Ortalık aşırı sessiz, tam kafa dinlemelik.. Her şeye rahat rahat odaklanabiliyorsun.
Hayırlı geceler :)

Ortalık aşırı sessiz, tam kafa dinlemelik.. Her şeye rahat rahat odaklanabiliyorsun.
Hayırlı geceler :)

İlk sırada alışkanlığım var, senelerdir böyle bu. Aşırı fazla uyuyan biri değilim ama fazla derin uyuduğum için 4-5 saat uyumam yeterli oluyor. Geceleri fazla huzurlu geliyor bana, günün en sevdiğim kısmı. Bir an önce gece olmasını bekleyecek kadar çok seviyorum, uyumaktan ziyade boş boş oturmak dahi dinlendirici geliyor. Tamamen kendime ait olduğumu hissedebiliyorum, tamamen kendimi dinleyebiliyorum vs...
Keşke hep gece uyanık kalsam... ohhhh misss kuş sesleri falan , dingin bir kafa, ates yakıyoruz , üzerinde cay... ohh sabaha kadar oturacaksın, kararlar alıyorsan gece alacaksın... gündüz insanlar , trafik , karmaşa, sesler... boğucu bir ortam...
Gece adamıyım vesselam Canerim..
Cevap
9Cevap
Gece uykum pek gelmiyor
Sevdiğimi kim söyledi uykum gelmiyor sadece jsjsjsj
Yok yok yanlış bilgi
Çünkü kimse bişeye karışamıyor. Ama benim uykum geliyor zaten duramıyorum en fazla 2 de sızıyorum😅
sevdiğim insanlar varsa seviyorum, sohbet muhabbet güzel oluyor. diğer türlüsü insan ister istemez bir efkarlanıyor, hüzün çöküyor.
Gece sabaha kadar oyun oynarım bazen dizi izlerim gececi olmayı hep sevmişimdir 🙂
Kafa dinlemelik olduğu için.
sevmiyorum, gözlerimden uyku akıyor..
Balkonda düşünüp buraya sarıyorum admin
Soluk ışıklı ortam seviyorum
kendimle baş başa kalıyorum
Bu saatte uyuduğumu gören uzaylıdır :D
İşlerime daha iyi odaklanabildiğim için
Sessiz olduğu ve alıştığım için
aslında sevmiyorum reis ama düzenimi bozdum
erken uyanmamam gerek ondan
Evde herkes uyanıkken daha rahatım
sevmiyom uyuyamıyorum ki