Annemden aldığım küçük düşürücü ceza?
Annemin bana verdiği saçma sapan bir ceza sonucu 8 ve 10 yaşlarında iki oğlan çocuğuna bir süre anneleri evde yokken bakıcılık yapmak zorundayım. İki tane erkeğe hizmet edicek olmam yetmezmiş gibi, çocuklar da bunun bana ceza olduğunu bilir gibi bana eziyet etmeye ant içmiş gibiler. Öyle ki, anneleri evden ayrılır ayrılmaz üstüme atlayıp çoraplarımı aldılar ne oluyor dediğimde ise artık onların “kölesi” olduğumu ve yalınayak dolaşmak zorunda olduğumu söylediler (kendileri evde terlik ve çorap giyiyor). Ama ben ayaklarımın çıplak görülmesinden nefret eden evde bile asla çoraplarını çıkarmayan bi insanım, aşırı rahatsız oldum yani. Anneleri eve döndüğümde ise utanarak durumu anlattığımda “ne olacak canım büyütme” “ev soğuk değil zaten” tarzı tepkiler aldım aşırı rezil hissettim ama belli etmemek için umursamıyormuş gibi yapmak zorunda kaldım.
Böyle ceza olur mı? Olayı ben mi fazla büyütüyorum? Bugünlerde oraya tekrar gitmek zorundayım, yine çoraplarmı çıkarmamı isterlerse sizce ne tepki vermeliyim?
Annemin bana verdiği saçma sapan bir ceza sonucu 8 ve 10 yaşlarında iki oğlan çocuğuna bir süre anneleri evde yokken bakıcılık yapmak zorundayım. İki tane erkeğe hizmet edicek olmam yetmezmiş gibi, çocuklar da bunun bana ceza olduğunu bilir gibi bana eziyet etmeye ant içmiş gibiler. Öyle ki, anneleri evden ayrılır ayrılmaz üstüme atlayıp çoraplarımı aldılar ne oluyor dediğimde ise artık onların “kölesi” olduğumu ve yalınayak dolaşmak zorunda olduğumu söylediler (kendileri evde terlik ve çorap giyiyor). Ama ben ayaklarımın çıplak görülmesinden nefret eden evde bile asla çoraplarını çıkarmayan bi insanım, aşırı rahatsız oldum yani. Anneleri eve döndüğümde ise utanarak durumu anlattığımda “ne olacak canım büyütme” “ev soğuk değil zaten” tarzı tepkiler aldım aşırı rezil hissettim ama belli etmemek için umursamıyormuş gibi yapmak zorunda kaldım.
Böyle ceza olur mı? Olayı ben mi fazla büyütüyorum? Bugünlerde oraya tekrar gitmek zorundayım, yine çoraplarmı çıkarmamı isterlerse sizce ne tepki vermeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Psikolojik destek almanı tavsiye ederim. Bu tür fetişleri kafanda çok kurgulamışsın.
2 tane çocuğa gücün mu yetmedi canım
Yetmedi 😅 yaa çocuklarla zaten aram iyi değildir benim ne yapıcam hiç bilemiyorum ya
Bugün çorabını çıkartan yarın üzerini çıkartır demedi deme. d
Yok artık o kadar da ileri gidemezler heralde. Çalışsalar bile en azından bırakmak için sağlam bi bahanem olur
Annesi bir şey olmaz der yine. d. d. d
O zaman en azından kendi anneme söyler kurtulurum
Haha 😁😁 olur mu olur dikkat et d
ne yapayım bilemedim ya
😁😁😁😁😁
çok eğleniyorsun bakıyorum:(
Ne yapayım canım 😊😆
azcık akıl versen?
Profilimi paylaşmak istemiyorum buraya yaz lütfen
Akıl verecek öyle özel bir durum yok canım çocuk sonuçta bak bari mecbur kalmışsın idare edeceksin
Al işte sen de aynı anneleri gibi konuşuyosun ama ben gerçekten çok rahatsız oluyorum bişey yapamaz mıyım yani
Rahatsız oluyorsan bakmayacaksın kabul etmeyeceksin girmeyeceksin canım bu kadar basit
Ya sanki kendi isteğimle mi gidip milletin çocuğuna hizmet ediyorum ceza aldım diyorum zorla gidiyorum yani
Kaç günlük bir ceza
Hiç bilmiyorum annemin keyfine kalmış sanırım ama en az bikaç kere daha gidicem
Ser davran çocuklara soğuk davran rahatsız olurlar istemezler
soğuk davranıyorum zaten onlar benle uğraşıyor sertlik de hiç mizacımda yok nasıl yaparım bilmiyorum🙈
Hayırlısı olsun 😊
:( yapacak bi şey yok mu diyosun yani. çok yazdım biliyorum kusura bakma ama yani gerçekten bu konuda konuşabileceğim kimse de yok
Allah'tan çocuklar henüz küçük
küçük müçük kontrol edilmiyorlar
Haklısın ama bırakıp gidiyorlarsa baş başa kalınca ne yapacaksın ki başka
Yani diyosun ki bişey yapamazsın köleleri olcaksın ne derlerse yapıcaksın?
Neler istiyorlar ki o yaşta
Şunu getir şurayı temizle yere otur vs vs
Hee küçükten emir almak sıkıcı olmalı
Hem o hem de biraz feminist ruhlu biri olduğundan erkeklere böyle hizmetçi olmak ağırıma gidiyor bi de çorap meselesiyle birleşince ağlicak gibi oluyorum
Kız kocan olunca ne yapacan o zaman
Kocam da bana böyle davranıcak değil heralde öyle olursa da evlenmem olur biter
Valla yanlış anlama ama evlenince mecbur yapcan kocan olunca yani
Her erkek öyle değildir diye umuyorum ama haklı da olabilirsin. Ama onu da zamanı gelince düşünürüm artık
Bu konuda da yapacak bir şey yok sonuçta daha ergenliğe girmemiş ne olduğunu bilmeyen çocuklar henüz çokta sıkıntı etme kendine
Yaa inanamıyorum bu duruma düştüğüme. En azından şu çorap meselesi olmasa idare ediyim dicem de cidden çok küçük düşmüş hissediyorum.
Yine corapsa iyisin bence dua et başka şeyler istemiyorlar..😊😊
İşte öyle bişey ki şikayet de edemiyosun ama aynı zamanda da aşırı rahatsız olduğum bir şey...
Yapacak bir şey yok kabullen durumu
İlla erkeklere hizmet edicek önlerinde çıplak ayakla dolaşıcaksın onlar öyle istediği için diyosun yani peki seni bu bi kız olarak hiç rahatsız etmiyo mu bu sahne?
Yok canım neden etsin karşındaki ergen değil ki çocuk henüz sevgilime karşı öyle oluyorum şahsen rahatsızlık hissetmiyorum kendim
Hiç rezil bi durum değil bu yani normal öyle mi?
Evet normal canım cocukalr cunki tahrik olacak birşeyler bilmiyorlar o yüzden ayakların etkilemez
Ama gerçekten hoşlarına gidiyo gibi bu durum... Büyük ihtimalle yarın yine oraya gitmem gerekicek, yine çoraplarımı isterlerse itirazsız çıkarıp vereyim yani öyle mi?
Evet çıkart ver canım sen çorap diyorsun ben komple çıkartıyorum 😁
O zaman istememelerini ummaktan başka yapabileceğim hiçbir şey yok bakalım nolucak belki tek seferlik bi oyundur
Bakalım 😊
Senle konuşunca gerçekten biraz rahatladım sanki şimdi onlar değil de sen dediğin için yapcakmışım gibi oldu ama yine de çok huzursuzum yarın da burada olur musun nolduğunu yazsam yine buraya?
Tabiki de buradayım
Ya çok teşekkür ederim iyi akşamlar
R. edeim iyi akşamlar
Evet bugün yine gittim oraya mecburen... Yine maalesef ilk iş çoraplarımı istediler, senin dediğine uyarak bu sefer itiraz etmeden çıkardım verdim. Öyle yapınca da yüz mü buldular nedir dediler ki bundan sonra bize söyletmiceksin kendin çıplak ayakla önümüze geliceksin! Sonrası da yine koşturmacalar emredersiniz efendimler yerde sürünmeceler... Ne diyorsun bu duruma?
Çorap cikarmayla bir şey olmaz canım ilerisi olmasın yeterki 😊
Yaa kaçırmışım mesajını ben de niye yazmıyo diyodum:) ya dediğin gibi gerçekten çocukların öyle bi niyeti yok gibi ama bu çorap konusunda da aşırı üzerime geliyolar gerçekten düşündükçe ağlicak gibi oluyorum. Ne yapayım yani bidahaki sefere ciddi ciddi istediler diye çorapsız mı gideyim?
Aynen de öyle ne olacak ki canım .. Bı video vardı videoda uygunsuz videoydu yaşları çok çok küçüktü küçük çocuklar deyince aklıma o geldi bir an 😁😁
Aman nasıl videolar izliyosun sen dikkat et 😅 akşam eve giderken de geri vermediler zaten çoraplarımı evde annem görmesin diye odama uçarak gittim resmen
Bana da başka arkadaşım atmıştı ya 😁😁😁
Haha ne yapacaklarmış ki çorabını.😁
Ne bileyim artık napcaklarsa sana ders olsun falan diyolar laflara bak gördüğüm muamele bu şekilde. Napiyim yani yarın cidden çorabımı kapıda çıkarıp öyle mi çıkayım karşılarına? Abartıyosun diyosun ama ben normalde kendi evimde bile %100 çorap giyen bi insandım bana aşırı rahatsız edici geliyor böyle bişey yaptırılması
Haha seni köle yapmak istiyorlar d
evet köleleriymişim ondan ayaklarım çıplak olmalıymış gerçekten böyle bi kural mı var benim bilmediğim niye takıntılılar bu kadar bu konuda?
Eski dönemlerde kölelik vardı bir dönem koleler tamamen çırılçıplak satılırdı alan kişi görsün alsin diye sonraki bır dönemde de sadece iç çamaşırlı satildilar kölelikte çıplaklık oluyor bir yerlerde
İyi ondan haberleri yok demek ki bu kadar biliyolar 😅
Hatta bir dönem satın alınan erkek köleler sahibi tarafından hadım ettirilirdi ya da edilirdi 😁
2022 yılında da kölelik böyle oluyor artık demek ki😅 yani benim bilmediğim bişey mi var dedim
Görmüşlerdir mutlaka bir yerde onu uyguluyor olabilirler
Nerde gördülerse lanet olsun gerçekten tam adamına da denk geldi keşke senin başına gelseymiş hiç umursamazmışsın gibi konuşuyosun :D
Ben sevgilimin yanında çırılçıplak oluyorum şahsen utanmam hiç 😁
O başka kendi isteğinle ve başka sebeplerle seni köle yapmak için falan değil . Ben normalde emir almayı bile hiç sevmem ama inanamıyorum bu düştüğüm hale hala.
Dua etki başka ellemiyorlar. d. d
Başta demiştim keşke elleseler de bahanem olsa bırakmaya ah ona bile razı hale geldim görüyosun. Yani onu yapmadıkları sürece dedikleri her şeyi yapmak zorunda mıyım?
Haha😁😁😁😁
Dalga geçiyosun ama şu an bile telefonu duvara falan atasım geliyo ne cezaymış be 🙈
Yok canım ya niye dalga geçeyim sende ha sadece çocuklar henüz ufak o yüzden abes şeyler olacağını sanmıyorum zaten bilmezler öyle o yaşta
Tamam çocuklar haz almıyor bu durumdan diyelim ama benim küçük düşmem ne olacak?
Kız niye küçük dusesin yani bilmiyor larki akılları öyle sadece çorap olarak geliyor çorap çıkarmak olarak
Ya ne kadar rahatsız olduğumun gayet farkındalar bence ondan bu kadar üzerime geliyolar bu konuda
Yani yapacak bir şey yok canım idare edeceksin maalesef üzerine kalmislarsa
Şimdi yarın giderken çorap giymiyim mi öyle "emrettiler" diye?
Sende onlara inat giy😁
Bana bunlarla gel :D dün çıkar ver diyodun verdim bugün hem giy hem de isterlerse çıkarma mı diyosun?
Aynen öyle 😁
Zorla çıkartmaya kalkarlarsa? Daha kötü olmasın?
Bir birer tane tekme birini sağa birini sola fırlat görürler. d. d. d
Küçükler ama baya güçlüler ya hele iki kişi olunca mücadele etmem zor
😁😁😁😁😁.
Tam teslimiyete hazırlamıştım psikolojimi yapcaktım ne derseler birden akşımı karıştırdın 😅
Haha çocuk daha onlar yap sende ne olacak ne diyorlarsa kanka
Son karar yapiyim mi yapmiyim mi? ne dersen uycam artık
Kız yap sende ne olarak çocuk onlar daha içerinde kötülük yok
Tamam onlar çocuk ama ben de kızım hiç saygı haketmiyor muyum?
E ozaman içinden ne geliyorsa onu yap canım daha ne diyeyim
İçimden ağlamak geliyor... Son kararın yap o zaman?
E yani amaç sadece çorap cikarmaksa yap
Napiyim kapının önünde mi çıkarıiyim çorapları? bi tane de çorapsız giyilebilcek ayakkabım yok
Yok orada cikartirsin
Off rezilliğe bak ya kendi evinde çorapsız gezmeyen ben başkasının kapısının önünde çorap çıkarıyorum ne o evin beyleri öyle istiyor...
😁😁😁 ne diyeyim ki
neyse geçicek bu günler de inşallah. Yine çok teşekkür ederim canım gerçekten sen olmasan çok daha kötü olurdum.
Rica ederim ne zaman istersen sıkıldıkça yazabilirsin genelde buralarda oluyorum
Saol yarın yine buraya gelip ağlarım muhtemelen
tamam canım
Merhaba yine ben 🙈 dün yazmadım çünkü gitmem gerekmedi neyse ki. Bugün gittim, söylediğin gibi kapıdan girer girmez çoraplarımı çıkardım çocuklar görmeden. Sonra gördüler beni ayaklarıma bakıp "aferin" dediler off rezillik yaa. Sonrasi bildiğin gibi devam ederken bi kapı çaldı sucu gelmiş ben de açmaya gittim ama koridorda bi terlik gördüm adam beni öyle görmesin diye giyip gittim. Sonra adam gidince bunlar gördü terlikleri kıyameti kopardılar çıkarttırıp kapının dışına attılar beni 🙈açmıyolar da bildiğin çıplak ayakla dışarda kaldım en son binanın önüne inip balkondan bunlara yalvardım da öyle aldılar rezilliğe bakar mısın. Çıkarken de yine ayakkabılarımı balkondan atıp beni öyle yolladılar. Şimdi de diyolar ki artık ayakkabılarını da binanın girişinde bırakıcaksın, napiyim artık?
Tokadı vur iki tane bak nasıl susup kaçıyorlar
Şiddet uygulasam gerçekten faydası olur mu bu saatten sonra?
Yola getir sende ha yok dışarı attılar falan 10 yaşındaki çocuk vur bir tane
ceza yedim resmen terlik giydim diye🙈 dışarı atmaları çok kötü değil mi kabul edilemez rezil ettiler beni
Hmmm😊
Noldu?
Ne diyeyim ki yani iki tane vuramiyon
Yapabileceğime inansam onu ilk çoraplarımı almaya çalıştıklarında yapmam gerekirdi zaten. Zamanında bişey yapamadım tepeme çıktılar şimdi apartmanda bile ayağıma bişey giyemiyorum.
Dün çorabını çıkartan bugün evden atan yarın ellerini ayaklarını bağlar falan sonra ilerler öyle 😊
elimi de bağladılar bugün bi ara vallahi doğru. İlerler derken nereye ilerler?
Kız özele gel bari millet okuyup duruyor hemde yavaşladı burası yorum yaza yaza
Yaa gerçekten profilimi paylaşmak istemiyorum kimse de okumaz ya burayı yaz sen. İstersen sen de profili gizli yap şimdi
Mesele yazmak değil yavaşladı yorum yaza yaza takılı kalıyor gönderirken
hmm bende olmuyor bilemedim
Sen bilirsin tabi tercih senin ne diyeyim şaka değil ama gerçekten takılıyor
anladım düzelmezse başka soru sorup linkini atabilirim sana orada takılmaz
Dediğim gibi senin tercihin takılma devam ederse zaten daha yazmam
Kızlar, hiç çocuk bakılıcılığı yaptınız mı? ↗
Çorap bu kadar önemli mi?
…
Çorap çıkartılarak kölelik yaptırıldığını ilk kez duyuyorum.
Kimine göre önemsiz olabilir ama ben çok rahatsız oluyorum fobim var ne yapayım.
Senin fobinden haberleri var gibi çoraplarını çıkartarak seni köle yapmışlar.
Tek korkun çoraplarının çıkartılması mı?
Nasıl haberleri olabilir bilmiyorum daha önce bi kere falan görmüştüm onları. Hem o hem de biraz feminist ruhlu biri olduğum için böyle erkeklere hizmet etmek çok zoruma gidiyo bi de bu çorap meselesiyle birleşince ağlicak gibi oluyorum.
Sonuç olarak tasma takıp dolaştırmıyorlar
evet bi o eksik...
Yaparlarsa?
Ağzını hayra aç böyle giderse ona da bişey yapamam çünkü
Latex elbise?
Ne diyosun ya
Boyun tasması
Latex elbise ve
Deri kelepçelerle dolaştırılabilir misin? diyorum
Hayır elimde olsa erkekleri tasmayla dolaştırırım
Ama durum farklı bu olayda!
Evet maalesef...
Teslimiyetçi durumdasın.
İtaatkar
Hee itaatkar evet geç dalganı
Daha önce teslimiyetçi itaatkar oldun mu?
Belki sandığın gibi kötü değildir 😏
Submissive olabilirsin.
hayır feministim ben kimseye de itaat etmek istemiyorum şu an bulunduğum durum tamamen zorunluluk
Durum değerlendirmesi yaptım 😏
Sonuç?
Sonuç normaldeki halini değilde mevcut halini yorumluyorum
Submissive sin.
İstemeyende itaat ediyorsun 😉
Düzeltme; İstemesende olacaktı.
Saol çok yardımcı oldun gerçekten.
Duymak istediklerini değil gerçekleri söyledim.
Buradan söyleyebileceğim kadarıyla
Duymak istediğim mevcut durumun değerlendirmesi değil bu durumdan nasıl kurtulabiliceğim
Bu duruma adapte olmuşsun devam et.
Adapte falan olmadım ağlicak gibi oluyorum diyorum sana ne adaptesi
Ama itaat ediyorsun … 👍
Beni daha da sinir etmeye mi çalışıyosun?
Hayır,
Ben submisive kadınları severim.
Sen feminist olduğunu söylerken submisive anlar yaşıyorsun.
Hala durum tespiti yapıyorsun...
Sonuç
Tadını çıkart 😏
Sinir olmanı değil adapte olduğun durumdan zevk almanı tavsiye ediyorum.
Nasıl zevk alıcam ya bu durumdan
Master olduğum içim birçok submissive ile birlikte oldum.
Durumdan, yaşadıklarından fazlasıyla zevk alıyorlardı.
Yarın yine oraya gitmem gerekirse ne yapayım mesela çoraplarımı yine isterlerse itiraz etmeden vereyim mi "itaat" edip?
Evet sadece çorapları vermekle kalma,
Başka emirleri olup olmadığını da sor.
Gizli olmamanı tercih ederdim.
Offf tamam bakicam eger baska secenegim yoksa ama umarim bidaha boyle bisey olmaz belki tek seferliktir de kurtulurum
Tasmayla 4 ayak üzerinde gezdirilebilirsin.
KS de konuştuğum evli bir kadın en büyük fantezisinin iki adet Dominant erkeğe koşulsuz itaat etmek okduğunu söylemişti.
Aslında zorla bana istedikleri herşeyi yaptırsınlar demişti.
Buradaki ince nüans ise; aslında istediği şey iki dominant erkeğe itaat etmek ama cesareti olmadığı için bunun kendisine zorla yapılması düşüncesiydi bu düşünce ona çok zevk veriyordu. Bu şekilde kendisi çabalamadan istediği fanteziyi yaşamış olacaktı.
Anlatabildim mi bilemiyorum.
İyi geceler diliyorum.
Günaydın
Gunaydin bisey mi diceksin
Günaydın demek istedim.
Sevgili sub.
Evet bugün yine gittim oraya zorla... Maalesef yine hemen çoraplarımı istediler dedim off tek seferlik bi olay değilmiş napcağımı bilemedim ama senin dediğin aklıma geldi bişey demeden çıkardım verdim sonra başka emriniz var mı deyiverdim düşünmeden... Ben öyle deyince de evet bundan sonra bize söyletmiceksin kendin çıplak ayakla önümüze geliceksin dediler 🙈 Yine hiçbişey diyemedim sonrası da yine kabus...
Hep gizli mi kalacaksın?
Daha seri konuşmak istemez misin?
Evet hep gizli kalıcam istemiyosan yazma
Pekala
bildirim diye de bişey var seri yazmak isteyen öyle de yazar açıp
Bu devirde ne cezasi yaw
Evet yıl olmuş 2022 düştüğüm duruma bak... Ne yapmalıyım sence ya?
Of ya valla fena bu yeni nesil
Evet yaa bi de bana sor napıcam böyle ben abartmıyorum demi?
Yok valla abartmıyosun, ben de bir süre kuzenlere baktım da, 10 gün falan, kendimi zor kurtardım😌🙈
Hadi ya onlar da sana böyle şeyler yaptırdı mı?
Evet, baya bişeyler 🙈
ne mesela?
Burdan anlatamam ya, benimkiler fena
niye sapıkça şeyler mi
Evet biraz
13-14 yasindalar
Seninkiler ergenliği geçmiş dikkatli olman lazım ya öyle bişey yaptılarsa hemen söyle annenlere
Aman ya salla, ilerisi yok sorun yok 😌😌 ufak tefek şeyler
tamamdır geçmiş olsun yine de. Benim çocuklar da bence sapık değil ama sadist gibiler biraz. Ne yapayım bilemiyorum bi fikrin var mı?
Bilmiyorum ki, benimkiler de biraz sadist ya, bence yapma öyle cezaları falan
yapmazsam daha beter ceza veriyorlar bişey de yapamıyorum kaldım öyle
Ya özele geçsek mi rahat yazamıyorum
profilimi paylaşmak istemiyorum yaa. Yaz buraya kimse okumaz zaten sen de gizlisin
Ne ceza veriyolar ki yapmazsan
Bugün kapının dışına attılar beni çıplak ayakla 🙈 balkonun önüne gittim yalvardım falan
🙈 boş ver sen şanslısın yine ya
Ben bizimkilerden sonra o cezaları seve seve yaparim 🙈
evet çok şanslıyım...
anlatcan mı sana yapılanı anlatmican mı :D
Valla özel olsa anlatırdım da burada cesaretim yok ya 🙈🙈
buranın özelden ne farkı var ikimizin de profili gizli
Ay tamam, şimdi bunlar 4 erkek, ikisi kardeş diğerleri de başka kuzen. Bizimkiler onların ailesiyle beraber düğüne gitti bunlar bana kaldı 10 gün falan
Beraber tabi kalıyoruz bizim evde. Şimdi ben ev hali şort askılı falan giyiyorum. İlk olay şeyde oldu. Akşam dediler oyun oynayalım. İyi dedim. Yenilen diğerlerinin her istediğini teker teker yapcak dediler. Ok dedim.
Uno oynuyoruz. Bunlar tabi bana yükleniyor anlaşmışlar, 1 haftada falan anladım bunu. Neyse ben kaybettim
Biri dedi ki abla bize memelerini göster, yok falan dedim ama başta söz verdik falan dediler dedim ok, gösterdim
Diğeri dedi abla herkes sırayla üç yerine dokunsun, ok dedim ona da. Hepsi malum yerlere dokundu. Biri dedi abla hepimize poponu göster, gösterdim azıcık. Biri de dedi abla sabaha kadar çırılçıplak otur. O gece öyle oldu. Sonra tabi bu kadar açık iddiaya girmedim ama biri bu işte 🙈🙈
Yani afedersin dua et bir yerini delmemişler