Ay bana bi çare?

Eskişehir Anadolu Üniversitesinde 3. sınıfım. Aptal gibi kuzenimle eve çıktım. Çok samimiydik falan filan. Aynı evde yaşıyoruz ama kızla yüz yüze gelmiyoruz bile. Sürekli ders çalışıyorum diyo. İlk zamanlar iletişim kurmaya çalıştım hep bana uzak kaldı.
Dönem ortasında kavga ettik. Temizlik yapmıyosun vs vs diye çok üstüme geldi. Bana böyle domestik ev hanımıymış gibi konuşuyo da kendi regl kanını sağdan soldan temizlemekten aciz afedersiniz.
Her neyse kavga oldu ama kız sonra bi şekilde alttan aldı özür diledi devam ettik. Geçenlerde ufak bi tartışma daha oldu. Ama sonra gene hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya devam etti. Ben bu evi de sevmedim aşırı dar. Yani demem o ki ben bu evden ayrılmak istiyorum. Kurulu düzen var umrumda değil. Masraf olcak yazın hep çalışıcam masrafını da gözden çıkardım. Akrabadır diye düşündüm sonra ona da bi bahane bulurum dedim. Kız sorun çıksa da bi şey olmamış gibi kankacım, kanka diyo bana deliriyorum. Kızdan iyice nefret ettim. Sizce ne gibi bi bahane söyleyip bu evden çıkabilirim? Lütfen mantıklı cevaplar yazın.
Ay bana bi çare?