Diğer Sirke arap sabununu keser mi? Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Sirkenin sütü kestiğini biliyordum da arap sabununu kestiğini ilk defa görüyorum. Çok ilginç bir ana şahitlik ediyorum şu an 😂Yerleri temizlemek için hazırladığım suya ilk defa ikisini bir arafa koyuyorum ve böyle bir manzarayla karşılaşıyorum 😒 Sirke arap sabununu keser mi? Cevapla Sabun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
PeloPelo Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Birbirinden tamamen farklı iki kimyasalı karıştırarak ikisinin de temizleme etkisini ortadan kaldirmissin... O çözeltide artık sirke ve arap sabunu yok. 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Arap kızı buna sinirli bir şekilde camdan bakmıyorsa, benim için sorun yok.🙂 Ancak, güzel bir bilgi bu bence🙂👍 1 1 Yorumla Muallime__ +1 yıl 😂😂 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bence kinyasalllari karistirma ne tepki verecekleri belli olmuyor Allah muhafaza 0 2 Yorumla Muallime__ +1 yıl Kimyasal sayılmaz ki bunlar. Anam babam sirkeyle arap sabunu 😂😂 Yorumla biradetmehmet +1 yıl 🤔😃🤦 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ne olmuşki şimdi buna 1 2 Yorumla Muallime__ +1 yıl İlk resimdeki parça parça beyazlıklar var ya. Onlardan bahsediyorum. Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Bir tabloya benzettim ben 😃 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Deney mi yapıyorsun 😂 1 1 Yorumla Muallime__ +1 yıl Hayat bir deney değil mi? 😂 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 540 cevap paylaştı. Evet asidik olduğu için keser 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Sirke asetik asit arap sabunu alkali ters yani 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kesermiş ksjzj 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı. Bıçak, kağıdı keser 1 0 Yorumla