buradan yaklaşık 2 aydır konuştuğum biri vardı hatta telegramdan da konuşuyorduk ama bir gün ortada hiçbir şey yokken siteye girdim mesaj atamiyordum hesap aktif değil diyordu telegramdan da yazıyorum tek tik başına bir şey mi gelmiştir yoksa beni terk mi etti
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hesabini kapatmış askiya almis telegramdan ulasamiyor musun insam bir haber verir boyle durumda cok bencilce bir davranista bulunmus demek ki sana uygun degilmis karakteri
ulaşamıyorum telegramdan da tek tik oluyor inanın buradan tanıştın abartma demeyin çok değerliydi benim için gözlerim kan çanağı oldu
Dogrudur insanlarin nerde nasil tanistiginin onemi yoktur onemli olan tanismaktir elektiriklerin uymasidir güvenmektir samimiyet dürüstlüktür abartma demem yani cok tanik oldum bu duruma
kimse anlamıyor diyolar buradan birine ne kadar guvenebilirsin diyolar ama hayatımda birine. bu kadar baglanmamistim ve bu kadar ağır ortada bırakılmamıştım
Burasi veya baska bir platform ne fark eder ki o guveni almışsın demek ki ortads bırakdim diye dusunme bulanabilirsin bu insani bir durum yargilanacak bir sey degil ki
yüzleşmek istiyorum onunla umarım yazar bana
Yuzlessen ne olacak ki en fazla içindekileri soylersin belkide bir sebep sunar inanırsın
salağım ben iki lafına inanır tekrar üzülürüm
Bir sey itiraf edeyim mi
evet
Sesli konusup dinlemek isterdim butun olanlari senin agzindan tarafsızca
kendimi bunu sesli anlatacak kadar iyi hissetmiyorum teşekkür ederim yine de
Anlattikca konuştukça ancak rahatlarsin kendinden kacarak degil yuzleserek ustune giderek bir sey yapmadim tesekkur edilecek sesli konusmadan sonra bir nebze iyi gelirse o zaman edersin tesekkuru
çok sağ olun şu an istemiyorum
Nasil istersen sorun yok ben biraz iyi gelir icin boşalır rahatlarsin diye dedim insan bazen hic tanımadığı birisine icini dokunce rahatlıyor
Yahu hemen terk etti nasıl diyorsun belki KS yönetimi hesabı kapattı.
bu mümkün mü onlar kapatınca da öyle mi yazıyor
ama biz telegramdan da konuşuyorduk orada da tek tik oluyor 3 4 gün oldu kafayı yedim resmen
Üyenin ismi ne ben sitede çoğu kişiyi tanıyorum. Nickini de ben bulurum.
başka hesap açıp baktım aynı şey yazıyor
bir tek bana yazmıyor yani
KS nicki ne? Hesabı sildiyse yazamazsın.
nickini paylaşmayayım belki rahatsız olur. Silmiş sanırım farklı hesaplardan bakıyorum ona ve hepsinde aynı sey çıkıyor
Tamam hemen ön yargılı olma yani belki yönetim kapattı hesabını.
yönetim kapatınca da mı n'ayır n'olamaz bu hesap aktif değil yazıyor
Evet onu diyorum çıldırıcam abi.
kızma ne kızıyosun🥺
Terk edilmek mi daha çok koyar yoksa başına bir şey gelmiş olması mı?
başına bir şey gelmiş olması..
O zaman seni terk etmesi bence iyi bir haber. Hesabını silmiş gitmis.
bu da çok koyuyor ben ona cidden çok güveniyordum bizim konuşmadan geçen günümüz olmazdı benimle 2 dakika konuşabilmek için işine geç giderdi neden yaptı bunu bana
Buda sana ders olsun.
bu dersi hakedecek hiçbir şey yapmadım
Onu ben bilmem.
çok boşsun, ona bakarsan ben de tek gece ilişki yaşayıp terk edildim 1 buçuk sene önce, napiim yani, kız bir içim suydu
boş olduğumu nereden çıkardın şimdi tek gecelik bir sey değildi 2 aydan fazladır konuşuyorduk ve istemiyorsa söyleyebilirdi ki her sey cok yolundaydı hesabını kapamadan 2 saat once bana seni çok seviyorum seni çok özledim falan yazdı nasıl kafama takmiyim simdi
tek gecelikti ama 2 senedir uzaktan beni kesiyordu, her şeyimi inceliyordu, öyle bir gece tanıştığım biri değildi.
2 aydan fazladır gece gündüz beraber konuşmakla sabah ise gec gitmeyi goze alıp konusmakla ayni sey olduğunu düşünmüyorum
kardeş oluruna bırakacan, hayattır bu, hiçkimse yanında ölene kadar durmayabilir bunu bil. Ne nişanlar evlilikler bitiyor
bitsin tamam problem yok ama bu şekilde s! k gibi ortada bırakılarak mi istemiyorum dese biterdi mevzu
çok saçma, eski sevgilim 4 aylıktı, anılarım vardı, ayrılınca bana o kadar koymadı, onun salağlığıydı misal
tamam kanka özür dilerim duygularımı çok yoğun yaşayan bir insan olduğum ve sizden yardım istediğim için çok yardımcı oldun teşekkür ederim
yav olabilir, her şey olabilir, bir sürü insan girer hayatına ilerde. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil
iyi geceler çiçek.
iyi geceler 🥺
Hesabı kapatmış geçmiş olsun
spam yemiş olamaz mı küfür falan kullandığı için
Fikrim yok oladabilir olmayada, hadi varsayalım öyle oldu peki neden telegramda da ulaşamıyorsun? Bence farklı sebepler de olabilir bi kaç hafta daha bekle
o benim yaralarımı sarmıştı birbirimize çok iyi geliyorduk onun herkes gibi olmadığına inanmak istedim ben cidden çok üzülürüm bu canım
Attığın fotolar kâr kaldi kdkdkd
öyle deme cidden çok kötüyüm
Kac taneydi
o kadar kötüsün ki konu bu mu
Bunun hakkında detaylı bilgi verebilirdim sen bilirsin
Silmiş hesabı ya da ceza almış kapatmışlar
silmis
abi kesin silmis mi spam yemis olamaz mi
yok kesin sildi
bu gece de benim aptallığıma içelim
belki de seni engelledi tgdan baskasindan mesaj at bakim
aşk baska hesap açıp baktım engellememiş her hesapta öyle yazıyor
aaag iciyorum aga
aga yapma aga valla her şeyimi unutturan bi adamdı o kadar mutluydum ki dibi görüyorum kaç gündür
sen hesabini silme belki geri gelirr
geri gelse nolur telegramdan konusuyorduk orada tek tik oluyor terk etmemis olsaydı oradan bakıp yazmaz miydi
insan bi mesaj atmaz mi aw benc baska bisii olmustur ozel hayatinda
ailesinin yanına gitmişti acaba diyorum başına bir sey mi geldi ama gelmiş olsa hesabı silinip telegramda tek tik mi olur
tg tt olsa bile KS hesabi silinmez kii olmemistir korkma
allah korudu başına bir sey gelmedi diyelim be @q evladı 2 aydan fazladır konuşuyoruz benim guven problemlerim yüzünden wpye falan geçmedik o beni o halimle kabul etti eski erkek arkadaşımın bıraktıklarını toparladı ruhumu iyileştirdi sevildiğimi hissettirdi.. eger beni bırakıp gittiyse bir daha hiç kimseye güvenemem
fmnslfnslfn ben nie kufur yedim simdi aw
doner doner wait
kiz sana etmiyorum o mahlulata ediyorum labdalrjkshs
hee dmmsldmsldkd prdn
öptüm askim iyi geceler gelisme olursa bilgilendiririm sizi hehehe
ahamxmwmdn bende kanks bekleyore
Silmis hesabi
spamlanmis olamaz mi kesin silmiş mi
Evet
Kapatmış hesabı
kapatılmış olamaz mı direkt o mi kapamış
Bu hesabın sahibi mokoko oldu demek
Bu siteden biriylemi konuştun cidden
lütfen öyle deme çok farklı bir insandı benim için
Terk etti
yüzüm asla gülmeyecek
Ne alakası var
eski erkek arkadaşımın bana bıraktığı enkazı o toparladı ben onunla iyileştim onun sevgisini cidden hissettim o beni farklı hissettirdi yemin ederim hissettim sıcaklığını sevgisini.. bana bunu nasıl yapar
Unut gitsin karaktersizmiş
Kapatmış hesabını
Sana şut
deme ya ağlıyorum zaten
:((((