meerhaba bildiğiniz antalyada yaşayan ya da kargo ile hizmet veren medyum ver mı?
allah rızası için çok zor durumdayım günahınıda yazmayın biliyorum zaten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer meerhaba bildiğiniz antalyada yaşayan ya da kargo ile hizmet veren medyum ver mı?
allah rızası için çok zor durumdayım günahınıda yazmayın biliyorum zaten
maalesef bulamayacaksın
neden
Uzun süredir bakiyorum. Denemem de oldu. Ama sonuç olacağını sanmıyorum.
denemeniz başarısız mı oldu
Vefk başarısız. Ama açıklama şu. Aslında başarılı olmuş ama yıldız mı ne düşükmüş tıkanmış sonuca ulaşamamış.
Büyü calismasi ise bugün 18. Gün en ufak bir olumlu belirti gerçekleşmedi.
kime yaptırdınız ali gürses ise o dolandırıcı doğru kişiye yaptırılırsa her türlü tutar
Sen neden kendini gizlemeye çalışıyorsun.
anlamadım neden gizlemiyim
Neden gizli yazıyorsun dedim.
Doğru kişiye yaptırılırsa her türlü tutar yazmışsın. Bir bdigin mi var
açık açık mı arayayım yani
siz kime yaptırdınız
Daha 3 gün var onun için yazmadım kime yaptırdığımı. Sizin bildiğiniz biri var mi. Kesin tutar yazmıştınız
benim bildiğim yok bizim burada bi kadın var su ile yapıyor işe yaramadı bide ali gürsese para falan gönderdim sonradan dolandırıcı olduğunu anladım sende en ufak bir gelişme bile yoksa dolandırıcıdır
En ufak bir gelişme yok. Peki sen ne işlemi yaptirdin Ali Gürsese
bağlama falan zaten herkesi öyle kandırıyormuş bu sitede de var oku istersen yıldız düşük bir şeyi yanlış yaptın dye defalarca para alıyormuş şükür ben erken farkettim çok para kaptırmadım
Birsey soracam. Kesin tutar dedin şahit oldugun , B bildiğin bir şey var mı .
nasıl yani anlamadım?
bu sitede arıyorum bende ama kendime çare bulursam sana yazarım mutlaka
Bir kaç mesaj önce doğru kişiye yaptırılırsa kesin tutar yazdın ya. Benim çevremde büyü ile alakalı hiç bir örnek yok. Acikcasi 1 ay öncesine kadar benim aklıma gelecek karşıma çıkacak birsey değildi. Senin daha önce şahit oldugun falan bir olay oldu mu diye sordum
ha evet tabii ki oldu mesela komşumuz kadın ne yaparsa yapsın adam ağzını açıp tek kelime etmez annesinin bile cenazesine gitmedi önceleri çok aldatırmış kadını sonra bi abla vardı bizim burada eşi otelde çalışıyormuş ve sürekli kadınlara gidiyormuş oda erkeliğini bağlamış adamın sonra bu huyları gitmiş işte teyzemin eltisine kara büyü yapmışlar kadın 20 yıldır bakire kocası çok zengin ama çare bulamadılar yengelerim falan da yaptırdı biliyorum allah affetsin çok çirkin kadın ama amcamın gözü ondan başkasını görmez gençliğinde çok çapkınmış yani yapan çok var eminim çevrendede vardı ama söylemiyordur
Ya arkadaş. Mantigim olmayacağı şeklinde. Yani büyü yapabilen var ise neden başka şeylerde bunları kullanamıyor diyor .
Duygularım bir yolu var ise herseyi dene diyor. Ama karşıma çıkan yapacak güvenecek kimse yok
zaten genelde zengin olurlar parayla işleri yok yani
bunu yaptıranda eşlerine düşmanlarına yaptırıyor genelde
büyü hayatın bir açığı gibi her dönemde varmış şimdi sorsan nenelerin yapmıştır onların neneside yapmıştır
ama ara bulursun sora sora bağdat bulunurmuş
Zannetmiyorum. Sen nekadar süredir bu arayış içindesin
yaklaşık 2 ay falan oluyor benimde aklımın ucundan geçmiyordu ama tesadüfen karşıma çıktı sonra araştırma yaptım ve gerçekten işe yaradığını öğrendim ben bulursam mutlaka size yazarım umarım sizde bulursunuz
ne için istiyorsunuz
Gidenin goru dönmesi ya da bağlama da denilebilir
he anladım umarım bulursun iyi birini
Umarım sürüm onu göstermiyor ama. Bakacağız artık.
merhaba durum nasıl
Hiç bir değişiklik yok.
Sen bulabildin mi birini
kime yaptırdın söylermisin bende buldum netten birini ama emin değilim söylersen belki aynı kişidir
bu zamana kadar olmadıysa sonrada olmaz benim bulduğum 15 gün diyor
Senin bulduğun kişinin adı nedir
molla şükrü
Nasıl ulaştınız internetten mi buldunuz
evet yt kanalı var
Ne zaman işleme başlayacaksın
bugün yarın biraz daha araştırma yapıcam hakkında
Normal mesaj yazabiliyormuydun sen
nasıl anlamadım
Xperi yetiyor mu mesaj yazabiliyor musun
hayır yazamıyorum
Bugün son gün. Hiç bir hareket gelişme olmadı
doandırıldın geçmiş olsun yaptırdığın kişinin ismini söyle artık bende dolandırılmıyım tahminimce ali gürses dimi
Ewet ali gurses
üzgünüm keşke bu siteden araştırsaydın şimdi ararsan yıldızı düşük falan diyip senden tekrar para kopartmaya çalışacak sakın öyle bir şey yapma
Yok oyle demedi ücretsiz ne istiyorsan tekrar yapabiliriz dedi
ücretsizse dene istersen ama pek inandırıcı değil
Ya deneyim deneyim de. Boşuna umut bağlıyorsun boşuna bekliyorsun gibi geliyor insana.
sen billirsin ben vazgeçmedim mutlaka bulurum biraz paramı kaptırırım ama önemli olan umudumuz yoksa vereceğim 3-5 milyar gözüme gelmez yeterki işim hallolsun
Ya heralde 3 beş bin önemli değil ama yok işte bulamıyorsun. Internetten olmuyor. Çevremizde hiç böyle adamda yok. Neden bulaştım. Umut başladıysam
dimi insan bir sefer umut ışığı görünce sonuna kadar gitmek istiyor çevremde araştırdım bulamadım birde böyle denerim bulamazsam yine sağa sola sorarım olmadı mardinde urfada vardır
Sen hangi şehirde yazıyorsun. Sen nezamandan beri bakıyorsun araştırıyorsun
@leydi0 ben yapan birini arıyorum. Siz bozan mi arıyorsunuz
bi hoca var emrah hoca diye bakım ücretsiz ve gönlünden ne koparsa dedi anlamadım bi konuş istersen ya da farklı resim ve doğum tarihi gönder bakalım dolandırıcımı burdan haberleşiriz gerçekse ikimizde işlem yaparız
Bosverin olmuyor siteden biri bulunmuyor
site değil nyse ben işlem yaptırıp iyi sonuç alırsam sana bilgi veririm
@farketmez11 merhaba buldunuz mu birini
Merhaba bulabildiniz mi birini
Merhaba, birisini bulabildiniz mi acaba?
İşlem yaptırdınız mı?
Cevap
5Cevap
Her para online bakarım
Öğrenci adamız
Bari biz kazık atalım da kazanalim
iki sefer dolandırıldım artık yemem heralde ya da büyük konuşmiyim belli olmaz
Valla ne diyim
Akıl ve bilime sarilsan
Bu tür zırvalara ihtiyaç duymazsin
her yolu denedim ne yapayım çayına arsenikmi katayım kurtulmak için
Allah rızası için bana günah yolu mu açın diyorsun? :D medyumlar şarlatan, başka bir şey değil.
günah olduğunu biliyorum ama adam öldürmek 7 büyük günahtan biri onun bile helal olduğu durumlar var ben ailemi eziyetten kurtarmak istiyorum
Dililye mi size zulmediyor? Niye karşılık veremiyorsunuz peki?
bardağı yerden alış şeklime kadar hakaret küfür karşılık verince dayak diken üstünde yaşıyoruz resmen anneme daha beter
babanız mı bu kişi?
maalesef
Ekonomik bağımsızlığınız olmadığı için mi çekiyorsunuz o adamı?
hem o yüzden hem de çok güçlü kurtulmaya çalıştık ölümden döndük
Mafya mı
yok ama güçlü işte boş ver
Ben varım ama ücretimin altından kalkamazsın.
eğer gerçek olduğunu kanıtlarsan ödeyebilirim
Oha bu kadar mı gözün döndü. Medyum filan değilim
insan zor durumda kalınca ve ailesi gözünün önünde darmadağın olunca gözün dönüyor allah kimseye yaşatmasın
Bu sorunu bu şekilde çözeezsin. Çözdüğünü sanıp daha çok batarsın. Batırırlar. Çoktehlikeli
son çarem bu yol artık buda işe yaramazsa müge anlıya çıkarım heralde
Yanlışın var bu yol çare değil. Yapma gerçekten zarar görürsün.
evet kötü bir yol çok günah ama bu yolla mutlu olan insanlar çok var çevremde elimden gelse onlara sorarım ama o kişiye yaranmak için her şeyi yaparlar bende anonim olarak bulmaya çalışıyorum
Ben de dahil binlerce insanın bedduası var bu işi yapanda ve yaptıranda. Mutlu olmak öyle sahtekarlıkla olmaz ama sen bilirsin.
sahtekarlık mı o kişi şeytana papucunu ters giydirir o elindeki güçle bizi korkutmasıyla istediği gibi yaşayacak ama bizim rahata kavuşmak için yapacağımız basit bir şey sahtekarlık öyle mi
adam öldürmekte çok günah ama size yaptığı zulümden kaçamıyorsanız günah değil buda öyle bir şey allah biliyor ya başka bir amacım yok
Benim vazifem uyarmaktı. Sen bilirsin.
Evet
yardımcı olurmusun kimseye kötülük yapmayacağım sadece ailemi zor durumdan kurtarmak istiyorum
Tamam
dalga geçiyorsun heralde
Ciddiyim yaz
of yazdım yine silindi nasıl olacak bu burdan yaz sileriz sonra
Ne yapmak için istiyorsun
kimseye kötülük yapmak için değil bana anneme kardeşlerime zulum eden sürekli bizimle kavga eden kişinin bize karşı dilini kilitlemek istiyorum
etmedi mi sanıyorsun
Hakan Erkan’a danışıp sonuç alan var mı
Merhaba bende işlem yaptırıcam, siz yaptırdınızmı emin olamıyorum
@Meryemela34 hayır yaptırmayın sakın yaptıracak birini bulursanız banada haber verin ama internettekilere sakın güvenmeyin hepsi sahte kaçıncı dolandırıldığım
Siz işlem yaptıdrınızmı
@Meryemela34 evet yaptırdım ama yapmıyor işte işlem mişlem parayı aldıktan sonra puf oluyor evet yaptım deyip geçiyor
4.500 bakım için gönderdim bugün.. işleme ne kadar para verdiniz
mesaj atamıyorum yeni üyeyim diye
@Meryemela34 bulamadım ınstayı
@Meryemela34 profilde ne var
@Meryemela34 kaç takipçi var
Deniz fotoğrafı var
@Meryemela34 11 takip ettiğim var
@Mehmet03333 bana da haber verir misiniz bulursanız
Edaveda dönüş yapabilirmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar