Diğer Bana sorular sorun olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Evet biraz şımarmak istiyorum hihhi Güncellemeler+1 yıl Ya ne alaka cinsellik ya normal bir konuşma olamaz mı Bana sorular sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Soru şımartmaz ki iltifat şımartır. Ne iş yapıyorsun? 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Zaten cevap alamicam o nedenle Cevabını alamicam sorular sormam 0 0 Yorumla
Burannnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Dünyanın en güzel kadını olsaydın Dünya güzellik yarışmasına katılırmiydin 0 0 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Ulan kızcağızı küstürmüşsünüz be 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Asma suratını asmaaa Yorumla Soran +1 yıl Biz senle konuşmuştuk yks ile ilgili sonra kitap önerdin ben de tamam dedim bitirdin Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Doğrudur hatırlamıyorum hiç Yorumla
ŞekerKral Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Az sonra soru kaldıralacak olması pekş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kötü bir soru değil ki Yorumla ŞekerKral +1 yıl Soru olmadığı için kaldırılacak. Bir problemi sormuyorsun sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Biraz eğlenmek istedim🥺 Yorumla ŞekerKral +1 yıl Canın neye sıkıldı da eğlenmek istedin Yorumla Soran +1 yıl Sıkkın değil yorgun Yorumla ŞekerKral +1 yıl Vücut yorgunluğu mu yoksa psikolojik mi Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. burada simaracak kadar mi yalnizsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek bir soru🥺 evet öyleyim Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Yaktim Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Cevaplara bakinca tekrar yaktim :D Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Neler yapmaktan hoşlanıyorsun 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Nedne birjlerinden ilgi bekliyorsun ki 0 0 Yorumla
52_ORDULU_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 68% +1 yıl Çok tatlısın güzelsin şekerci mi anan senin 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru kişi kimdi sana gore 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Ne soralım 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 807 cevap paylaştı. Buradan mı 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. ne gerk var 0 0 Yorumla
seytantuylukiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tabi simar 0 1 Yorumla roeneb +1 yıl Gel simarak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Soru şımartmaz ki iltifat şımartır. Ne iş yapıyorsun?
Zaten cevap alamicam o nedenle Cevabını alamicam sorular sormam
Dünyanın en güzel kadını olsaydın
Dünya güzellik yarışmasına katılırmiydin
Ulan kızcağızı küstürmüşsünüz be
🥺🥺
Asma suratını asmaaa
Biz senle konuşmuştuk yks ile ilgili sonra kitap önerdin ben de tamam dedim bitirdin
Doğrudur hatırlamıyorum hiç
Az sonra soru kaldıralacak olması pekş
Kötü bir soru değil ki
Soru olmadığı için kaldırılacak. Bir problemi sormuyorsun sonuçta
Biraz eğlenmek istedim🥺
Canın neye sıkıldı da eğlenmek istedin
Sıkkın değil yorgun
Vücut yorgunluğu mu yoksa psikolojik mi
burada simaracak kadar mi yalnizsin
Gerçek bir soru🥺 evet öyleyim
Yaktim
Cevaplara bakinca tekrar yaktim :D