Diğer Gökten üç elma düşse kimlere verirdiniz ? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Yani düşerse ben @isimlazımdeğiloluştr @birsuskuncicek @birananasaldirdim vereyim 😂 #prenstenelmalar Güncellemeler+1 yıl #prenstenelmalar Güncellemeler+1 yıl :)) Gökten üç elma düşse kimlere verirdiniz ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Kendime saklarım 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl hepsini mi asdasd u Barış_LonelyForever +1 yıl Hepsini :D PrensHazretleri +1 yıl Çok olur öyle fhf
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Pamuk prensese verirm böylece cadının zehirli elmasıni yemek zornda kalmaz prens de beni öper bana kalr 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahahabdjg diyosun eksi almışsın Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Eksileyen o bahsettigm cadıdır kesin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl kız sadasdasd Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Niye ben değil 🥺 ben birini sana diğer ikisini kendime verirdim 1 20 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen de mi istiyosun kız 😂 Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Eveeet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yiyelim mi djf Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Yiyelim yeşil olsun ama Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur kırmızı olmaz mı :)) Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl O da olur ama sarı olmasin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye 😂 Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Sarının tadı çok güzel degil Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi oluyor dimi biraz :D Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Hayır eksı olmuyor fazla mayhoş oluyor Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Sen tolga barçınla akraba falan mısın Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayır niye 😂 Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Ee h3p diyosun diyon Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Derim ben fhfh Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Peki Tolga Barxin' ı biliyor musun? Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Barçın* Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye sordun fg Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Dedim ya Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)))) Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Ahaha tişikkirler umarım en kırmızısını bana veriyorsundur yoksa olay çıkartırım😝 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diğer pembelilerinkine de bakmak lazım ahaha :S Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :D Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın 😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Alırım 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahshs 😂 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl 3 elmayı 30 parçaya böler, daha çok arkadaşıma veririm. 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O zaman da çok az düşer ya :D Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Az ile yetinmeyen hiç yetinemez )) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :))) Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Hee 😬 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :D Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Üçünü de ben yerim 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo fjfj eksi almışsın 😂 Yorumla melcck007 +1 yıl Allah allah kim attı acaba djkskxlxl Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gelir mi kız sence dhg Yorumla melcck007 +1 yıl Kim gelir mi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sence fjg Yorumla melcck007 +1 yıl anlamadım knk ne diyosun :D Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksileyen kızı diyorum pembeli fjdc Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tüh yazıklar olsun 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız fjfj eksi almışsın Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Hayıff Yorumla PrensHazretleri +1 yıl öyle asdasd Yorumla
GereksizModlar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl sana bana ona 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yasak elma mı? 1 10 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne alaka pembeli djshdgs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş ver😀 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O 3 tane mi fjfh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O elma ağacıydı, birsürü vardır Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yasak elma dediğin tek elma oluyor :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀😀bir şey olmaz Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye gizlendin kız 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bos ver prens Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız gizli 😂😂😂 Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl aşkımmmm😘 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız sjf :) eksi almışsın Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl :)))) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendime saklarım
hepsini mi asdasd
Hepsini :D
Çok olur öyle fhf
Pamuk prensese verirm böylece cadının zehirli elmasıni yemek zornda kalmaz prens de beni öper bana kalr
Ahahabdjg diyosun eksi almışsın
Eksileyen o bahsettigm cadıdır kesin
kız sadasdasd
Niye ben değil 🥺 ben birini sana diğer ikisini kendime verirdim
Sen de mi istiyosun kız 😂
Eveeet
Yiyelim mi djf
Yiyelim yeşil olsun ama
Olur kırmızı olmaz mı :))
O da olur ama sarı olmasin
Niye 😂
Sarının tadı çok güzel degil
Eksi oluyor dimi biraz :D
Hayır eksı olmuyor fazla mayhoş oluyor
Diyosun 😂
Sen tolga barçınla akraba falan mısın
Hayır niye 😂
Ee h3p diyosun diyon
Derim ben fhfh
Peki Tolga Barxin' ı biliyor musun?
Barçın*
Niye sordun fg
Dedim ya
:))))
Ahaha tişikkirler umarım en kırmızısını bana veriyorsundur yoksa olay çıkartırım😝
Diğer pembelilerinkine de bakmak lazım ahaha :S
:D
Eksi almışsın 😂
Alırım 😂
Ahshs 😂
3 elmayı 30 parçaya böler, daha çok arkadaşıma veririm.
O zaman da çok az düşer ya :D
Az ile yetinmeyen hiç yetinemez ))
Diyosun :)))
Hee 😬
:D
Üçünü de ben yerim
Yoo fjfj eksi almışsın 😂
Allah allah kim attı acaba djkskxlxl
Gelir mi kız sence dhg
Kim gelir mi
Sence fjg
anlamadım knk ne diyosun :D