Diğer Hadi gelinde iki sohbet edelim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok sıkıldımm geçmiyorrr Güncellemeler+1 yıl Gelinn Hadi gelinde iki sohbet edelim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. Geçmeyen nedir? Çok anlamlı bir cümle 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vakit knk Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Harbi öyle sıcaktan uyuyamadım 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Bnde ta terliyom yattigim yerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmiyorum bu sıcak havayı bunaldım yaaa Yorumla Soran +1 yıl Kış gerimi gelse napsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet gelsin donmak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl O sanki daha kotü gibi cıkar ustundekileri raharlarsin biraz 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üstüm çıplak zaten Yorumla Soran +1 yıl Off çok iyi 😋 tamda yenmelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet olsun 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Doymam ben ama 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yaşa o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ge***ber demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Ya sfkfcy Yorumla Soran +1 yıl Niye geberim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doymuyorsun işte en sonunda ge**berir gidersen sonun öyle görünüyor Yorumla Soran +1 yıl Ben ölumsuzum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha haaaa Yorumla Soran +1 yıl Ölmem kolay kolay 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atla ozaman bakayım ölüyormusun😂 Yorumla Soran +1 yıl Nereye atlim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uçurumdan Yorumla Soran +1 yıl Ucurum yokku burada 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 kattan atla Yorumla Soran +1 yıl Yok olmas Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sen ölümsüzdün ne olduda vazgeçtin Yorumla Soran +1 yıl Ölümsüzüzde aci cekmiyi deiliz yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl uyuyun 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Senin demeni bekliyodum zaten yokki uyuyak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bekleme artik Yorumla Soran +1 yıl Niye oysaki sevmistim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gule gule Yorumla Soran +1 yıl İntihar edicem galib Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen aklina koydugun her seyi yaparsin Yorumla Soran +1 yıl Ben takıntiılı tipim bana bulasmakla hata yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl korktum Yorumla Soran +1 yıl Korkma kiyamam sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen palavere birak Yorumla Soran +1 yıl Yaaa kuzum deme böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl temam Yorumla Soran +1 yıl Ghhg ulan gizli oldu bude tsk geciyom korkma harbi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sencokkorkunc biseysin Yorumla Soran +1 yıl Yanınina gelip kanını emicem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmeyen nedir? Çok anlamlı bir cümle 😂
Vakit knk
Harbi öyle sıcaktan uyuyamadım
Bnde ta terliyom yattigim yerde
Sevmiyorum bu sıcak havayı bunaldım yaaa
Kış gerimi gelse napsa
Evet gelsin donmak istiyorum
O sanki daha kotü gibi cıkar ustundekileri raharlarsin biraz 😅
Üstüm çıplak zaten