağlıktan önemli bir şey yok
Çok teşekkürler. Duaya ihtiyaç var sadece..
5...
6,8 ile 7,3 arasında kaldım
Günaydın ☺
Günaydın
2...
5 in altındakiler bizdendir🤗
İyi sen nasılsın
İyi hissetmek için çabalıyorum diyelim
Ne oldu?
Sanırm adaletin bir bana sıra geldiğinde işlemediğini şu yaşıma gelene kadar öğrendim, yanlış olan en doğru şekilde yaşıyor hayatı. canımı yakan kim varsa mutlu devam ediyor hayatına sevgili arkadaş akraba kim varsa kimse sebep olduğu şeylerin bedelini ödemediği giibi birde dünyanın en iyi insanı gibi hak etmiş gibi güzel yaşıyorlar. Hayat gerçekten hiç adil değil. İçim daraldı
0 moralim çok bozuk.
Kötü hissetmek için elverişli bir hayat çünkü haklısın
Dedim instagram da arkadaşım paylaşmış. Bodrumda köy kahvaltısı yapıyor bende burada sahanda yumurtanın tavaya yapışan tanelerini kaşıkla çıkarıp ekmekle yedim. Selda ablanın da dediği gibi adeletin bu mu dünya?
*demin
Al bende de. o kadar madem yaşamayacaktım o zaman dünyaya hiç gelmeseydim, nerde yanlış boş beleş insan var onlar yaşıyor hayatı
Demi bide millet param yok der ağlarlar. 1 ay tatil yap 11 ay borcunu öde sonra gel bana ağla