30 yasindayim hic dua bilmiyorum namazda kilmadim
bana Hangi duayi önerirsiniz?
bana Hangi duayi önerirsiniz?
hiç başlama, zaman kaybı. bi boka yaramıyor ve 17 yaşına kadar şizofren gibiydim. Bu hastalıktan kurtulduğum için çok şanslıyım. 17 yaşından sonra ne mi oldu? Ben de bildiğim duaların anlamlarını öğrenmek istedim, türkçe mealini okudum herşeyin, kuranı okudum. sonuç hüsran. Buna inananların ciddi sorunları var
Terbiyesizlesmeyin haddinizi bilin yazdığınız yoruma bakın Kurban ol sen o namaza saygısz
Saygı duyacaksın Haddini bilecksin Ne düşünmek istiyorsan beyninde düşün ama yorumlarına dikkat edecksin Sizinle tartışmaya girmek istemiyorum bir kız olarak Yorumu okuyan bunca erkeğin sesini çıkarmaması bu yorumu görüp bakıp nasl sessiz kalabiliyorlar
10 seneye yakın namaz kılıyorm Kuranı en az yirmi kez hatim ettim Sohbetlerdeym Müslümanlarımız herkese saygı duyuyor Hangi dinde olmak isterse olursun ama benim dinime namazıma ibadetimi küçümseyemezsin Senin küçümsediğin şeyler için ben canımı veririm o yüzden o konuşmana dikkat et
Bir erkekle tartışmaya girmicm sadece saygı duy yorumuna dikkat et
Saçmalamaya Allah ıslah etsin Tartışmıcam sizinle
Evinizde ilmihal bilgiler ya da dualar ve sureleri olan kitaplar varsa oradan ezberleyebilirsiniz.
İlk olarak namazda okunması gereken kısa sureleri ezberleyebilirsiniz.
•Subhaneke
•Fatiha Suresi
•Kevser Suresi- İhlas Suresi de olabilir.
Oturuşta okunacak dualar;
•Tahiyyat-Salli-Barik-Rabbena duaları.
Bu kitapta da namazın kılınışı ve ezberlenecek dua ve sureleri var. Hepimiz için faydalı.
https://ty. gl/gdnegxiqzc
Cevap
6Cevap
Iyi akşamlar ilk önce Fatiha ve kısa sureleri öğren İhlas ve Kevser sureleri gibi... tövbe ederek başladığında inan gerisi gelir hiç bir zaman geç değil
Kocan ikinci üçüncü ve dördüncü eşini aldığında da dua okumayacaksan hiç başlama.
İlk başta namazda kullanacağın sure ve duaları öğrenmelisin
Bayansan bana yazabilirsin canım detaylı söylerim Elhamdülillah kılıyorum
30 yasa kadar ogrenmemis isen bu saatten sonra olmaz
Netten aç namaz öğreniyorum diye
En basit dualardan başlayabilirsin
Aç oku ya öğrenirsin hemen zaten
Evli misin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?