Diğer Bugün neler yaptın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bugün benim için ne yaptın? Güncellemeler+1 yıl offf güncelleyin beni Bugün neler yaptın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Birvarmışikiyokmuş00 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Soylemeyim sevabı kaçar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl iyilik yapti sen Yorumla Birvarmışikiyokmuş00 +1 yıl iyilik yaptı ben Yorumla Soran +1 yıl Super ben kacirdi senin sevap Yorumla Birvarmışikiyokmuş00 +1 yıl Sen kim kaçırmak benim sevap Yorumla Soran +1 yıl cennette gorusmek Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bugün Allah için ne yaptın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne yapti ben cok sey yapti e be kaynana neaptin bana neaaaptin benaaağağa biz birbirimizj ciöğk sevvdikk cioooģk sevddk Yorumla Eren2653 +1 yıl Ahdadjsmdjamsn Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çalıştım para kazandım. Tatile gidicez ya😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl haci abi? Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Yok haci degilim😂 Yorumla
MmergenN Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Soruna yazabilmek için bütün gün bekledim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl sen cok romantik olmak ben bunu begendi bizi orada erkek cok fena yaramaz Yorumla MmergenN +1 yıl Sizin ora nere memleket diyorum memleket neresii Yorumla Soran +1 yıl sizin ora rusia Yorumla MmergenN +1 yıl Sen biliyon Türkçe do you know do you speak türkiş Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorum Yorumla MmergenN +1 yıl Good good Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayakkbilarinin altini optum 0 17 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin icin Yorumla Soran +1 yıl sebep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana taptigim icin Yorumla Soran +1 yıl ben tapan bir cisim goremiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim o iste karsinda Yorumla Soran +1 yıl kes lan makarna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm taptigim🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emir ver yeter Yorumla Soran +1 yıl suscaksin yazmicaksin bir daha aferin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm🙄 Yorumla Soran +1 yıl ne bicim kolesin ya sus diyorum onayliyor hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sahibim sen ne dersen o😣 Yorumla Soran +1 yıl got gibi kolesin hic begenmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afedersin senin icin olurum cok pardon🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl susss be suusssssss artik cene isali misin yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm sahibim 😣😣 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. 69 yaptım iyi mi 😜😜 0 0 Yorumla
bircisimyaklaşıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Senin için? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben anlamadi siz ceviri yapmak Yorumla bircisimyaklaşıyor +1 yıl Ben anlamıyor seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Soylemeyim sevabı kaçar
iyilik yapti sen
iyilik yaptı ben
Super ben kacirdi senin sevap
Sen kim kaçırmak benim sevap
cennette gorusmek
Bugün Allah için ne yaptın?
ne yapti ben cok sey yapti e be kaynana neaptin bana neaaaptin benaaağağa biz birbirimizj ciöğk sevvdikk cioooģk sevddk
Ahdadjsmdjamsn
Çalıştım para kazandım. Tatile gidicez ya😂
haci abi?
Yok haci degilim😂
Soruna yazabilmek için bütün gün bekledim
sen cok romantik olmak ben bunu begendi bizi orada erkek cok fena yaramaz
Sizin ora nere memleket diyorum memleket neresii
sizin ora rusia
Sen biliyon Türkçe do you know do you speak türkiş
Evet biliyorum
Good good
Ayakkbilarinin altini optum