Bok yok. millet aklını yitirecek gibi oluyor? Deli gibi korkuyorsun gece adını duyuyorsun. Koridordan biri geçiyor. Rüyalarında hep taciz uğruyorsun. Karşı cinsele konuşamıyorsun rahatsız oluyorsun. Ben hocaya gitmezseydim düzlemezdim.
Aileye yapılmış. Üstelik 4 senedir varmış. Hem büyü hem muska yapmışlar. Bundan öncedr annem eski evimizde poşetin içinde toprak bulmuştu. Bunu bir hocaya söylediğimde karı kocanın arası açılsın diye yapılıyormuş. Mezarlık toprağı koyuyorlarmış. En ağır etki vende olduğundan biz bana musallat olup aşık oldu falan sanmıştık. Meğersem bütün aileye yapılmış. Çok kötü bir durumdu eve geliyordum. boğuluyordum deli gibi sinirleniyordum. Üstelik bunu yapanı hica söylemedi sormamıza rağmen. bir yakınımız dedi. Üstelik hoca para marada almadı dolandırıcı falanda değil.
He bu süreçte piskyatırlara gittim hiç bir işe yaramadı. Hocaya gittim. Adam okudu etkileri azaldı. Sonra başka bir yere daha gittik. o günü de hiç unutmam. girmeden önce arkamdan gitme diye bir ses duymuştum. Vız vız etsemde gittim. O günden sonra hiç korku morku kalmadı. Öyle deli gibide olmuyorum.
Ben yaptırmak için araştırma yaptım ve bulamadım. Daha öncesinde bu tarz şeylerle alakam yoktu. Etrafımda yaşanmış bir olayda yok. Tesadüf ettiğim birseyde gerçekleşmedi bu nedenle inanmazdım. ya da inanıp inanmayacağım bir gelişme olamdigindandir. Bir olaydan dolayı yaptırmak için araştırma yaptım. Bulamadım. Bu nedenle olabileceğine inanmiyorum m
@tembelkedi1 merhaba Allah için bozdurduğunuz para almayan hocayı söyler misiniz bıktım ben bir kız bana yaptırıp duruyor size mesaj da atamıyorum siz beni takip ederseniz mesaj attırıyor sistem yazar mısınız lütfen 🥺
Canım benim para almayan hoca bozmadı. Sadece büyü ve muskanın olduğunu söyledi bize. Ve bana yardımcı olan hocanın numarası da bende yok. çünkü telefonum sıfırlandı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben yaptırdım tuttu. Bir başkasına önerdim o da yaptırdı tuttu. Böyle şeylere inanmazdim ama doğruymuş.
Nasıl bir işlemdi. Kime yaptırdınız
Her konuda yapabiliyor. Ve gerçekleşmesi 48 sürmedi bile.
Bu yazdığınızda sonra pek inanası kalmıyor. Zaten kime yaptırdığında yazmamışsın
Ben seni inandirmak için yazmadim ki sadece soruna cevap verdim. Ayrıca kendisi kim olduğunu söylemiyor bile. Mardinde bir kadın kendisi
Nasıl ulaştın. Nasıl iletişime geçtin
Yanında çalışanı var onunla iletişime geçiyoruz. Gerekli bilgileri ona aktariyoruz.
Yanında çalışanı nasıl buldunuz. Yani nereden karşınıza çıktı tanıdık mı internetten mi buldunuz
Mardinli bir asker arkadaşimin vesilesiyle bulduk. Mardinin en iyi süryani büyücüsü. Yardiminda çalışan 16 cini var
Kaç para verdin?
6 bin dedi arada arkadaşım oldugu icin 4000
Tarih. Nezaman gerceklesti
Benim yaptirdigimda arkadaşımın yaptirdigida 48 saati bulmadi yemin ederim
Ne zaman yaptirmistin büyüyü
3 ay önce
Lütfen iletişim bilgilerini verir misin
Merhaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Söylediğiniz kişiye nasıl ulaşabilirim
Buldunuz mu kimseyi
Nolur bana da söyleyin kimdir o
Yazar mısın mardindeyim
İnsanlara büyü yapmayın yazık günah ya koskoca adamlar.
Zaten büyü olmuyor. Yapılamıyor
Anksiyetem var hiçbir kız, bana, bakmıyor büyüğünün etkisimi yani?
Bi süre sonra büyüyü yaptıran kişiye musallat oluyorlar
Geldi mi basina
Ulan size yapılsa hoşunuza gider mi? Milleti rahat bırakın. Bize büyü yapılmıştı günlerce uyuyamadım.
Senin uyuyamama nedenin başkadır. Bak arıyoruz bulamiyoruz. Yani büyü yok.
Bok yok. millet
aklını yitirecek gibi oluyor? Deli gibi korkuyorsun gece adını duyuyorsun. Koridordan biri geçiyor. Rüyalarında hep taciz uğruyorsun. Karşı cinsele konuşamıyorsun rahatsız oluyorsun. Ben hocaya gitmezseydim düzlemezdim.
Bok var. Neden yapılmış sana. Amac ne?
Aileye yapılmış. Üstelik 4 senedir varmış. Hem büyü hem muska yapmışlar. Bundan öncedr annem eski evimizde poşetin içinde toprak bulmuştu. Bunu bir hocaya söylediğimde karı kocanın arası açılsın diye yapılıyormuş. Mezarlık toprağı koyuyorlarmış. En ağır etki vende olduğundan biz bana musallat olup aşık oldu falan sanmıştık. Meğersem bütün aileye yapılmış. Çok kötü bir durumdu eve geliyordum. boğuluyordum deli gibi sinirleniyordum. Üstelik bunu yapanı hica söylemedi sormamıza rağmen. bir yakınımız dedi. Üstelik hoca para marada almadı dolandırıcı falanda değil.
He bu süreçte piskyatırlara gittim hiç bir işe yaramadı. Hocaya gittim. Adam okudu etkileri azaldı. Sonra başka bir yere daha gittik. o günü de hiç unutmam. girmeden önce arkamdan gitme diye bir ses duymuştum. Vız vız etsemde gittim. O günden sonra hiç korku morku kalmadı. Öyle deli gibide olmuyorum.
Ben yaptırmak için araştırma yaptım ve bulamadım. Daha öncesinde bu tarz şeylerle alakam yoktu. Etrafımda yaşanmış bir olayda yok. Tesadüf ettiğim birseyde gerçekleşmedi bu nedenle inanmazdım. ya da inanıp inanmayacağım bir gelişme olamdigindandir. Bir olaydan dolayı yaptırmak için araştırma yaptım. Bulamadım. Bu nedenle olabileceğine inanmiyorum m
Sen mesaj yazabiliyor musun.
Arayan belasınıda bulur mevlasını da. Ara bul sende.
Tamam
@tembelkedi1 merhaba Allah için bozdurduğunuz para almayan hocayı söyler misiniz bıktım ben bir kız bana yaptırıp duruyor size mesaj da atamıyorum siz beni takip ederseniz mesaj attırıyor sistem yazar mısınız lütfen 🥺
Canım benim para almayan hoca bozmadı. Sadece büyü ve muskanın olduğunu söyledi bize. Ve bana yardımcı olan hocanın numarası da bende yok. çünkü telefonum sıfırlandı.
Teşekkürler
🙏🏻
Benim bir tanıdığıma yaptırmışlar tutmuştu hatta 3 harfliler musallat olmustu
Nasıl yani. Ayrıntı varmıdır
Ya bir tanıdığı yaptırmış kız yanında kuran okunduğu zaman ya da namaz kılındığı zaman bayılıyordu ya titriyordu
Ne amaçla yapılmış . Yapılmasında ki amaç neymiş
Sevgilisi ile ayrılsın diye
Ayrıldı mi.
Evet ayrıldılar
Neden ayrılmasını istemişler. Ve doğal yollardan ayrılmış olamaz mı?
Doğal yollardan ayrılmış olması imkansız, çocuğun annesi kızı sevmiyormus oğlunu da başka biriyle evlendirmek istiyormuş
Hocaya götürdüler kızı öyle duzeldi
Yani erkeğin annesi mi yaptırmış büyüyü. Bu hangi tarihte yaşandı.
Evet o yaptırmış 2-3 sene oluyor
Nedense biz bulamıyoruz.
Ney bulamıyorsun
Büyü yapabilecek birini.
Merhaba @bosverismimi001 siz büyü bozan birini biliyor musunuz sadece bozacak bir kız bana yaptırıp duruyor da
@leydi0 bozacak birini biliyorum dm'den yazın
Bozan kişi. Ayni zamanda yapamıyor mu
Yapar
Sen tanıyor musun bu kişiyi
Evet ama size veremem kusura bakmayın
Neden.
Büyü yaptıracaksanız?
Görüşeyim. İşlemi duysun yapmaz ise o karar versin
Hayır veremem kusura bakmayın
Bence on yargılı davranıyorsunuz
Hayır doğru olanı yapıyorum
Size gör doğru olan doğru mu anlamına geliyor
Bana göre doğru olan benim için doğrudur
Evet fikrinizi değiştirdiniz sanırım an itibari ile
Size hocanın ismini vermeyeceğim
Siz gerçekten hocanın ismini biliyormusunuz.
Evet
Büyü diye bir şey yok
Öyle duruyor
Kadınların adı çıkmış
Yani diyebiliriz
Siz daha betersiniz. Neyse bulursan bana da haber ver bende fal baktırmak istiyorum.
Bırak falı falan. Büyü yapabilen lazım
Onlar fal da bakar
Üst komşun alt komşun yok mu. ya da fal kafeler falan vardı eskiden onlardan biri çözmez mi seni
O kafeler dolandırıcı hep ne para döktüm onlara haram olsun. Sağlam cinli biri lazım bana fal baktıracak. Büyüyle işim olmaz korkarım.
Yok yok bulamıyoruz. Yardım istedik işte buradan
Tamam sen araştır bulursan buraya yine yaz ben dönerim sana
Sen de arastir. Var senin ilgin. Etrafında birileri vardır
Yok olsa keşke. Allahın sevgili kuluyum sanırım Allah karşıma çıkarmıyor. Sen biraz cino gibisin bulursun hadi bakalım.
Cino ne demek. Ben baya süredir bakiyorum bulamadım. Yavaş yavaşta büyünün olmadığını düşünüyorum
Cin gibisin işte
Nerden bu kanıya vardın.
Sence bu yorumlar çok uzamadı mı
Yazmayabilirsin. KAFANAGÖRE
Ben yaptırdım. İşe yaradı.
Daha fazla ayrıntı verebilir misin?
Mardinli Süryani birine yaptırdım. Bağlama büyüsü. Şimdi evliliğe gidiyoruz
Konusabilir miyiz
Anlamadim
Sen nezaman yaptırdın
Yıl başından sonraydı
Adi numarası yok mu
Nekadar para verdin
Adını hatırlamıyorum. O zaman bin200 verdim
Iletisim numarası vardır heralde
Usta sen benim daha önceki paylaşımımda büyü falan yok. Bunların alayı sahtekar yazmışsın
Ben mi yazmışım
Evet. Dur yazdigini bakıp sana yazayım
Soru linkini gönderin. Bakayım
Linki atar mısın
Bakmadım bakayim alacam.
Linki bekliyorum. siz biriyle karıştırıyorsun galiba
ali gürses sorusunun altına yorum yaplmıştı. isim sizinki ile aynı
Ben büyü yapmış biri böyle bir şey niye yazayım ki
siz hangi şehirde oturuyorsunuz?
yanlış anlama büyü yaptırmışsın. evlilige gidiyoruz yazmışsın ama 2022 yılında yaptırdıgın kişinin adını hatırlamıyorsun
uslup kötü. dogru ve kesin bilgi almaya çalışıyoruz. senin işllemin kesinlikle büyü ile mi oldu..
Benim üslup mu kötü. ?
evet. sidik yarışı falan. sen hangi şehirde yaşıyorsun
Kendi üslubunuza bakın önce. ben size yardım etmek isterken siz beni suçlarcasına konuşuyorsunuz
Engelde olsan sana yazamam. benim yazışmalarımı da göremezsiniz
Gizli olduğun için göremiyorum sizi ve yazamıyorum sana
nasıl düzelecek. pek hakim degilim bu siteye
Tanımam etmem. Niye göndereyim. ayrıca mesajı dilemiyorum numaram burada kalsın her önüne gelen arasın
yardımmh sen büyü yapıyor musun?
Keşke
Eski bir yorumunuz da
Bizde işlem yapıyoruz kimseyi rahatsız etmiyoruz yazmışsınız
Evet. bu dediğim kişiye yönlendiriyorum. o da kimseyi rahatsız etmiyor.
Sen işlemi nekadara yaptirmistin
Aaa sen şey değil misin. Sürekli ben araştırıyorum büyü yok diye. 😂
1.2
Evet yaptırdım olmadı. Bu nedenle büyü yok diyorum.
O zaman aramayın yine bence.
@kizlarsoruyordangeliyorumm kullanıcı ismim yazar mısı
günah
Eminmisin
Ben büyücüyüm bu işler çok zor işler
Mesela?
Neden peki
Nedeni ne göre mi cevap vereceksiniz
Hsyir ben inanmam sadece neden ihtiyaç duyuyor insanlar onu merak ettim
Himmm ozaman bende kalsın. Teşekkürler
Cehenneme hoş geldin
Sen ordamisin
Yapan da yaptıran da affedilmez direkt cehennemlik olduğunun bilincinde biriyim yinede sen bilirsin kardeşim
Allahin karar vereceği bir şeye başkası bence yorum yapmamalı. Buna yaradan karar verir. Zaten büyü yapabilen de yok.
Güzel kardeşim zaten Allah karar vermiş bir araştır istersen 😁
Tamamdır.