bir hastamiz var sehir disina goturduk iki uc gundur burdayiz bir kac gun de evvelden hic bir sey yapmamistim en son bu gun dayanamadim ve mast yaptim. akrabanin evinde de dus almak istemiyorum ki almicam da. Eve donmem bir iki gun daha bulacak gibi bu sekilde gusulsuz olmam ne derece caiz arkadaslar. Yapmak istemiyordum ama dayanamadim iste?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSu bulamıyor veya bulamayacak durumdaysan (yanlış anlaşılmalara mahal verecekse) yani orda abdest alınca seni yadırgamayacaklarsa hızlıca boy abdesi alman gerekir. Ama kınamalardan vs sorunun varsa o halde teyemmum alırsın gusul acısındanda geçicidir ama su bulup alacak duruma gelince kendiliğinden düşer ve cunup gibi olursun arkadaşım tekrardan ve hızlıca boy abdesti alman gerekir.
09 Yorumla
Soran+1 yılIki gun falan bu sekilde kalsam cok mu sakincali olur acaba? Cunku gun boyu hastanedeyiz aksamlari uyumak icin akrabaya gidiyoruz
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi
cunupl kalmak diye bir durum yok. Su bulamıyorsan veya bulupta alman sıkıntı doğuruyorsa (dedikodudan bilmem neye kadar yani sıkıntı işte) bu durumdada teyemmüm alırsın. Toprak taş dahi yok mu 1 dk sürmez alman teyemmümü
Soran+1 yılAbi şu teyemmu mu de iki dakka anlatirsan cok makbule gecer. Yalniz burada toprak yok her yer mermer
Cevap sahibi+1 yılMermerde olur sadece temiz olması lazım tozunu elinle sil kenara bir ellerini yıka lavaboda sonrada sunları yap.
Cevap sahibi+1 yıl1- Niyet edeceksin teyemmum abdesi almaya
2- İki elin içini temiz toprağa sürüp, yüzün tamamını meshedeceksin
3- Elleri temiz toprağa vurup, önce sağ ve sonra sol kolu mesh edeceksin
Cevap sahibi+1 yıl3er defa bunu yapmak sunnet 1defa yapmak farzdır
Cevap sahibi+1 yılyani 3er defa yap kardeşim hem farz hemde sünnet olur. Yani peygamberimiz dahi almıştır bunu
Soran+1 yılCok tesekkur ettim Allah razi olsun.
Cevap sahibi+1 yılSenden de
+1 yılBişe olmaz kardeş ne bu kadar korkuyon? Ben 1 hafta gusul almadim cenabet gezdim keyfi bise olmaz korkma 😄
00 Yorumla
Kaç gündür hastanedeyiz duş alabilir miyim de yap CIK. ne var bunda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılVakit geçirmek bile günahken sen günlerden bahsediyorsun.!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuş al temizlen ölürsün falan cenabet gitme.
13 Yorumla
Soran+1 yılTovbe de l*n :)
Cevap sahibi+1 yılNe tövbesi ölüm hepimiz için ne zaman geleceği bellı olmaz.
- +1 yıl
Bende elhamdülillah muslumanim ama hiç gusül alasim gelmiyor wallahi hatta bazen almadigim oluyor çok useniyorum gusule almak istemiyorum napacan?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne