Diğer İnce bir espri bırakın? hayatmematmeselesi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok ince olsun... Güncellemeler+1 yıl fotoğraf da bırakabilirsiniz İnce bir espri bırakın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Aklıma gelmedi 0 0 Yorumla
AdreSoranKurşun Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. bazen zorlandığın yerde durup düşünürsün 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. yeterli olur herhalde 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Böyle söyleyince olmuyor ki ama ya :/ gidip post42 izleyip gelicem 😑 0 2 Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl hemen gel Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Küfür olmamasına rağmen doğal yolla biplenen kelime? Müsebbip Teşekkürler Aykut elmas 🤌 Yorumla
sirammsss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her şeyin farkındasın Ama hala gençlikparkındasın 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Diğer konusunda 757 cevap paylaştı. Rüzgar antik kentte nasıl eser?Tarihi eser dkkxkx 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl başkasının yanında kullanırsın sonra kulağım çınlar. Kendi beynini kullanmayı dene 0 0 Yorumla
AReckless Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mevcut ülke ve siyasi durum hakkında;Şeytan sağdan yaklaşıyor:f 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Genç ve bekar annelerin bulduğu hamur çeşidi nedir? 0 2 Yorumla hayatmematmeselesi +1 yıl Nedir Yorumla TayyarRA +1 yıl Milföy Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl inceyi bırakıp kalına mı geçelim ciğerlere zarar 0 0 Yorumla
münchenTürkgücü Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Adı üstünde ince espri, senin kavrayamadığın. 0 0 Yorumla
temasbağamlisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl İki kadın sessizce oturuyorlar mis🤣🤣 0 5 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Haha evet bak aklıma gelen Yorumla temasbağamlisi +1 yıl 🤣🤣 Yorumla sananeejsjs +1 yıl Anlamadım yaa pff Yorumla Öylesine1üye +1 yıl @sananeejsjs 🤣🤣🤣🤣 bu daha ince oldu Yorumla temasbağamlisi +1 yıl Skskkdks Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnce bir espri 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. İnce bir espri. 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı. İnce 0 0 Yorumla
birvarmısbiryokmus07 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Hepsi rüya 0 1 Yorumla birvarmısbiryokmus07 +1 yıl Kalın kısa olur mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aklıma gelmedi
bazen zorlandığın yerde durup düşünürsün
yeterli olur herhalde
Böyle söyleyince olmuyor ki ama ya :/ gidip post42 izleyip gelicem 😑
hemen gel
Küfür olmamasına rağmen doğal yolla biplenen kelime?
Müsebbip
Teşekkürler Aykut elmas 🤌
Her şeyin farkındasın
Ama hala gençlikparkındasın
Rüzgar antik kentte nasıl eser?
Tarihi eser dkkxkx
başkasının yanında kullanırsın sonra kulağım çınlar. Kendi beynini kullanmayı dene
Mevcut ülke ve siyasi durum hakkında;
Şeytan sağdan yaklaşıyor:f
Genç ve bekar annelerin bulduğu hamur çeşidi nedir?
Nedir
Milföy
bırakamam inceldiği yerden koptu ajs
inceyi bırakıp kalına mı geçelim ciğerlere zarar
Adı üstünde ince espri, senin kavrayamadığın.
espri yapti kazim gulmek lazim
İki kadın sessizce oturuyorlar mis🤣🤣
Haha evet bak aklıma gelen
🤣🤣
Anlamadım yaa pff
@sananeejsjs 🤣🤣🤣🤣 bu daha ince oldu
Skskkdks
En sevdiğim C
ambulance
alayaınıza...
Ne kadar ince olsun
Espiri patlatayım mı pat 😁