Diğer Hellooooouuuuu uyumayanlar burada mıııığğ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet nerdesiniz gencolar kopuyor muyuz bu gece Güncellemeler+1 yıl Diyodum kiii, sabah erken kalkacağımi hatirladim 😏 plan iptal gencler olaysiz dağılalim Hellooooouuuuu uyumayanlar burada mıııığğ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Life_is_worth_living Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Amcas, koşmam gerekli hantalFanta, Uzilеr pa-pa-pa, kaplan biziz bu ormana aslanKapat kafa, kriz al, digga pafflaKumarı tatlı, bak tatlı tatminSürtüğün üstünden, bungee jumpingDağıtıyoz malzeme sanki kandilKanıyorsa burnun al sana mendil 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2 gün boyunca koptuk eğlendik şimdi de dinlenme zamanı 😁😁 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok kopuş dün geceydi yarın iş var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oyleymis ya tüh Yorumla EemreE34 +1 yıl Önümüzdeki cumartesi artik Yorumla Soran +1 yıl Tamam soz mü Yorumla EemreE34 +1 yıl tamam lan gel Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Daha erken uyumak için 0 0 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl salla sallaaaaaa kalcayi sallaaaaaaaaaaaaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl hollooo oyomoyonlor bordo moooo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gecti ama bu şakanin zamani seninde zamanin gecmis gibi toyzo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bla bla bla Yorumla
Dark_Man37 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Kop sen😀 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Tek basima tadi olmaz yas 38 mi 🤤🤤🤤🤤 Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Evet 😂 o zaman sen kop ben zigana🙄 Yorumla Soran +1 yıl Olgunnnnnm hmmmmmmmmmm😃 Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Senin niyetin kötü😑 Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Ben namuslu bir esnafım😀 Yorumla Soran +1 yıl Mememi açayım mı la Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Açma Yorumla Soran +1 yıl Yatayım mi la döşüne Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Tövbe de 😡 Yorumla Soran +1 yıl Offfff al beni😃 Yorumla Soran +1 yıl Beni alllll Yorumla Dark_Man37 +1 yıl 😂😂😂alemsin Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Al beni😀😀 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃😃 Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Koptun mu😀 Yorumla
bilinmeyen1iii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yok kopmuyoruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet yanlis alarm tsmam😏 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 573 cevap paylaştı. aynen kopuyoruz 🥲 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedem ağlıyosun 😃 Yorumla hasegec +1 yıl ironi yaptim o yuzden :) Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır uyuyoruz 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sensiz olmaz ama Yorumla Danger97 +1 yıl Tabi tabi Yorumla Soran +1 yıl Senin o tabiiini tabiiini yeeerim😃 Yorumla Danger97 +1 yıl Uyu o zaman işin varmış 😏 Yorumla Soran +1 yıl Sende uyuyomusun iste ne bu tripler Yorumla Danger97 +1 yıl Ben geceleri uyuyamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Uyuyoruz dedin ama Yorumla Danger97 +1 yıl Uyuyorum demedim ama 😏😏 Yorumla Soran +1 yıl -ruz dedin ama Yorumla Danger97 +1 yıl Keşke uyuyabilisem Yorumla Soran +1 yıl İşsiz misin Yorumla Danger97 +1 yıl Çok şükür çalışıyorum Yorumla
occiditpassionis95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Patlıyoruuuzz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nereye dermisim Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Nereye gelirse Yorumla
kurtkurt06 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kopuyorux. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oh yeah 😃 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Disko disko 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yokla disko yatiyomusuz Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl tamam parti parti Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ağlıyorum bu gece 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ah kiyamam. nedennnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldatildim Yorumla Soran +1 yıl Hmmm. senin. gecen uzun o zaman 🚬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Amcas, koşmam gerekli hantal
Fanta, Uzilеr pa-pa-pa, kaplan biziz bu ormana aslan
Kapat kafa, kriz al, digga paffla
Kumarı tatlı, bak tatlı tatmin
Sürtüğün üstünden, bungee jumping
Dağıtıyoz malzeme sanki kandil
Kanıyorsa burnun al sana mendil
2 gün boyunca koptuk eğlendik şimdi de dinlenme zamanı 😁😁
Yok kopuş dün geceydi yarın iş var