Bana yazanların 100 %80’i
Gay çıktı. Bi salın Allah İçin. 😓
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır sadece insanlar artık daha rahat dışarı yansıtıyor. Eskiden de bu kadar fazlaydı, sadece gizlemek zorunda kalanlar sayıca fazlaydı o şartlarda. Hatta eskiden bunu hastalık olarak kabul ederlerdi. Artık öyle olmadığını tıp da kabul ediyor. Doğada hayvanlarda da rastlanan normal bir durum.
sacma bence liselerde bu tarz egilimim var diye havalıym diye geziyorlar. Bu genclerde hep bu nedenle egilimi olmasa bile rol yapıyor. Sırf havalı durmak için çevre bozuyor. Eskiden binde 1 di oda gizliyordu. Şimdi sapkınım diyenin 1 milyon takipcisi oluyor. Gorduk mukremin i bu bi hastalık hormonal bi bozukluk tedavi edilmeli. Dinimiz yasaklıyor bunu
Sizin dininiz yasaklıyor saygı duyuyorum, siz eşcinsel hissetseniz bile engel olun isterseniz. Ama bu ülke laik bir ülke yanı bir dine göre yönetilmiyor, herkes kendi yatak odasında yaşadığı sürece bizlere bir zararı yok bu durumun da. Dininiz alkolü, açık gezmeyi de yasaklıyor. Alkol kullanan, içki içen müslüman olduğu gibi (kusursuz olmasa da) eşcinsel de olabilir. Sizler bunu özgürce yapabilirsiniz, ama yapmayanlara da saygı duymak durumundasınız -desteklemek ve saygı farklı şeylerdir-, onların da size saygı duymak zorunda olduğu gibi. Bu da o gibi bir şey aslında. Sadece yönelimi farklı diye insanları tanımadan nefret söylemleri de hoş değil diye düşünüyorum. Sevgiler.
Dinim uyarmam gerektiğini söylüyor ve uyarıyorum gerisini almak isteyen alır.
Kesinlikle uyarmanız güzel sizin adınıza sevindim. Ama bu ülkede hemen herkes, alkolün, zinanın, eşcinselliğin vs. Günah olduğunun farkında. Bunu bilerek sürekli dillendirmek kendi dinini zorla uygulatmaya çalışmak gibi oluyor. Sokakta incil dağıtanlardan daha manipülatif bir hale geliyor bu. Mesela siz tesettürsüz bir insan görünce yanına gidip- ya da içinizden "Sapkına bak ya, din bunu yasaklıyor bu günah kapanmalısın" der misiniz? ya da size yapılsa hoşunuza gider mi. Kapalıysanız çarşaflı peçeli bir hanfendi de sizi tam olarak doğru bulmuyor eleştiriyor olabilir mesela, bence çok kırıcı bir şey olurdu herkes için. Fikrini kendine saklamak gerekli bazı noktalarda.
Ve mesela şunu da eklemek istiyorum, belki sokakta görüp ya da duyup yargıladığınız insan evde namaz kılıyor ya da çok iyi biri, kendi halinde zararsız bir kişi olabilir. Yargılamak ve bir kişinin sapkın olup olmadığına karar vermek sadece yaratıcının- allahın işidir.
Okuduysanız teşekkür ederim, bana katılmasanız bile katılmıyorum diye belirtmeniz yeterli, bu da bir fikirdir ve ben de sizi bundan dolayı yargılayamam 🌸
Benim beynim almıyor uzun uzadıya yazamıyorum.😀3 cocuk beynim baya yorgun. Kimin eşarp taktığına kuran okuyup okumadğna vs karışmam benim dinimde bu yönelimleri olanı uyarın dediği için lut peygamberin hayatından esinlenerek uyarırım. Oda hani kendi cocuklarım var ilerde onlar bu yönelime girmesin diye çabalarım. Bu tedavisi olduģunu söylerim bana çok yazan oldu gay lez vs hepsine aynısını dedim tedavi olabilirsin. Ama kalkıp ana avrat sövmedim. Şimdi birine illa kuran oku ya da namaz kıl diyemezsin zorlarsan tam tersine yol açar dahada uzaklaşırım ben. Bu nedenle neyi neden yapmaması gerektiğini açıklarm sonu kendi tercih i kuran dan ayetleri gösteririm. Eğer ben hristiyanm dersede muhabetti uzatmam sen bilirsin derim. Bu
Gene yazdm uzun uzun😂😂
Evet lez bana denk geldi iğrenç
Cevap
5Cevap
Ben saygı duyuyorum eş cinsellere. herkes saygı duymalı bence
Sadece özgürce istediklerini yaşıyorlar eskisi gibi baskıya boyun eğmiyorlar
Seni niye gerdi ki giren çıkan bişey mi var?
çoğalmıyor. artık olduğu gibi yaşamaya başlıyorlar sadece.
Dudaklarn guzelmıs agzını iyi kullanır msn
misal ben smmwldelfk
Geçmişe nazaran evet artış var
Sana öyle gelmedi kardeş öyle
Evet artıyor canım. Çok yakışıklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar