Diğer Kızlar, İtiraf zamanı, buyrun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kapalı, tesettürlü olup video izleyen var mı? Güncellemeler+1 yıl Soru güncel Güncellemeler+1 yıl Ne tür seviyorsunuz Kızlar, İtiraf zamanı, buyrun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal değil aslında ama mastürbasyon yaparken izliyorum bazen 2 14 Yorumla Soran +1 yıl Kapalı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Peki mastürbasyon yapınca pişmanlık oluyor mu? Mecbur olunca mı yoksa keyfi de yapıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım isteyince yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Libidon yüksek mi peki? Ne sıklıkla yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öfff uylama daha sordun söyledik sinir etme beni Yorumla Soran +1 yıl Tamam ya merak ettim sadece Yorumla Soran +1 yıl Bu arada konyalı mısın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sivaslıyım Yorumla Soran +1 yıl Uylama lafını onlar kullanır da genelde 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizde kullanırız 😆 Yorumla Soran +1 yıl Yaygın bişey mi ya ben belli Bi yere ait sanıyordum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İç anadoluda kullanılır benim bildiğim Yorumla Soran +1 yıl 2. Defa denk geldim 😄 Yorumla
Cinsellik__Rehberi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Arkadaş gruplarımda var ama bu tuhaf bir şey değil 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bazı kişiler günah diye izlemezken bazıları normal diyor, merak ettim Yorumla Cinsellik__Rehberi +1 yıl Günah herkese günah. o başka bir konu Yorumla Soran +1 yıl Öyle tabi, haklısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Izliyorum kapaliyım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Doğal olarak mastürbasyon yapıyorsun o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yapiyorum ama alıskanlik haline getirilmemesi gerek Yorumla Soran +1 yıl Bi sıklığı var mı yani keyfine göre mi ihtiyaca göre mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef keyfi. Olmaması gerek ama Yorumla Soran +1 yıl Sormak istediğim o kadar çok şey var ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorabilirsin : ))) Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Normal değil aslında ama mastürbasyon yaparken izliyorum bazen
Kapalı mısın
Evet
Peki mastürbasyon yapınca pişmanlık oluyor mu? Mecbur olunca mı yoksa keyfi de yapıyor musun
Canım isteyince yapıyorum
Libidon yüksek mi peki? Ne sıklıkla yapıyorsun
Öfff uylama daha sordun söyledik sinir etme beni
Tamam ya merak ettim sadece
Bu arada konyalı mısın 😂
Sivaslıyım
Uylama lafını onlar kullanır da genelde 😂
Bizde kullanırız 😆
Yaygın bişey mi ya ben belli Bi yere ait sanıyordum 😂
İç anadoluda kullanılır benim bildiğim
2. Defa denk geldim 😄
Arkadaş gruplarımda var ama bu tuhaf bir şey değil