Diğer Kim eğlenmek ister? Derin_Kuyu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Burası biraz oyun alanına dönmesin mi gençlik! Kim ne sormak istiyorsa sorsun herkes birbirine cevap versin. Başka fikri olan yazsın beraber takılalım. Güncellemeler+1 yıl Cinsellik barındıran sorular istemiyorum gençler. Ufkunuzu genişletin azcık başka şeylere yönelelim!! Kim eğlenmek ister? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. En sevdiğin yabancı film ya da dizi? 1 3 Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl En sevdiğim yabancı film: Aşk ve gurur ve Küçük kadınlarDizi olarakta; Little Women ve Reign u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler güzel filmler Derin_Kuyu +1 yıl Rica ederiimm
Arslans06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyledigin en büyük yalan? 0 7 Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Iyiyim bi sorun yok Yorumla Arslans06 +1 yıl Küçük oldu ama neyse Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Büyük aslında. Bi sorunun olmadigini soyluyorsun ama arka planda duygular enkaz... Yorumla Arslans06 +1 yıl Sonuç? Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Hisran Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Pardon Hüsran 😒😀 Yorumla Arslans06 +1 yıl Sağlık olsun Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Nerde yaşıyorsun 0 1 Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Adana Yorumla
just_ezel Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl En sevdiğin müzik? 0 1 Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Kulağa hoş gelen müzikleri seviyorum ya öyle belli bir tür yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bırlıkte oldun mu 0 2 Yorumla Derin_Kuyu +1 yıl Hayiiiirrr evlenene kadar da olmayacaaakk Cevap sahibi +1 yıl Helal sanaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En sevdiğin yabancı film ya da dizi?
En sevdiğim yabancı film: Aşk ve gurur ve Küçük kadınlar
Dizi olarakta; Little Women ve Reign
Teşekkürler güzel filmler
Rica ederiimm
Söyledigin en büyük yalan?
Iyiyim bi sorun yok
Küçük oldu ama neyse
Büyük aslında. Bi sorunun olmadigini soyluyorsun ama arka planda duygular enkaz...
Sonuç?
Hisran
Pardon Hüsran 😒😀
Sağlık olsun
Ben bennn bennn. Benn Ama sadece seninle ♥️😃
Nerde yaşıyorsun
Adana
En sevdiğin müzik?
Kulağa hoş gelen müzikleri seviyorum ya öyle belli bir tür yok
Bırlıkte oldun mu
Hayiiiirrr evlenene kadar da olmayacaaakk
Helal sanaa