Günaydın KS halkı bende uzun zamandır şöyle düşünceler var mesela yapmadığım bir şeyi yapmış gibi hissediyorum ama yapmadım bunu biliyorum ve kendimi yapmadığıma ikna edemiyorum acaba yaptim mi diyorum çok kötüyüm ya ders çalışmam lazım bu durum yüzünden odaklanamiyorum benim gibi olan varsa lütfen yardım edin siz nasıl baş ediyorsunuz bu durumla cevaplar için şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleyelim bakalım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Elimde tam size uygun bir gömlek var
Bak gerginim zaten üstüme gelme
youtube.com/shorts/djKz5c5rCMs?feature=share
Evet kesinlikle öyle 😂 yardımcı olacaksan yaz yoksa uzaklaş burdan
Mesela evden çıkarken kapıyı kitlediğini biliyorsun ama gidip yine de kontrol ediyor musun?
Evet hemde bir çok kez oluyor bu zaten OKB vardı ama şimdi buna düşünme de eklendi mesela kötü bir olay oldu ben şunu dedim mi demedim mi diyorum demedigimi biliyorum ama demiste olabilirim diyorum ve bu düşünce günümu mahvediyor ve benim ders çalışmam lazım
Psikologa falan gittin mi hiç?
Gitmedim korkuyorum açıkçası gitmeye de kötü bir şey soylicek diye ve sınavımda olduğu için ona odaklanmak ıstiyorum şimdi doktora gidersem sınavdan iyice koparim diye korkuyorum
E şu anda çalışamıyorsun ki zaten. En azından gitte belki faydalı çözümleri olur
Şimdi yine az da olsa bakabiliyorum belki şimdi gitsem hasta olduğumu soylicek ve daha çok kafaya takacam hastalığı dur bakalım sınava kadar idader edeyim sonra inşallah gidecem kararliyim ne kadar korksam da
Ne kadar var sınava
Ekimde
Ohoo daha ekime çok var. Ne sınavı bu
Kpss önlisans
Sen şu gömleği al bak yanında dursun yine de. Nolur nolmaz genç kızsın
Ne gömlekmiş ya ne gömleği bu
www.google.com/search
Biraz kolları uzun ama hakiki kumaşı falan orjin yani
Oldu mu yani yakıştı mı ben insan gibi seninle derdimi paylaştım şurda yakışmadı sana
Ya hep ciddi olamayız ki ama gül diye şeyapmıştım. Özür dilerim tamam gidiyorum 🥺
Gülmedim ama sağ ol yinede 🤗
Zor bir durum
Evet zaten uzun zamandır OKB de var sanırım tıbbi bir yardım almak gerek ama şu sınava kadar dayanırım umarım 😢
Her şeyi takma odaklanmaya çalış
Başardığında ne kadar mutlu olduğunu hayal et anlaştık mı 😉
Öyle yapmaya çalışıyorum teşekkürler yorum için
Tamam anlaştık 👍🏻
👋rica ederim