Şu altta gördüğünüz muskayı açtım. Sözde bunu açarken çarpılırmışız. Sözde bunu bozmanın tekniği varmış. İnsanları bu yollarla silkeliyorlar. İnsanı koruyan en önemli şey aklı ve dikkatidir. Ayrıca iradesidir.

Şu altta gördüğünüz muskayı açtım. Sözde bunu açarken çarpılırmışız. Sözde bunu bozmanın tekniği varmış. İnsanları bu yollarla silkeliyorlar. İnsanı koruyan en önemli şey aklı ve dikkatidir. Ayrıca iradesidir.

hayır bu tarz saçmalıklara inanmıyorum. sırf inandığınız için bir şey olmaz. sadece önlem alarak olur
İnsan denen varlık, eğer akıl denen yetisini kullanırsa insan olur.
Onu daha ileriye taşıyan ise dikkat ve samimiyettir. Teşekkürler dostum. <3
Rica ederim dostum, insan her zaman düşünmeli her zaman sorgulamalı bence. bu her şey için geçerlidir. bazıları o kadar dikkatsiz ki nasıl olsa dua beni korur ya da yazılan yazılar bana güven verir düşüncesiyle dikkatsizlik yapabiliyor. en kötüsü de olacağı varmış demek ki tanrı böyle uygun gördü deyip çabalamayı bırakıyorlar :)
Sanki oturup Tanrıyla 2 kadeh şarap ile muhabbet etmiş gibi, tanıklık etmişçesine konuşuyorlar.
Halbuki insanı ilgilendiren şey bizzat yaşamın kendisi ve içindekilerdir. An'ı yaşamaktır.
Katılıyorum. zaten en çok sorun olanda kanıt olmadan bu kadar net konuşmaları.
sıkılma diye x o x oyunuda koymuş adam ne kadar düşünceli
Cevap
1Cevap
Ben kabuslar görüyordm muska yaptırdm gecti bence inanc her seyden önemli
Beyin ile alakalı bir durum var.
Mesela soyut şeylere fazla inanan insanlar bir noktadan sonra bu soyut şeyleri görme eğilimi yaşıyor.
Tıpta bile boş bir halta yaramayan hapı adama al bunu şu işe yarayacak desen adam şartlandığı için o işe yarıyor. Kabus ise çoğunlukla bastırılmış duygular, sinir, stres ve baskıdan kaynaklanan sebeplerden görülüyor. Yahut inandığını söylediğin şeyler bilinçaltından patlak vermesi sonucu görüyorsun. Mesela ben gözümle görmediğim, kulağımla işitmediğim şeylere tanık değilim ve beni ilgilendirmez diyen birisi olarak çok kaliteli rüyalar görürüm ya da görmem. Özellikle burada ya da çevrende ciddi anlamda beyin bilimi ve nörobilim üzerine ilgili biri varsa sana bunların cevabını verecektir. Eskiden birtakım dürümler yüzünden kaygı bozukluğu (esasen algı bozukluğu) gibi bir durum yaşadığımda beyin üzerine ve işleyişi üzerine araştırmalar yaptığımda altından çıkanların haddi hesabı yoktu. Teşekkürler.
Muskayı parayla yaptırmadm tabiki bu işi maddiyata dökenlere ben de inanmiyorm
Küfür mü yazıyor lan burada
Anlayamadığım Türkçe yazınca tutmuyor mu !
Ya işte laf olsun. :D
Te Se yazıyor. Mesela bunun hiçbir anlamı yok.
Ses bakımından:
Te = Çoğul -lar -ler
Se= Ses
anlamına gelir. Sesler gibi bir şey oluyor. Ve bunları yazınca koruyormuş. Harbi avel bir toplum var. Bu sözde İslam coğrafyası denen toplumlar neye inandığını bilmiyor. Ezbere yaşıyor.
niye açtın ki işsiz misin kardeş
amacın yok açıyosun
belki öyleyim sanane
ay seninle uğraşamam yahadi iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar