Arkadaşlar kilom 55 ve hoşlandığım kızla bilek güreşi iddiasına girdik.. kızın boyu ve kilosu normal artı platesle ilgileniyor. sizce bu kızla bilek güreşi yapmam durumunda kimin kazanma ihtimali daha yüksek? gerekirse bahane uydurup bu iddiayı iptal edeceğim?
Şöyle örnek vereyim ben mesela 5 litrelik su şişeleri oluyor ya hani onlardan 5 bir elimde 5 diğer elimde olunca yani toplam 10 kilo gram taşımakta zorlanıyorum ve ağır geliyor.. kızda platesle ilgileniyor. burdan yola çıkarak yorumlarsan?
Tabi kemik yapısı da önemli. Kemiklerin iriyse yağın az ve kasın azsa yine avantajın olma ihtimamı var. Ama kızda senin doğuştan gelen kemik yapına karşı kasıyla kendini dengeye alması zor olmaz😃
Şöyle örnek vereyim o zaman kendimden mesela 5 litrelik su şişeleri oluyor ya hani onlardan 5 bir elimde 5 diğer elimde olunca yani toplam 10 kilo gram taşımakta zorlanıyorum ve ağır geliyor.. kızda burdan yola çıkarak yorumlarsan?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kas yapısı önemli tabi ki.😊
Şöyle örnek vereyim ben mesela 5 litrelik su şişeleri oluyor ya hani onlardan 5 bir elimde 5 diğer elimde olunca yani toplam 10 kilo gram taşımakta zorlanıyorum ve ağır geliyor.. kızda platesle ilgileniyor. burdan yola çıkarak yorumlarsan?
Tabi kemik yapısı da önemli. Kemiklerin iriyse yağın az ve kasın azsa yine avantajın olma ihtimamı var. Ama kızda senin doğuştan gelen kemik yapına karşı kasıyla kendini dengeye alması zor olmaz😃
Kemik yapım ince maalesef : )
Onuda göz önünde bulundurmalısın 😉
Yaptık bugün kızla bilek güreşini
Yenildim kıza 😔😔
55 kilo erkek var mı gerçekten
Şu an karşında bulunuyor.. : ) soruma yanıtın ve tahminin nedir peki?
Görmeden bişey diyemem 55 olup benden güçlü de olabilirsin bilemem
Şöyle örnek vereyim o zaman kendimden mesela 5 litrelik su şişeleri oluyor ya hani onlardan 5 bir elimde 5 diğer elimde olunca yani toplam 10 kilo gram taşımakta zorlanıyorum ve ağır geliyor.. kızda burdan yola çıkarak yorumlarsan?
Kanka sen çıt kırıldımsın kız seni alt edebilir risk alma
Peki senle girseydik böyle bir kapışmaya o zaman sonuç ne olurdu sence bilirsin az çok kendi gücün? : )
Üzmek istemem kanka ama ben kazanırdım büyük ihtimalle
Yaptık bugün kızla bilek güreşini
Kim kazandı:D
Yenildim...
Baya zorladım kendimi ama olmadı...
Kötü olmuş kanka:(
Kız ayrıldı mı senden bari
Şu anlık bir şey belli etmiyor. ayrılır mı ki?
Bilmem güçsüz gördüyse ayrılır belki
Erkek gücü denilen bir şey var ya ona güvenmiştim..
nasıl telafi edebilirim peki var mı bir yolu sence?
Kanka soğuduysa yapacak bi şey kalmaz açıkçası
Bilerek yenildim ben sana desem inanır mı acaba kanka?
Tekrar yapalım o zaman der
Anladım kurtarması zor... şu bana söyledikleri gaz verdikleri erkek gücü dedikleri şey ne peki o halde erkek olmam beni kurtarmadı çünkü?
Burdakiler yedi sanırım ben.. i : )
Kanka herkesin dediğine aldanma ya yarısı boş konuşuyor zaten neyse eğer bırakırsa s. et Türkiye’de tek o kız mı var sanki
Hem kilo alırsın daha iyi olursun kanlı canlı daha iyi manit bulursun
O kıza karşı şansın yok bence yapma bilek güreşi
Neden sence abi?