Havas ilmine giriş? Acil bilgi sahibi olanlar?

Merhabalar ilk önce sadece Müslüman kişilerin görüş yazmasıni istiyorum
Havas ilmine giriş için bir istihare buldum şu;
Allâhümme innî estehîrüke bi ilmike ve estakdirüke bi kudretike ve eselüke min fadlikel azîm. En tübeyyene lî âkibeti emrî (fişşey-i el fülani ve yezküru haceti) Parantez içindeki yazılı ibarede hacet her ne ise içinden geçirirsin. Fein kâne hayran fe eşrahlehü sadrî ve veffiknî li amelihi ve in kâne şerran fasrifhü annî vasrifnî anhü inneke alâ külli şeyin kadîr.
Namaz kılarak yapılıyor hayırlı olacak ise huzur doluyor kalp rahatlıyor kötü, hayirsiz olacak ise huzursuzlaniyormus insan bu yapılacak işlerden önce yapılıyormuş ama ben girişim olur mu hayırlı mi diye yapsam olur mu işe yarar mı?
!! Onları görürsün aklını yitirirsin girme bulaşma gibi böyle şeyler yazmayın!!
9 yaşımda yapılan kara büyüden sonra göz perdem yırtıldı ve kalp gözüm açıldı onları gördüm duydum halada öyleyim alışkınım o yüzden böyle şeyler demeyin bilgi sahibi olanlar da yazabilir mi rica etsem ayrıca trendyoldan kitabul havas alayimmi
Arapça dilim yok internetten öğrene bilirmiyim hedefim insanlara yardım etmek bana musallat olan cinler ile hesaplaşmak kendime yardımcı etmek ne dersiniz? Hayırlı akşamlar..
Havas ilmine giriş? Acil bilgi sahibi olanlar?