Diğer Bana güzel bir şey söylermisin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güzel bir şey söyleyin.. Güncellemeler+1 yıl Siz harikasiniz 🤣🤣🤣 Bana güzel bir şey söylermisin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Sana bilmediğin senden behsedeyim miSen tüm güzel sözlerin sahibisin 1 0 Yorumla
sustainablenick Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne kadar güzel olduğunu başkasının söylemesine izin verme, ihtiyacın mı var sanki :) 1 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Bu gün ne yaptııım güzle bir ley diyecek ama diyemiyorum bu gün gğzel bir şey olmadı be güzel hiç bir şey yokki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ya yürü Yorumla burhandeja15 +1 yıl Nere yürüyeyim Yorumla Soran +1 yıl KS dışında heryer ola bilir Yorumla burhandeja15 +1 yıl TM Instagram 😂 😂 😎 Yorumla burhandeja15 +1 yıl Sende harikasın 😂 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. __Bin doğru yapsan da,Bir yanlışını konuşur,Tanıdığın insanlar..Sadi Şirazi 0 0 Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. hayat güzel kuşlar uçuyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🕊 Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ay parçası gibisin <3... dir umarım xD 1 0 Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sen ne güzel birşeysin :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani bende buna sasiriyorum baya 😂 Yorumla SsuǝɹdʞnɔnʞK +1 yıl Sen olsam bende kendime şaşırırdım :D Yorumla
HaYaTiAnLaM Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Yalakalik mi yapin diyorsun😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yap Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzelsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biraz öyleyimdir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen guzel karisin 🥴🥴 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Olmadi simdi Cevap sahibi +1 yıl Eski bir emrah filminden aklima geldi. Ama swni tanimiyorum ki ne diyeyim takildik iste 😉 . Yaz istersen bana Soran +1 yıl Olmaz cok büyüksün Cevap sahibi +1 yıl 30 m ben sen kacsin Soran +1 yıl 25 Cevap sahibi +1 yıl 17 sin sandim 🤪🤪 Soran +1 yıl Yanilmissin Cevap sahibi +1 yıl U2 😉 Soran +1 yıl Göz kirpma en nefret ettigim sey Cevap sahibi +1 yıl O da senin sorunun 😉 Soran +1 yıl Evet sayende sorunum Cevap sahibi +1 yıl 🤪🤪🤪🤪 sinir biseysin sen tatlim ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sana bilmediğin senden behsedeyim mi
Sen tüm güzel sözlerin sahibisin
Ne kadar güzel olduğunu başkasının söylemesine izin verme, ihtiyacın mı var sanki :)
Bu gün ne yaptııım güzle bir ley diyecek ama diyemiyorum bu gün gğzel bir şey olmadı be güzel hiç bir şey yokki
Ya yürü
Nere yürüyeyim
KS dışında heryer ola bilir
TM Instagram 😂 😂 😎
Sende harikasın 😂
__Bin doğru yapsan da,
Bir yanlışını konuşur,
Tanıdığın insanlar..
Sadi Şirazi
hayat güzel kuşlar uçuyor
🕊
ay parçası gibisin <3... dir umarım xD
Sen ne güzel birşeysin :D
Yani bende buna sasiriyorum baya 😂
Sen olsam bende kendime şaşırırdım :D
Yalakalik mi yapin diyorsun😂
Yap
Güzel bir şey :)) sjhdjsh
sandığından daha güzelsin
sana senı söylıyım ozaman :d
Güzelsin
Biraz öyleyimdir
Balım benim
Sen guzel karisin 🥴🥴
Olmadi simdi
Eski bir emrah filminden aklima geldi. Ama swni tanimiyorum ki ne diyeyim takildik iste 😉 . Yaz istersen bana
Olmaz cok büyüksün
30 m ben sen kacsin
25
17 sin sandim 🤪🤪
Yanilmissin
U2 😉
Göz kirpma en nefret ettigim sey
O da senin sorunun 😉
Evet sayende sorunum
🤪🤪🤪🤪 sinir biseysin sen tatlim ya