Canı sıkılanlar teste buyrun
onedio.com/.../paralel-evrendeki-siz-ne-yapiyor--354983
onedio.com/.../paralel-evrendeki-siz-ne-yapiyor--354983
Buradakinden pek fark yok ki :/
Orada üretim sancıları çeken bir sanatçısınız!
Paralel evrendeki siz yeni bir şeyler üretmenin sıkıntılarını yaşayan bir sanatçı. Ressam, heykeltıraş, dansçı veya besteci. İnsanların hayatlarına bir parça daha fazla renk katabilmek için türlü sıkıntılara katlanmaktan hoşlanan biri.
Orada kendi işini kurmuş bir iş insanısınız!
Paralel evrendeki siz kendi işini kurmuş, başarılı bir iş adamı/kadını. Çok çalışıyor, özel hayatı yok, belki aile kuramamış biri; ama hayatından memnun. Çünkü çalışmak, çalışmak ve daha çok çalışmak için var.
Bu tarafa da yansımaları başlıyor işte bu güzel :)
Paralel evrendeki siz yeni bir şeyler üretmenin sıkıntılarını yaşayan bir sanatçı. Ressam, heykeltıraş, dansçı veya besteci. İnsanların hayatlarına bir parça daha fazla renk katabilmek için türlü sıkıntılara katlanmaktan hoşlanan biri.
Uyuyor kesin, başka ne yapacak ki.
Cevap
25Cevap
Orada doğa için mücadele eden bir savaşçısınız!
Paralel evrendeki siz dünyanın kıymetini bilen birisi. İnsanların onu mahvetmesine seyirci kalmayan, bunun için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen bir savaşçı.
cevrecıyım ben:)
Paralel evrendeki siz bir bilim insanı. İnsanlığa faydalı olmak, onlara borcunu ödemek için gecesini gündüzüne katan biri. Ne mutlu ona ki bu işi gönülden severek yapıyor.
Orada evden işe işten eve sıradan birisiniz!
Paralel evrendeki siz ailesini kurmuş, işini yoluna koymuş, işten eve, evden işe sıradan biri. Bu onun silik bir tip olduğu anlamına gelmiyor ama rutini bir türlü kıramamış biri.
Rutini niyee kırmaya çalışayım ki? İstediğin zaman dönebileceğin düzenli bir hayattan daha büyük bir mutluluk olabilir mi!
Paralel evrendeki siz ailesini kurmuş, işini yoluna koymuş, işten eve, evden işe sıradan biri. Bu onun silik bir tip olduğu anlamına gelmiyor ama rutini bir türlü kıramamış biri.
Evden işe işten eve sıradan birisiniz, paralel evrende ailenizi kurmuş sıradan biri diyor, aynı ben tuttu. Birde evlenecek karıyı yani hanımefendiyi bulsam..
Paralel evrendeki siz dünyada gidilmedik yer bırakmamaya kararlı bir maceraperest. Evi sırtında yaşayan biri. Yeni insanlar görmek, onların kültürlerini tanımak, yeni topraklara ayak basmak paralel evrendeki senin en büyük tutkusu.
Orada kendi işini kurmuş bir iş insanısınız! çalışmak için varsınız diyor külyen yalan çalışmayı hiç sevmem ki ben çalışamam alerjim varr
olmaz olamaz kabul etmiyorum dna ma aykırı ^^
şans oyunları olabilir ya da kumar olabilir ya da ya da biryerden miras kalabilir en olmadı zenginden çalarım kendime veririm
Su an ne yapıyor bilemem ama eger yatakta yatıp keyif yapıyorsa cok ama cok kızarım serefsize... !!!
bilmem seni gidiyorsan bir ara banada baknsana işler iyiyse yer değişelim bikaç aylığına
Doğa savaşçısı çıktım. İçime greenpeace kaçmış olum
paralel evren konusu çok farklı bir algı şimdi napıyor diye birşey yok.. etkileşimli herşey
Yeni bişeyler üretmenin sıkıntısını yaşayan sanatçı
Asansör tüccarıyım ben
:))
Bunu bir tek ben mi düşünüyorum diyordum düne kadar :D
eminim o götünü yayıp yatıyordur ben yatamıyorum o yatar :D
Orada kurallara başkaldıran bir anarşistsiniz!
Anarşist mi hakaret sayarım :S
Fringe geldi aklıma..
Yesss
Edebiyatçıyım, gene antin kuntin işler
Neden yakışmasın ki?
https://prntscr.com/4rmh8x
;)
Gene, yine ve gine aynı anlamdaş kelimelerdir, utanacak ne var, yeni bir bilgi.
Gine = Gene = Yine
Papua Yeni Gine = Papua Yeni Gene = Papıa Yeni Yine
Bunu yapmadan gidemezdim kusura bakmayacaksın.
Yeni bir bilgide buluşmak üzere.
Rica ederim. İyi geceler.
İşten eve evden işe çıktı burada da ya üff :D
Paralel devletten evrene ne ara gectik la
Oradada yazar çıktım ^^
Orada doğa için mücadele eden bir savaşçısınız!
Fringe imi izledin naptin :)
dünayı Yönetiyodur heralde :DDD
Teste gerek yok kesin sevisiyordur.
Kurallara baskaldıran anarşist cıktım.
Hakket öyleyim la :)
Big bang ciyiz biz pampa.
Uretim sancilari ceken sanatci nedir yaa.
paralel evrenmi varmış :p
Mucit
Anarsist)))
Yazarmisim
bunların hepsi yalnki saten
paralel evren varsa dusun bak senden sonsuz tane sen varsındır
o zaman şu an olasılıkların hepsi yasanıyordur yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar