Annemden aldığım küçük düşürücü ceza?

Annemin bana verdiği saçma sapan bir ceza sonucu 8 ve 10 yaşlarında iki oğlan çocuğuna bir süre anneleri evde yokken bakıcılık yapmak zorundayım. İki tane erkeğe hizmet edicek olmam yetmezmiş gibi, çocuklar da bunun bana ceza olduğunu bilir gibi bana eziyet etmeye ant içmiş gibiler. Öyle ki, anneleri evden ayrılır ayrılmaz üstüme atlayıp çoraplarımı aldılar ne oluyor dediğimde ise artık onların “kölesi” olduğumu ve yalınayak dolaşmak zorunda olduğumu söylediler (kendileri evde terlik ve çorap giyiyor). Ama ben ayaklarımın çıplak görülmesinden nefret eden evde bile asla çoraplarını çıkarmayan bi insanım, aşırı rahatsız oldum yani. Anneleri eve döndüğümde ise utanarak durumu anlattığımda “ne olacak canım büyütme” “ev soğuk değil zaten” tarzı tepkiler aldım aşırı rezil hissettim ama belli etmemek için umursamıyormuş gibi yapmak zorunda kaldım.
Böyle ceza olur mı? Olayı ben mi fazla büyütüyorum? Bugünlerde oraya tekrar gitmek zorundayım, yine çoraplarmı çıkarmamı isterlerse sizce ne tepki vermeliyim?