Ölmek gerçekten mantıklı mı?

Lise çağındayım dediklerimi bir ergenlik olarak da görebilirsiniz belki de öyledir. ortaolıldan beri ruhsuz bir insan gibiyim kendimi hissedemedim senelerce kendimi kurtarmaya çalıştım ama başaramadım ailem desen nemden haberleri olmaz ben doğduğum zaman beni başta aldıracaklarını onlar konuşurken duydum. fazla kilolarını olan ve bedenini asla sevmeyen biriyim. ilkokulda bir çok taciz olayımın da bende etki bıraktığını düşünüyorum. Eğer bunlar son sözlerimse uzun uzun yazmak isterim belki aynı durumda birinin karşısına çıkar. Küçüklüğümde çok şiddet gördüm şimdi de istediğim hiçbir şeyi yapamam dışarı karanlık olmadan dönmem gerekiyor ama ayda 1 2 kere çıkabilirim dar ve herhangi bir yerimi gösteren kıyafetler (giyemem sıfır kol dahil) kardeşlerimden bir tane konuşabileceğim yok ablamı aradım belki bir nebze beni anlar diye kendi derdini anlattı beni dinlemeden ve ben dinleyip cevap verdikten sonra işim var diyip suratıma kapattı. Beni belki sever diye bir sevgilim oldu 6 ay sonra aldatıldığımı öğrendim. Nedir bu insanlardaki şans , mutluluk?
Ölmek gerçekten mantıklı mı?