kırıcı olanların yorumunu silicem boşa yazmasınlar
ciddi ağlıyorum moral verir misnz bıktım artık
kırıcı olanların yorumunu silicem boşa yazmasınlar
ciddi ağlıyorum moral verir misnz bıktım artık
Güzellik beş para etmiyor ne yazık ki. Bana güzel olduğumu söylerler ama hep yalnızdım. Hala da öyleyim. İnsanın bahtı güzel olsun, kaderi güzel olsun, kalbi güzel olsun. Önemli olan bu. Sevgi güzellikle gelen bir şey değil ne yazık ki. İnsanı mutlu edecek olan da güzellik değil sevgidir sadece. Dışını bilmiyorum ama kalbinin güzel olduğunu düşünüyorum. Mühim olan da bu zaten. Sen çok güzel bir insansın. Ve hayatta hiçbir şey göz yaşı dökmeye değmez ama yine de döküyoruz işte. Demem o ki bunları bu kadar dert etme kendine. Umarım Rabb'im sana seni çok sevecek ve seninde çok seveceğin bir insan nasip eder ve o insanla iki cihanda da birlikte olursun. Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni. Dertlerinin dermanını nasip etsin inşallah. Karanlıkta kalmışsan şayet aydınlıklara çıkarsın, kaybolmuşsan yolunu bulmana yardım etsin. Ve sana bunca yağmurdan sonra gökkuşağını görmeyi nasip etsin inşallah 😇
inşallah amin
bu sabah uyandımda tam düşüncelerimi dökmüsün yazıya böyle insanlar var mı derken yazını gördüm
çok teşekkürler <3
Rica ederim 🥰
günaydın nasılsınız
Hangimiz kusursuzuz ki? O çok beğenilen ünlülerin bile genelinde estetik ve makyaj var. Hepimizin az çok kusuru var. Üzülme olur mu? Eminim ki düşündüğün gibi değilsindir. Yeterince bakım yapmaya imkanın olmamıştır sadece. Çok güzelsin prenses ❤
Bakın çok ciddi söylüyorum moralinizi bozmayın. Çirkin kadın yoktur negatif kadın vardır itici olanlar onlardır. Siz güleryüzlü , sıcakkanlı , sevimli , espri yapmaya çalışan , içten , pozitif olmaya çalışın sizi tanıyanların gözünde dünyanın en güzel insanı olursunuz. Yüz güzelliğine 40 günde doyulur huy güzelliğine kırkyıl doyulmaz. Size Dale Carnegie nin iki kitabını önereceğim mutlaka okumalısınız.
-Dost kazanma ve insanları etkileme sanatı
-Üzüntüyü bırak yaşamaya bak
20 sene önce okuduğum bu kitaplar sayesinde intihar etmedim , çevrem tarafından sevildim sayıldım. Hala da o öğretilerin ışığında yaşamımdan zevk alıyorum.
Sizi göremiyorum ve bu yüzden yalan söylemek istemiyorum ama kalbinizin saf ve temiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü saf ve temiz kalpli biri büyle samimane bir paylaşım yapabilir. İnsanın içi neyse dışına da o yansır. Kalbiniz güzelse yüzünüz de güzeldir. Yani çok iyi ve güzelsiniz. :-)
Cevap
32Cevap
Güzel değil de sempatiksin, tatlısın bence. 😂
kendimi sürekli diğer kızlarla kıyaslıyorum dershaneye gidicem sınava gireceğim için orada da dışlanmaktan korkuyorum çünkü bir kaç okulda dışlanmıştım ortada net bir sebep yok aslında ama
güzel ablam, güzelim canım balım bitanem hayatımın anlamı
profilin bile yok gizlisin sen sana güzel desek neye yarıycak bunu da düşünmek lazım sanki dimi güzellik
Kelebek gibisin kanatları çok güzeldir ama göremezler fark edemezler güzelliklerini çok güzelsin ben hissederim♥️♥️
teşekkürler <33
Rica ederim :))
görmeden motive olmak içinse
sen çok mükemmel birisin.
muhteşem harika alımlı birisin.
dünyanın 7 harikasından biri sensin.
kıyamam şanaaa beeen :D anonimsin yollayamıyorum güzel demekle kalmaz daha neler neler derim yolla gelsin :D
Kainatın en güzel kizisin, gerçekten güzelsin kendine bu kadar haksızlık etme diğer kizlar b0kunu yesin senin
Dünyanın en güzel kızısın. Başkalarının yorumları umrunda bile olmasın. Şimdi aynaya bak ve gülümse 😉
Sen, gördüğün güzelliklerle bir bütünsün.
cut.
Çok güzelsin cidden. Lütfen bunun farkına var ve asla unutma
Ya kuzum takma hayatı boş ver sana değer verip mutlu edenle yoluna devam et kıyamam sana ben burdayım sarışmak istersen ❤️
Peki şu an mutlumusun
evet sağol
Buradan diyemem ama derdinizi dinlersem diyebilirim.
Boyle insanlara üzülüyorum baskasina muhtaç olmak ne. biliyim garip üzgünüm ama. oylesin lutfen biraz öz saygı..
of koskoca kırıcı olarak yazmasın diyor, üzgünken bile kendi kendimi teselli mi edeyim rahatça üzülemeyeceksem bile ne anlamı var ya bunun özsaygısı olmamakla
Sadece bununla yuzlesmen gerektigini ifade ediyorum boyle hayat geçmez çünkü yoksa bende guzel seyler yazmayı bilirim
sen bilmeyeceksin demedim zaten. bunun ben de farkındayım gerçek hayatta bir kere bile birinden teselli istemedim beni tanımadan sadece sorduğum 1 soruya göre yargılayacaksan bu saçma
Guzel olmadigini dusundugun icin agladigini ifade etmissin. Bende bunu yargilarım elimde değil. Dertleri karsilastirmayi sevmem herkesteki yanıtı farklıdır. Ama inanki cozulebilcek bi dert bu yuzden pek onemseyemiyorum üzgünüm
ezik diye yargılaman saçma sen üzgünken insanlara teselli verebilecek bir insansın herhalde o yüzden böyle net konuşuyorsun herkesin derdi kendine ona sözüm yok
Ezik dememisimdir ama ima etmisimdir belki. İma ettigsem ozur dilerim onun için. Ama dedigim gibi kendini oldugun gibi kabullen ve yüzleş. Yani poker face olduğum doğru.
kimseye muhtaç değilim herkes kendi adına konuşsun başka da bişey demicem.
Tamam şimdi soruyu sil yeni soru yaz. Çok guzelim ulan ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda
sen bana emir veremezsin
Ya dalga geçiyorum djdjd sakin ol biraz 🙏😂
tm
Neyseki kafan dagildi djfjdndn hadi iyi geceler
Eşeğin bile alıcısı var sıkma canını
Ağlama değmez hayat o gözyaşlarına
Cok guzel ve sevimlisiniz
çok güzelsin bebişş
İlgiye mi ihtiyacın var güzel tatlı kadın.🎈
Prensesler ağlamaz
Neden ağlıyorsun ki anlatmak ister misin
Çok güzelsin
Görmediğim kişiye güzel demem ne oldu gece gece
Çok güzelsil
Güzelsin
Çok güzelsiniz
Güzel ve tatlısın
çok güzelsin
İdare edersin
Görelim bi
Foto at yorumlayim
Ego tatmini
@Wunderwaffe bin sorun çıktı açamıyorum niye beklemeden kapattın hesabı
Çok güzelsin bebeğim
Çok güzelsin
Çok zenginsin
Demem
Gormedik
Hayırdır inşallah
Ergen misin
sadece ergenlerin mi üzüldüğü anlar oluyor
Hayır ama birileri sana güzelsin diyince güzel mi olacaksın, güzelleşmek güzel olmak ya da istediğin erkeği etkileyip onu elde etmek istiyosun napcağın çok kolay aslında
bir erkek yüzünden ağlayacak kadar canım değilim dışlanmaktan korkuyorum eskiden dışlanmıştım yine olur diye
Bu sorunu aşmanda gayet kolay aslında
şuanda dışlanmıyorum zaten ama eskiden travma bıraktı şimdi dershaneye gidicem aynıları olur diye korkuyorum :/ net bir şey yok yani
İstersen detaylı konuşalım bu konuyu, hem belki dediklerimi yaparsab bu sorunu atlatırsın
xperim yok ki benim
O zaman instan varsa ver ordan detaylı konuşalım, fake hesap versenfe olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?