Ben de birkaç ay önce aştım kendinden daha değerli bir şey olmadığını anlayınca geç, yor ama ben de de bir daha aşık olmama korkusu oldu işte :// sevgilim değildi zaten ama ilk kez birinden haşlanınca sonra reddedilince bidaha aşık olmak istemiyor insan
Evet maalesef öyle oluyor fakat biri muhakkak çıkıyor karşına. Biraz temkinli yaklaşıyorsun aynı şeyler olmasın diye olabiliyor ama, doğru zamanda doğru kişi geldiğinde açık tut kalbini sen yine de :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiç birşeyle başka şeylere kafa yoruyorum ki kalbimdeki acıyı eksikliği düşünmemek için yapıyorum bence sende öyle yap
Fayda etmez ki, ediyor mu?
Zaman geçirmeye çalışıyorum sadece eminim elbet bir gün o kalbimin boşluğunu dolduracak birisi gelecek hayatıma
He yani o bulacak seni öyle mi
Tesadüf eseri de olabilir yani
Tabii buna hazır olmalısın, açık olmalısın daha doğrusu
Boşluk yok
Ne mutlu sana
Ben de birkaç ay önce aştım kendinden daha değerli bir şey olmadığını anlayınca geç, yor ama ben de de bir daha aşık olmama korkusu oldu işte :// sevgilim değildi zaten ama ilk kez birinden haşlanınca sonra reddedilince bidaha aşık olmak istemiyor insan
Evet maalesef öyle oluyor fakat biri muhakkak çıkıyor karşına. Biraz temkinli yaklaşıyorsun aynı şeyler olmasın diye olabiliyor ama, doğru zamanda doğru kişi geldiğinde açık tut kalbini sen yine de :)
Teşekkür ederim :)
Ben teşekkür ederim 😊
Yemekle
Afiyet olsun 😂
Sağ ol gel beraber olsun
Ne var menüde
Ne istersen
İçliköfte olsa güzel olur açıkçası
Akxnskd olur afiyet olsun bize
Teşekkür ederim ahahaah
Dolmaz