Diğer Sitedeki paylaşımlarınıza göre bende bıraktığınız izlenimi diyeyim mi? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben zaten iyi izlenim bırakıyorum sizleri de herhangi bir konuda diyeyim :)) #prensizlenimleri Güncellemeler+1 yıl Devam :)) Sitedeki paylaşımlarınıza göre bende bıraktığınız izlenimi diyeyim mi? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Abuk sabuk bir sey demeyeceksen de 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana hayran bir çiçeksin desem fhdd Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Tabiki çok merak ediyorum. 1 11 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne yaptıgın belli değil flgk Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Düşüncene saygım sonsuz Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyen ben olunca flh Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl 🙃🙃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız denk geldik yine gkh Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Sağlık olsun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olsun gkgn Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Devam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Guncellemeyi mi diyosun gjfgf Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yok Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Var cbxc Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Soyle bakalim pek girdigim yok ama 1 2 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl bir şeyler yapmaya çalışşsan da olmuyor gibi :D Yorumla tuXba +1 yıl Bu cok muglak bi cevap Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl De bakalim 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana hayransın fkgj Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Of bu kısımları geçsem mi hep aynı muhabbet artık herkes anladı sjjsndndjdjjddj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya ggkjl Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Baktım ya ndndndndn Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur gjbkn Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Olmaz dnjdjdjd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya fjgj Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Baktım ya rjjrneje Yorumla PrensHazretleri +1 yıl evet :D Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Sole 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorularıma geliyorsun flgk Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Hay yapacagin yorumun fjfjgjh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne glhkgkg Yorumla
nicckyok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl De.. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana hayransin fhxgd Yorumla nicckyok +1 yıl Oha nasıl bildin ahfgsd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bilirim gkh Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl de.. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ara sıra ilgi cekmek istiyosun ama olmuyor fjg Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl bak senin ilgini cekmisim bile 😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi pembeli :D Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pek görmedim ama polemiklere girmemeye çalışıyor gibisin fjg Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. De bakalım 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorularım ve gelen yorumlar ilgini çekiyor :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl de lütfen 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben yokken buralar çok sıkıcıdır senin için :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet doğru Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abuk sabuk bir sey demeyeceksen de
Bana hayran bir çiçeksin desem fhdd
Tabiki çok merak ediyorum.
Ne yaptıgın belli değil flgk
Düşüncene saygım sonsuz
Diyen ben olunca flh
🙃🙃
Kız denk geldik yine gkh
Sağlık olsun