Diğer Gününüz iyi miydi sizin de? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kebap ısmarlandi bana gezdim iki iş teklifi ve iltifatlar aldım hoş bir günüm oldu 😂#prensinhoşgünü Güncellemeler+1 yıl :)) Güncellemeler+1 yıl #prensinhoşgünü Gününüz iyi miydi sizin de? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Sıkıcı bir gündür 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye fhch Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Her gün sıkıcı sjsl Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bende öyle olmuyor xhxcb Yorumla
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sabah 10'dan 8'e kadar dershanedeydim. Bir kıza origami tavşan yaptım ve kız önu çöpe attı. Birine kagıt atarken hocaya yakalandım. Falan filan 1 2 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne cbsvzc Yorumla Nicktir_et +1 yıl Sjensj Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Program yapmıştım ama son anda vazgeçtim. Evden dışarı çıkmadım diyebilirim. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye vazgeçtin gjgj Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Burdan biri Instagramdan video linki attı. Kağıt kebabı videosu 🤦 kebaptı künefeydi derken keşfet zımbırtısında takılıp kaldım. Resmen hipnotize olmuş gibi daldan dala 2 saat geçmiş 🤦 sonrasında şarjım bitti öyle kalakaldım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya 😂 Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İyiydi kedimi parka götürdüm eğlendik geldik 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kaçmadı mi kız 😂 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Tasmasi var Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kedinin mi 😂 😂 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 😂 😂 Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayırr 2 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız dhfh Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl İyi olmadığı için Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Düzelt sen de djxj Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Hıı tabii Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Superdi 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çiçek :)) Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl nasıl bir iş teklifi bebem xd 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çalışma işte kız 😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl nasıl çalışma dlvmxkdkdk Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Normal çalışma işte fjcn Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl sana daha soru sormam djdkjjd Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 10 üzerinden -2 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O kadar şey miydi kız 😂 Yorumla SonSeslenişim +1 yıl Baya kötüydü hakkımı ararken ağlamadan duramayan o mal tiplerdenim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Noldu ki :)) Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Pek değil 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye ki kız rjf Yorumla
Doraa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır kötüydü 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız 😂 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Bu manyak da herşeye gülüyor 🤨 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kime diyorsun pembeli 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sıkıcı bir gündür
Niye fhch
Her gün sıkıcı sjsl
Bende öyle olmuyor xhxcb
Sabah 10'dan 8'e kadar dershanedeydim. Bir kıza origami tavşan yaptım ve kız önu çöpe attı. Birine kagıt atarken hocaya yakalandım. Falan filan
Ne cbsvzc
Sjensj
Program yapmıştım ama son anda vazgeçtim. Evden dışarı çıkmadım diyebilirim.
Niye vazgeçtin gjgj
Burdan biri Instagramdan video linki attı. Kağıt kebabı videosu 🤦 kebaptı künefeydi derken keşfet zımbırtısında takılıp kaldım. Resmen hipnotize olmuş gibi daldan dala 2 saat geçmiş 🤦 sonrasında şarjım bitti öyle kalakaldım
Ahah ya 😂
İyiydi kedimi parka götürdüm eğlendik geldik
Kaçmadı mi kız 😂
Tasmasi var
Kedinin mi 😂 😂
Evet
😂 😂 😂
Hayırr
Niye kız dhfh
İyi olmadığı için
Düzelt sen de djxj
Hıı tabii