bi iliski başlatamıyorum
cunku bi erkeğe ona ihtiyacım oldugunu belli etmekten korkuyorum çekiniyorum (erkek ve kadın birbirine muhtaç sonuçta)
güven sorunlarım var
bi erkege yenilmek istemiyorum
sanki izin verirsem bi zayifligimi ona itiraf etmiş olacağım o da benim bu zayifligimdan vuracakmış gibi hissediyorum
aslında evlenmeye vs hazır gibiyim artık
ama iste birisi bana baksa bile ben kaçmak istiyorum ya da hemen gardımı alıp kendimi oldugumdan daha güçlü göstermeye çabalıyorum - onlar da bana yaklaşamıyor cunku istemediğimi sanıyorlar ya da ilgilenmediğimi
yani kendime mani olamıyorum ve bir turlu bi konuşma bile başlayamıyor
bu durumda ne yapabilirim?
cunku bi erkeğe ona ihtiyacım oldugunu belli etmekten korkuyorum çekiniyorum (erkek ve kadın birbirine muhtaç sonuçta)
güven sorunlarım var
bi erkege yenilmek istemiyorum
sanki izin verirsem bi zayifligimi ona itiraf etmiş olacağım o da benim bu zayifligimdan vuracakmış gibi hissediyorum
aslında evlenmeye vs hazır gibiyim artık
ama iste birisi bana baksa bile ben kaçmak istiyorum ya da hemen gardımı alıp kendimi oldugumdan daha güçlü göstermeye çabalıyorum - onlar da bana yaklaşamıyor cunku istemediğimi sanıyorlar ya da ilgilenmediğimi
yani kendime mani olamıyorum ve bir turlu bi konuşma bile başlayamıyor
bu durumda ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
On yargi ve korkularini birakip ilk önce tanıyıp sonra iliskinin adini koyacaksin. Bu sekilde devam edersen kendini kapatarak sadece kendini cezalandirirsin
Ne guzel evlilik yasindasin senin yasindakiler olgun davranip birini bulup iliski kuruyo sende kaciyon yani ilerde yalnjz kalirsin bu kadar basit aslinda
ama bi insanin guvenilir oldugunu o an nasil bilebilirim zaten cok az zaman varken karar vermeye?
Guz3lim seyler yasamak varken ilere pismab olursun buyuk ihtimal birini istersin bu seferde istedigin gibi biri cikmaz bu kotu işte
O zmn guvenme sen iliski kurma derim ne dersin es gec bu işleri olur mu?
Baska hobiler bul kendine ne dersin?
nasil olacak bilmiyorum
Yas kac
28
Oha
Zaaflığın nedir? ki erkek ya da erkekler bunu kullansın bunu sen belli edersin
İhtiyaç dersen konu farklı yere gider
ihtiyac derken siz ne anladiniz? hayati paylasmak vs
Duygusal anlamda ihtiyaç dediğini düşündüm ama birde bunun fiziksel olanı var
bi iliski hepsini kapsiyor
Evet ilişkiyi belli bir noktaya getirdikten sonra hepsini kapsıyor da ilk başlangıç tabiki bu amaçla olmamalı
Doktora gitmeyi de red ediyorsunuz kesin.
aslinda gitmek lazim
Gitmen lazım
sence online terapi olur mu
Olmaz. Kişiyi gözaltına alır gibi bakmalı