Sizce hangisi? :D
Vişne
Domates
Karpuz
Alyuvar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce hangisi? :D
Gerçekten ortaya ilginç bir sonuç çıkmış :) Kana kırmızı rengi veren alyuvar içerisinde bulunan hemoglobin maddesidir. Bunu çok küçük yaşta merak edip öğrenmiştim :) Hemoglobin maddesini merak edenler için de oksijen taşınmasını sağlayan kan hücreleri olarak özetleyebilirim.
Cahil bir ülkeyiz bu soruyu bilemiyecek ne var salçalı yemek tabi ki
Okuyanlar da eğitimsiz oluyor
Cevap
6Cevap
Alyuvarların içerisinde bulunan bir madde olan ''Hemoglobin'', kana kırmızı rengi vermesiyle bilinir.
Hemoglobin, demir açısından zengin bir protein olmakla beraber akciğere giren havanın içindeki Oksijenin yapıştığı yapıdır. Bu yapışmayla beraber dokulara Oksijen taşınması gerçekleşir.
Rica ederim, iyi günler.
yazıyı yazanın da dil bilgisi kurallarını öğrenmesi gerekiyor
Vişnedir tabii o 3 cahil defolup gitsinn ülkedenn bu ne yaaa
hahajaj🤣🤣 şaşırmadım pekmez diyen daha çoktur bence
Kana kırmızı rengi hemoglobin verir al yuvar değil bence ülkeyi hepinizin terk etmesi gerekli.
👍🏻👏🏻 Alyuvarlar içinde bulunan hemoglobin 😅
@değişiklikolsunn
Alyuvarların en önemli görevi, akciğerlerden aldıkları hayati önemi olan oksijeni kan damarları aracılığıyla vücudun doku ve organlarına taşınaktır. Bu görevi içlerinde bulunan ve kana kırmızı rengini veren hemoglobin denen madde ile yaparlar.
Açın okuyun
https://tr.wikipedia.org/wiki/Hemoglobin
Copy paste yapma tamam açıp okuruz teşekkürleer😊
Cahil insan sevmiyorum 🤣
Hemoglobin olduğunu biliyorum sadece çok detaylı bilmiyorum çünkü alanım tıp değil. Ben her şeyi bilmek zorunda değilim bence😅
@değişiklikolsunn benimde alanım tıp değil matematik ama biliyorum çünkü iyi öğrendim zamanında
@xll0606 onlar da beni sevmez
@KingNothing01 doğrudur.
Kesinlikle Alyuvar.
kuşburnu
Tabiki fişne suyu
Alyuvar ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?