Polis kontrolünde en fazla kaç promil alkolde sorun çıkmaz? 1 bira kaç promil alkol eder? 2 bira kaç promil alkol eder?
2 bira kaç promil alkol eder?

En fazla 50 promil alkol'de cezai işlem uygulanmadığını öğrendim...
2 şişe efes içmiştim, (dün akşam- 22 eylül 2019) 60 promil çıktı. 1.000 (bin TL) para cezası 6 ay da ehliyetime el konuldu.
Tabi burası Türkiye, burada adalet sabit işlemiyor ne yazık ki.
Normalde içki tüketen biri değilim ancak nadiren (diğer deyişle ayda yılda) 1 ya da 2 bira içmişliğim oluyor. Daha önce de çevirmede alkol testine girmiş ancak az miktarda promil göründüğü için ya da memır beyler es geçip herhangi bir cezai işlem uygulamamışlardı. Artık nasıl oluyorsa.
alkol uzmanı olarak :) ki isimden bellidir alkol uzmanı olduğum öncelikle biranın markası önemli miller 3 efes pilsen kutu bira 1.5 efes pilsen şişe 2 efes ekstra we kırmızı tuborg sakın 1 i geçme ama şuda warki ne olursa olsun alkollü araç kullanmayı taswip etmiyoruz mümkün olduğu kadar alkol almayan arkadaşın warsa o kullansın yada sarı papatyalar (taksi) götürsün seni mazallah birinin başına bişey gelir ehliyeti wermeyi bırak hayatını kurtaramazsın
tuborg gold? :D
tuborg gold sarı kutu bira 1.5 kutu 0.45 promil yapıo
tesekkurler :D
rica rica
2 birayı geçme.eğer geçersende benim gibi polisler nerde duruyo nereye pusu kuruyo hepsini bilmen lazım ki güzargahını ona göre belirleyesin
2 şişe efes içmiştim, (dün akşam- 22 eylül 2019) 60 promil çıktı. 1.000 (bin TL) para cezası 6 ay da ehliyetime el konuldu.
Tabi burası Türkiye, burada adalet sabit işlemiyor ne yazık ki.
Normalde içki tüketen biri değilim ancak nadiren (diğer deyişle ayda yılda) 1 ya da 2 bira içmişliğim oluyor. Daha önce de çevirmede alkol testine girmiş ancak az miktarda promil göründüğü için ya da memır beyler es geçip herhangi bir cezai işlem uygulamamışlardı. Artık nasıl oluyorsa.
2 bira 45 promil ila 50 promil arasıdır sınır zaten 50 promildir geçerse ceza kesilir 3, birayı içersen cezayı yersin :D
ne kadar zaman araliginda icildigi farkeder mi?
alkollü trafiğe çıkmanın mantığı nee ? yani bunu polis sıkıntı çıkarmasın diye mi yapacaksınız ? can güvenliğinizi hiçe sayıyorsunuz yiyeceğiniz ceza makbuzunun derdine düşüyorsunuz, hoşsunuz... taksi kullan bünyen kaldırmazsa 1 bira da devirir seni ters köşeye
sorumun cevabi bu degildi,yine de zahmet edip cevap vermeye calistigin icin tesekkur ederim :)
bence de bu sorulması gereken bir soru değildi ondan yazdım zaten :)) bende teşekkür ederim
umarim benden daha uzun yasarsin
Arkadas niye isine gelen yerden bakiyorsun ben 2 bira ictim ve bir tlf geldi acil cikmam lazim ve taksi bulunmayan bir noktadayim. Arabamla gitmeyecegim de ne ile gidecegim ucarakmi gidecegim 2 bira ile ile uculabiliyor mu derdin ne senin muhabbetin icine niye limonla daliyorsun dirrik
Görüş
21Görüş
50lik tuborg gold ''lütfen araçtan inermisiniz hanımefendi aracı bağlayacağız'' kadar promil yapar.
Hhahahahaha tamamdır cok sağol
ölçüm cihazları fazla gösteriyor.eğer kontrole girersen anlarsın.
makineye hiç boşuna güvenmeyin bu gün 1 buçuk şişe tubrog gold ile 240 promil çıkardım rekor sanırım...
Arkadaşlar arkadaşım 2 şişe bomonti filtresiz içti 213 promil çıktı ben pek anlama ailesi hastaneye götürdüler orda çıktı 213 promil çokmu kötü sizce ben içmediğim için anlamıyorum lütfen hemen cevap verin ailesi bize dava açıcak
50 promil civarı olması lazım arkadasın dedigi gibi
2 bira tehlikelidir ağız kokusuyla ilgilidir çıkartabilir
2-3 bira içip araba kullanacaksan üstüne hemen 3-4 soda iç.. çıkmaz uygulamada..
oha gercekten mi? :O
birine deneticem :D
Kafa güzel olsun diyosan Amsterdam çak bitane iptalsin
kilo ya göre değişir bu
araç kullanıyorsan ceza almaya yeter
1 de çıkmıyo 2 de çıkıyo
1 bira bile promil sınırını geçiyor artık :D
bünye ile alakalı birazda
Kısaca yarım bira bardağını gecme
3-4 arası ama extra içersen 16 eder
35-46 arası çıkar.
Kaç saat sonra etkisi gecebilir ceza yazmazlar peki
Araçla yakalanırsan kesin ceza yersin. 1-2 saat arası düşer oran.
Tesekkür ettim
Söylüyorsun ya.
içmeyin şu zıkkımı
Ağır malsın
0.7 galiba
En İyi Görüşler