Ne tanrısı ne şeytanı, tanrıyı da sen yarattın şeytanı da.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
Ok
GezegenAdam | Diğer konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Master
1 ay
malsın işte :D kuranda bile cinlerden olan şeytan diye bahsediyor. D okusan :d duzelecek her şey
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
Aptal mısın? Mümkün olsaydı ne olurdu diye bir soru sordum? Ayrıca dini yönden bakmıyorum bu sadece düşünce. Zihnimi basmakalıp fikirlerle doldurup acaba demekten alıkoymak istemem şahsen kendimi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25İnsanlar zaten seytan olmus gün gectikce dunyanin civisi cikiyor
Ne tanrısı ne şeytanı, tanrıyı da sen yarattın şeytanı da.
Ok
malsın işte :D kuranda bile cinlerden olan şeytan diye bahsediyor. D okusan :d duzelecek her şey
Aptal mısın? Mümkün olsaydı ne olurdu diye bir soru sordum? Ayrıca dini yönden bakmıyorum bu sadece düşünce. Zihnimi basmakalıp fikirlerle doldurup acaba demekten alıkoymak istemem şahsen kendimi.
kuran ayetine basmakalıp gozu ile bakıyorsan zaten denilecek laf yokki arkadaşım :D sen kendini öyle gör pekı neler hiisederdin söyle :D
Ben kendimi öyle görüyorum diye bir şey söylemedim? Neyse seninle tartışamayacağım. Max müslüman düşünce yapısı :)
zihnine göre yrum yaptım kardeşim :D max ahmak düşüncde yapısı sktr
Münazara yaparız sorun yok
Şeytan bölündü mü noldu
Orasını bilemem ilk insan da bölünmüş olabilir? Belki ilk şeytan? Sonuçta bu dünyada insanlardan daha kötü bir varlık olamaz.
Saçma ve temelinde bir mantık yok
Zaten kesin doğru diye bir şey de söylemedim bir ihtimalden söz ediyorum. Her şey olabilir hayatta beklenmedik şeyler de.
Bunlardan bahsetmedim zaten
Bilemiyorumm Altan
ya tanrı ve şeytan yoksa?
O da bir ihtimal içinde tabii ki. Olabilir
da ve ki ayrımına dikkat eden ilk defa birini gördüm bugün. kimsin sen :)
Hahah o kadar haklısın ki henüz bunu bile bilmeyenler var
evet :) bir gündür buradayım ve berbat bir yer. ekleşelim mi
Ben burada aktif değilim. Aklıma değişik sorular gelince giriyorum sadece. Yüksek ihtimalle uzun bir süre uğramam
ben de öyle. sadece bugün girdim. özelden eklesene tanışırız
istersrn telegram vereyim