Delirmiste olabilirim tam olarak emin değilim ama her gün kesintisiz gökyüzüne baktığımda mutlka görürüm , bir kere daha anlatmıştım yakın bir arkadaşıma , inanmamisti tabi ki neden inansın , beklettim sabaha kadar o yatmaya gitti ümidi kesti , sonra ben sigara içmeye çıktım ve aniden tam önümüzde durdu , koş gel diye bir bağırdım çocuk görür görmez içeri geri kaçtı , neden sadece bana? ya da bir başkasına değil millete de anlatamıyorum aptal aptal sorulara maruz kalıyorum, tahsilli eğitimli biriyim böyle uçuk kaçık şeylerden neden nemalanayim ki? Neyse fazla uzatmanın anlamı yok , rüyamda bile beni kaçırdıkları mi görmüştüm çocukken oluyor bu , sık sık da aynı rüyayı görürüm buda mantıksız geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar cehalet kokuyor.. eğer gezegende yanlız olduğumuzu düşünen sığırlar hariç , zeki insanlar varsa sadece sizin yorumuzu okumak isterim..
Ben kacirilmadim ya da öyle bir şey oldu mu bilmiyorum bahsettiğim rüya sadece , ben yalnizca görüyorum hepsi bu merak ettiğim sen neden ben görüyorum bu kadar
Kendine bir iş bul , burada sabahlama , hobi falan edin , yani psikolog bile teşhis koyamazken sen bipolar var diyorsan ağır hasta olan sen olabilirsin.. haftada bir giriyorum onda da sana denk geldim..
Tabi ki kesin biliyormuş gibi konuşmak yanlış belki. Ama çok fazla o sıkıntıya benzettim ve o an "kesin bu" anlamında konuştum. Var derken de benim düşüncem ya da tahminim zaten. Olabilir demek lazımdı haklısın. İyi geceler.
Bipolar bozukluk veya İki uçlu duygudurum bozukluğu (önceki isimlendirmesi ile manik depresyon), her biri günlerden haftalara kadar süren depresif ve manik periyotlar ile karakterize edilen, bireyin tamamıyla sağlıklı bir duygudurum (ötimik) vaziyetine de girebildiği, bir duygudurum bozukluğudur.[4][5][7] Yaşanan bu iki dönemin ortak özelliği, kişilerin duygudurumunda olağan seyrinden farklı özellikte ve süreklilik arz eden bir yaşantısı olmasıdır. Bu farklılıklar depresif dönemde yaşanan hüzünlü, özgüveni düşük ruh halindeki artış (disfori) ve bununla birlikte manik dönem olarak nitelendirilen neşedeki artıştır (öfori).[8][9] cahil karı
Belli aralıklarla duruyor nasıl anlatsam bilemedim yani o disk şeklini falan gördüğüm çok oldu mesela uzaktan değil baya yakindan onda bende korkmuştum
Çok denedim birine göstersem güler telefonla ayı çekmek gibi bilirsin gördüğün büyük devasa bir şeydir çektiğin küçük yıldız gibi , profosianal makina almak lazım aslında , sabaha karşı karşı binanın üzerinde durduğunu cekseydim şu an meşurdum , haktan akdogana insgramdan yazdım lakin hiç dönüş yapmadı
haklısın bilemiyorum bu konuda pek bilgi sahibi de değilim açıkçası ama görmen ilginç yani, yalan söylüyorsun diyemem çünkü görebilirsin yani neden olmasın ki? neden sen? onu da bilmiyorum ama tesadüf olduğunu da düşünmüyorum vardır illaki bir nedeni..
Yalan söylemek için bir nedenim yok bakarsan kime ne ispatmaya çalışacağım bu manyaklik bence , ama bu hakikat gerçek ve birileri de görsün isterdim böyle pek aptal durumuna düşüyorum , ama gören arkadaşım var o inanıyor artık ağzını açmıyor , belgesellerde izledim benim gibi olan çok var , onlarda bir yanıt bulamıyor bende yani kapalı kilit bir soru aslında bu , keşke herkes görse de bende bir oh çeksem.. bu arada çevremde sevilen sayılan sözüne itibar edilen biriyim pek de bahsetmiyorum kimseye insanlar garip karşılıyor o yüzden hazır degiller. Neyse durum bundan ibaret.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
UFO lar aslında üç harflilermiş kardeşim bi videoda görmüştüm ama ben ikisini de inanmadığım için psikolojik diyorum
Oda olabilir
Bi ara bende inanırdım UFOlara da sonra cıvkı çıktı işin
Sen nasıl kaçırıldın anlatırmısın?
Ben kacirilmadim ya da öyle bir şey oldu mu bilmiyorum bahsettiğim rüya sadece , ben yalnizca görüyorum hepsi bu merak ettiğim sen neden ben görüyorum bu kadar
Tm da benim merak ettiğim olay rüyada nasıl oldu?
bir dahaki karşılaşmada sor onlara "neden ben?" diye.
Aferim zeki !
ne diyebilirim ki? onları gören sensin
peki ben neden eksi yedim acaba?
Yakışanı verdim.
bence söylediğim şey çok mantıklıydı
Peki.
Asitin bol herhalde bana da çöz knk
Takip edilmiş olablirsin
Sende bipolar bozukluk var.
Anlıyorum.
Umarım anlamışsındır
Kendine bir iş bul , burada sabahlama , hobi falan edin , yani psikolog bile teşhis koyamazken sen bipolar var diyorsan ağır hasta olan sen olabilirsin.. haftada bir giriyorum onda da sana denk geldim..
Fikrimi belirttim. Peki iyi geceler dilerim.
Psikolojik sorunun olabilir dersen anlarim , bipolar olabilirsin dersen onuda anlarım , ama var dersen olmaz ! İyi geceler.
Tabi ki kesin biliyormuş gibi konuşmak yanlış belki. Ama çok fazla o sıkıntıya benzettim ve o an "kesin bu" anlamında konuştum. Var derken de benim düşüncem ya da tahminim zaten. Olabilir demek lazımdı haklısın. İyi geceler.
bipolar ile hiçbir alakası yok.
Bipolar bozukluk veya İki uçlu duygudurum bozukluğu (önceki isimlendirmesi ile manik depresyon), her biri günlerden haftalara kadar süren depresif ve manik periyotlar ile karakterize edilen, bireyin tamamıyla sağlıklı bir duygudurum (ötimik) vaziyetine de girebildiği, bir duygudurum bozukluğudur.[4][5][7] Yaşanan bu iki dönemin ortak özelliği, kişilerin duygudurumunda olağan seyrinden farklı özellikte ve süreklilik arz eden bir yaşantısı olmasıdır. Bu farklılıklar depresif dönemde yaşanan hüzünlü, özgüveni düşük ruh halindeki artış (disfori) ve bununla birlikte manik dönem olarak nitelendirilen neşedeki artıştır (öfori).[8][9] cahil karı
en son ne zaman gördün?
Geçen hafta sabaha karşı 4.5
peki, öylece duruyor mu yani?
Belli aralıklarla duruyor nasıl anlatsam bilemedim yani o disk şeklini falan gördüğüm çok oldu mesela uzaktan değil baya yakindan onda bende korkmuştum
çok soru soruyorum ama ilgimi çekti hiç kayda falan aldın mı ya da denedin mi?
Çok denedim birine göstersem güler telefonla ayı çekmek gibi bilirsin gördüğün büyük devasa bir şeydir çektiğin küçük yıldız gibi , profosianal makina almak lazım aslında , sabaha karşı karşı binanın üzerinde durduğunu cekseydim şu an meşurdum , haktan akdogana insgramdan yazdım lakin hiç dönüş yapmadı
haklısın bilemiyorum bu konuda pek bilgi sahibi de değilim açıkçası ama görmen ilginç yani, yalan söylüyorsun diyemem çünkü görebilirsin yani neden olmasın ki?
neden sen? onu da bilmiyorum ama tesadüf olduğunu da düşünmüyorum vardır illaki bir nedeni..
Yalan söylemek için bir nedenim yok bakarsan kime ne ispatmaya çalışacağım bu manyaklik bence , ama bu hakikat gerçek ve birileri de görsün isterdim böyle pek aptal durumuna düşüyorum , ama gören arkadaşım var o inanıyor artık ağzını açmıyor , belgesellerde izledim benim gibi olan çok var , onlarda bir yanıt bulamıyor bende yani kapalı kilit bir soru aslında bu , keşke herkes görse de bende bir oh çeksem.. bu arada çevremde sevilen sayılan sözüne itibar edilen biriyim pek de bahsetmiyorum kimseye insanlar garip karşılıyor o yüzden hazır degiller. Neyse durum bundan ibaret.
bence çok şanslısın, görmek isterdim açıkçası.. garip ama güzel..
anlatmak isteyip de anlatamadığın zamanlar dinlerim bu arada..
Teşekkür ederim iyi geceler
rica ederim iyi geceler