Diğer Ayak ağrısını ne geçirir? sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Sabahtan beri topuklu ayakkabılaydım. Ne geçirir bu ağrıyı oooff Güncellemeler+1 yıl ayak fetişinize s*çttırtmayın ya Güncellemeler+1 yıl 38 Ayak ağrısını ne geçirir? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. Sıcak su faydalı olabilir 0 0 Yorumla
senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Güncellemeye bak mk fetişcilere laf edip ayak numarasını yazıyo üstünde öşqasldalsps 2 3 Yorumla senabennnn +1 yıl Üstünee Yorumla sluttycat +1 yıl ahhahajs Yorumla sluttycat +1 yıl şakasına ya Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ulan benim de deli gibi topuğum ağrıyor, soruya #rez 1 2 Yorumla sluttycat +1 yıl sen ne yaptın topuklarınla mı yürüdün Yorumla Azathoth +1 yıl Çok ayaktaydım, ağırlığı topuklara verdiysem demek… Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 830 cevap paylaştı. Bak kendi vücudun diyor sana ne kadar sağlıksız olduklarını.. Soğuk suya beklet sonrada bir süre yukarıda bekletirsen biraz hafifler ağrısı 1 0 Yorumla
ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl soguk suyun içersine limon + tuz ekle 4 dk da bir çıkar ayagını sudan bunuda 5 kez uygula 1 2 Yorumla sluttycat +1 yıl niye çıkarıyorum hep kalsa Yorumla ErotikAdam +1 yıl yahu arkadaş illa sebebini ögrenmek zorundamısın bildigimizi söyledik işte yap duacımız ol : ) Yorumla
istisnaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Vazelin dür bol bıl… çorap giyin öyle uyu.Yarına ağrın kalmaz 1 0 Yorumla
YakamozRuh Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl git buzluktan bütün buzları çıkart, dök kovaya, sok ayağı içine, çok soğuyup acıtınca çıkart sonra yine sok, öyle öyle geçer :D 0 0 Yorumla
DuruHanımcık Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Soğuk suya tut. Ayrıca kullanıcı adın :D Seni çok gördüm burada da uzun süredir sanki yoktun gibi 0 4 Yorumla sluttycat +1 yıl evet harun abi yoktum uzun süre DuruHanımcık +1 yıl Harun abi mi? :D :D ahahahhaha güldüm buna bak şimdi :D DuruHanımcık +1 yıl Bana harun abi dediğin için seni utandırabilirim :D DuruHanımcık +1 yıl Gel sana harun abi miyim değil miyim onu göstereyim :) Belki özür dilersin sonra
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 36 or 37 yse öasaj yapabilirim perküsykn freksşyon vibrasyon 0 0 Yorumla
Aranel12 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 850 cevap paylaştı. Numaranı söyle, bizim midesiz fetişçiler virüsü emerek çıkarırlar. 0 0 Yorumla
Quickker Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Düğünmü vardı topuklu zor iş evde voltaren varsa onu sürebilirsiniz ama hemen gecirmez ilaçta icebilirsiniz agri kesici ya da kas gevşetici. Sicak suya koymanız da rahatlatir ayaklarinizi 0 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tuzlu suda beklet yarım saat 1 0 Yorumla
pazartesii Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Önce sıcak suyun içinde 10 dakika beklet sonra soğuk suyun içinde 10 dakika beklet 0 0 Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl 36.5 mu 1 3 Yorumla sluttycat +1 yıl gerçekçi olalım41 Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Kere maşallah Yorumla sluttycat +1 yıl dksjsjs Yorumla
StarThief Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ayağını sertçe duvara vur kesin çözüm 1 4 Yorumla sluttycat +1 yıl kafanı vur kesin çözüm Yorumla StarThief +1 yıl Ne var lan yardım etmeye çalışıyoruz işte Yorumla sluttycat +1 yıl kes ya Yorumla StarThief +1 yıl Tamamm Yorumla
senagşama Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ayak fetişi olanların mkk 0 1 Yorumla sluttycat +1 yıl ben d Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Ağrımadigini düşün bir şeyin kalmaz... 0 0 Yorumla
DışGüveysi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Tuzlu sıcak suyun iyi geleceğini duymştm 0 0 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. çok yürüme uzan dinlen. erken uyu 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 665 cevap paylaştı. Sıcak su masaj 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Masaj yapayım mı 0 1 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Fetişim yok Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 480 cevap paylaştı. soğuk su 0 0 Yorumla
sfenks14 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. buz yapmalısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Sıcak su faydalı olabilir
Güncellemeye bak mk fetişcilere laf edip ayak numarasını yazıyo üstünde öşqasldalsps
Üstünee
ahhahajs
şakasına ya
Ulan benim de deli gibi topuğum ağrıyor, soruya #rez
sen ne yaptın topuklarınla mı yürüdün
Çok ayaktaydım, ağırlığı topuklara verdiysem demek…
Bak kendi vücudun diyor sana ne kadar sağlıksız olduklarını.. Soğuk suya beklet sonrada bir süre yukarıda bekletirsen biraz hafifler ağrısı
soguk suyun içersine limon + tuz ekle 4 dk da bir çıkar ayagını sudan bunuda 5 kez uygula
niye çıkarıyorum hep kalsa
yahu arkadaş illa sebebini ögrenmek zorundamısın bildigimizi söyledik işte yap duacımız ol : )
Vazelin dür bol bıl… çorap giyin öyle uyu.
Yarına ağrın kalmaz
git buzluktan bütün buzları çıkart, dök kovaya, sok ayağı içine, çok soğuyup acıtınca çıkart sonra yine sok, öyle öyle geçer :D
Soğuk suya tut. Ayrıca kullanıcı adın :D Seni çok gördüm burada da uzun süredir sanki yoktun gibi
evet harun abi yoktum uzun süre
Harun abi mi? :D :D ahahahhaha güldüm buna bak şimdi :D
Bana harun abi dediğin için seni utandırabilirim :D
Gel sana harun abi miyim değil miyim onu göstereyim :) Belki özür dilersin sonra
36 or 37 yse öasaj yapabilirim perküsykn freksşyon vibrasyon
Numaranı söyle, bizim midesiz fetişçiler virüsü emerek çıkarırlar.
Düğünmü vardı topuklu zor iş evde voltaren varsa onu sürebilirsiniz ama hemen gecirmez ilaçta icebilirsiniz agri kesici ya da kas gevşetici. Sicak suya koymanız da rahatlatir ayaklarinizi
Soğuk su ardından vanilya yağıyla masaj.
Tuzlu suda beklet yarım saat
Önce sıcak suyun içinde 10 dakika beklet sonra soğuk suyun içinde 10 dakika beklet
36.5 mu
gerçekçi olalım41
Kere maşallah
dksjsjs
Ayağını sertçe duvara vur kesin çözüm
kafanı vur kesin çözüm
Ne var lan yardım etmeye çalışıyoruz işte
kes ya
Tamamm
Ayak fetişi olanların mkk
ben d
Masaj ya da parol