Burak Abi'm var benim bitane nerden istesen kadın buluyo:) geçenlerde aradım onu bitane kadın bul bana dedim parayla ( not:lezbiyenim aktif) olur dedi
Bu işler suça girer mi ilerde?
Merak ediyorum
Bu işler suça girer mi ilerde?
Merak ediyorum
her iki taraf içinde suç. satan, satılan ve satın alan. üç tarafta yasal olarak suçludur. ama uygulamada ancak teknik takibe girersen ve polis seni uzun incelemeler sonucunda telefon dinlemeler yerinde tespit suç üstü gibi durumlarda alır ve hakkında yasal işlem yapar. ama merak etme bu çok istasnai bir durumdur. ama şunu merak ettim. lezbiyensin ve aktif bir şekilde hatun buluyorsun lezbiyen ilişkiye giren hatun bulmak bu kadar kolay mı
Kardeşim parasıyla her türlü kadın bula bilirsin bu devirde erkek bile
Evet
yakında senide satar burak abin bu işin sucumu olur onlarda emekçi
Karısını satıyo zaten:)
Pazarlayan onlar. Onlar suç işliyor. Sen müşterisin. Yakalanırsan sen de suçtan nasibini alırsın ama yakalanmazsan ekmeğini yiyebildiğin kadar ye dostum :D
Istismara destek ol ustelik bir kadin olarak tebrikler cidden
benim gorunusum kadin ruhum erkek
Cevap
13Cevap
p**evenk ıste ama baya para kazanıyor pezevenkler :D
Benden daha aktifsin maşallah.. burak abi ye selamlar
Evet yaptığı suç. Muhabbet tellalından bir kadının kadın istemeside ayrı bir konu ama bu konumuz değil. :)
Bildigin pezemenk yani:)) hiç pezemenklikden ceza alani gormedim :)) zorla yaptirmiyosa bisey olmaz:)
suç açısından riskini bir kenara koy da sağlık açısından sıkıntılı durumlar yaratabilir dikkatli ol.
Yok canım anayasının 381413 maddesi her türlü kadın alım satımı yasaldır.
Söylenecek bir söz yok
Satan İçin sikinti tabi. Senin icin sikinti yok.
tabıkı suc ugrastıgın ıslere bak
Ya karininda abazasi inan cekilmiyor
strapon mu kullanıyosun
Evet suçtur. Bence erkek dene.
parasızda bulurdun sitede aktif dolaş
Tabiki suç
òlun siz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar