Diğer Uyuyamiyorum, napiyorsunuz 🙄? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uyku tutmadi da.. neler yapiyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Hepinize gooood night ben yatiyorum 🙃 Uyuyamiyorum, napiyorsunuz 🙄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Bi sigara daha içip yatıcam demiştim en son 3 saat önce şimdi kahvesiz gitmez diyip kahve yapmaya gidiyorum 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahaha cok iyi Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mastürbasyon sonrası duş aldım şimdi pc'de kahve içip takılıyorum öyle 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 702 cevap paylaştı. Twitterda bazi videolar bakiom diyim sen anlaLibido tavan ama yaziscak kimse yok 0 0 Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl istekli teke misali o p*rno falan izliyorum doyamıyorum gkfşfşdk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oh shiiit Yorumla Taklamakan +1 yıl Bana dokanmayın cok ateşliyim gkfldl Yorumla Soran +1 yıl Sana dokanmiyorum 😅 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. belli saatlerde yatıp belli saatlerde uyanan insanlarız biz. 0 0 Yorumla
ZEEBELLAH Takip Et Xper 3 Yaş: 79 +1 yıl Valla bende milletin souralına bakıyom yanıtlıyom o kadar 0 0 Yorumla
Asii_07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Seni bekliyoruz prenses 😅 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Nereye bekliyorsun Yorumla Asii_07 +1 yıl Evlilik dairesine yani hoş geldin demek istedim espiri anlamında kızma hmen Yorumla Asii_07 +1 yıl Prenses Yorumla Soran +1 yıl Ben nerden senin prensesin oluyorum Yorumla Asii_07 +1 yıl 7 cüce lerden 🤣🤣🤣 fazla yakisikli biriyim ustume gelme gece gece kendimi sevi-yorum ya valla Yorumla Soran +1 yıl Yav heeee Yorumla Asii_07 +1 yıl Yakisikli degilsem adam degilim belliki sen hala uykudasın seni hic cekemem fazla egolu biriyim 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hemen terk et sorumu 😂 Yorumla Asii_07 +1 yıl Seninle konuşmak hoşuma gidiyor bu razi bizimde sitemiz özür dilerim şakasına dedim kırmak istemedim seni 😏 Yorumla Soran +1 yıl Estafrullah 😂 Yorumla Asii_07 +1 yıl Seni seviyorum 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bende seni Yorumla Asii_07 +1 yıl Ne duruyoruz burada hala gidelim ozm uzaklara ❤ Yorumla Soran +1 yıl Hemen gidelim 🥰 Yorumla Asii_07 +1 yıl Yat gel bekliyorum burada seni benn😥😥😥😥 Yorumla
mirmehmed Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sohbet edecek birini arıyorum… 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bulabildin mi Yorumla mirmehmed +1 yıl Hayır :/ Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm Yorumla mirmehmed +1 yıl Seninle sohbet etsek? Yorumla Soran +1 yıl Ama az sonra uyurum Yorumla mirmehmed +1 yıl Yazmadin Iyi geceeler Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl son sigaramı kemiriyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Cek bi duman 😅 Yorumla ElCuco +1 yıl çekerken yakalandım Yorumla Soran +1 yıl Kime Yorumla ElCuco +1 yıl yorumuna Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🙁 Yorumla ElCuco +1 yıl iyi forumlar üzgün surat :d Yorumla
Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Sohbet edecek birini arıyorum… 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 975 cevap paylaştı. Mesai bitmesini bekliyorum 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Kıskan ben uyuyorum... 0 0 Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uyku tutmadı mı bebeğim sikma canini 0 0 Yorumla
MmergenN Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl zaman nasıl öldürülür adlı zamanı yaşıyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Az önce mastürbasyon yaptım şimdi uyicam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ellerini yikadin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru dedin yıkayıp öyle yatim Yorumla Soran +1 yıl Cok iyi edersin Yorumla
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben nöbetteyim.. bekliyorum oyle.. 0 0 Yorumla
KurşunAsker16 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Yeni telefon aldım kurcaliyorum mala bağladım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ooo hangi marka Yorumla KurşunAsker16 +1 yıl Saçma sapak buldum başta ama iyiymiş baya realme 8 Yorumla
krielde Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kıyafet seçiyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu saatte ne icin? Yorumla krielde +1 yıl İnternetten seçiyorum yaz geliyor ya yeni şeyler almayı düşünüyorum ama bu iş çok sıkıcı Yorumla Soran +1 yıl Hemde nasil.. kac gündür bi paketim bi yerde ama gidip almiyorim bile 😂 Yorumla krielde +1 yıl 😂 bir de hani dışarı çıkıp mağazadan alışveriş yapsak o da ayrı dert her zaman istediğini bulamıyorsun internette daha kolay ama o zamanda üstünde nasıl duracağını tahmin etmesi zor oluyor 💁🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl O sorun bile degil asil sorun begenmeyip geri göndermek o geri göndermesi bile ayri cile 😂 Yorumla krielde +1 yıl Of evet ğeldpelflelf Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. uyan artık 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bende kalktım 0 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 594 cevap paylaştı. Film bakıyordum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende uyuyamıyorum kilomu taktım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Simdi görüyorum.. ne var kilonda? Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 945 cevap paylaştı. Beş taş oynuyorum 0 0 Yorumla
mylowvoice Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Şarkı dinliyorum 0 1 Yorumla mylowvoice +1 yıl İyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bi sigara daha içip yatıcam demiştim en son 3 saat önce şimdi kahvesiz gitmez diyip kahve yapmaya gidiyorum 😂
Hahahahahaha cok iyi
Mastürbasyon sonrası duş aldım şimdi pc'de kahve içip takılıyorum öyle
Twitterda bazi videolar bakiom diyim sen anla
Libido tavan ama yaziscak kimse yok
istekli teke misali o p*rno falan izliyorum doyamıyorum gkfşfşdk
Oh shiiit
Bana dokanmayın cok ateşliyim gkfldl
Sana dokanmiyorum 😅
belli saatlerde yatıp belli saatlerde uyanan insanlarız biz.
Valla bende milletin souralına bakıyom yanıtlıyom o kadar
Seni bekliyoruz prenses 😅
Nereye bekliyorsun
Evlilik dairesine yani hoş geldin demek istedim espiri anlamında kızma hmen
Prenses
Ben nerden senin prensesin oluyorum
7 cüce lerden 🤣🤣🤣 fazla yakisikli biriyim ustume gelme gece gece kendimi sevi-yorum ya valla
Yav heeee
Yakisikli degilsem adam degilim belliki sen hala uykudasın seni hic cekemem fazla egolu biriyim 🤣🤣🤣
Hemen terk et sorumu 😂
Seninle konuşmak hoşuma gidiyor bu razi bizimde sitemiz özür dilerim şakasına dedim kırmak istemedim seni 😏
Estafrullah 😂
Seni seviyorum 🤣🤣
Bende seni
Ne duruyoruz burada hala gidelim ozm uzaklara ❤
Hemen gidelim 🥰
Yat gel bekliyorum burada seni benn😥😥😥😥
Sohbet edecek birini arıyorum…
Bulabildin mi
Hayır :/
Üzüldüm
Seninle sohbet etsek?
Ama az sonra uyurum
Yazmadin Iyi geceeler
son sigaramı kemiriyorum
Cek bi duman 😅
çekerken yakalandım
Kime
yorumuna
Tamam 🙁
iyi forumlar üzgün surat :d
Sohbet edecek birini arıyorum…
Şu an Sihirli Annem izliyorum. 🥴
hoş geldin yavrum prensesim benim :D
Konuşalım mı biraz ne dersin
Mesai bitmesini bekliyorum
öyle oturuyoz boş boş
Yatakta sağ sol yapıyorum
Muhabbet edebiliriz istersen
Kıskan ben uyuyorum...
Uyku tutmadı mı bebeğim sikma canini
Hiç bişey sorulara bakıyorum.
zaman nasıl öldürülür adlı zamanı yaşıyoruz
Az önce mastürbasyon yaptım şimdi uyicam
Ellerini yikadin mi
Doğru dedin yıkayıp öyle yatim
Cok iyi edersin
Ben nöbetteyim.. bekliyorum oyle..
o saatlerde sahilde geziyordum..
Yeni telefon aldım kurcaliyorum mala bağladım
Ooo hangi marka
Saçma sapak buldum başta ama iyiymiş baya realme 8
Kıyafet seçiyorum
Bu saatte ne icin?
İnternetten seçiyorum yaz geliyor ya yeni şeyler almayı düşünüyorum ama bu iş çok sıkıcı
Hemde nasil.. kac gündür bi paketim bi yerde ama gidip almiyorim bile 😂
😂 bir de hani dışarı çıkıp mağazadan alışveriş yapsak o da ayrı dert her zaman istediğini bulamıyorsun internette daha kolay ama o zamanda üstünde nasıl duracağını tahmin etmesi zor oluyor 💁🏻♀️
O sorun bile degil asil sorun begenmeyip geri göndermek o geri göndermesi bile ayri cile 😂
Of evet ğeldpelflelf
uyan artık
Seks
Bende kalktım
Bende uyuyamadım sesli konuşalım mı
Bizde öyle
Yeni uyandım ben de
Film bakıyordum
Bende uyuyamıyorum kilomu taktım
Simdi görüyorum.. ne var kilonda?
Beş taş oynuyorum
Oturuyiz