Diğer Detayı fark eden? sıkıldımmmnmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor yok mu BİM'de çalışıp karşılık verecek birisi 😅 Canım sıkıldığı için buradayım, sataşmayın gece gece 😅 Detayı fark eden? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende a101’de çalışıyorum b*k gibi, izinli günümde bile çağırıyolar. Bu ay sonu çıkıcam. Ya şey sorucam şu soruma gelirmisin? A101 hakkında* A101 deneme süresince çalıştığım parayı verirmi? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da görüşü burdanda atabilirsin. Psikolojim bozuldu resmen. Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kardeş değil mi onlar 😂 bu arada maşallah ne güzelsin 0 1 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Üvey kardeş 😅 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Vay be cam siliyor :) 0 8 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Tabii Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Kolay gelsin o zaman kıvırcık maydanoz Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Kıvırcık maydanoz? 😅 Sağol Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Ne bileyim genelde a 101 de hep kivirciiklar denk geliyor :) Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Kısa kahküllü ve dalgalı saçım :) Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl A 101 standardını bozdun yani :) Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Senin standartın gibi geldi 😅 Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Olabilir de :) Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Diğer konusunda 453 cevap paylaştı. Kağıt olmadan parlamıyor, kir gitmiyor dimi 😀 0 0 Yorumla
Viyolav Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl BİM broşürü ile a101 e gitmek 👍🏻👍🏻😂 0 1 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl A101 çalışanıyım 😅 Yorumla
Ogulmurat57 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Haha hala bırakmadnmı 0 6 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Ay sonu çıkıyorum Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Nıye Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Dayanılacak iş değil Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Sor Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Yazılmıo Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Ne yazılmıyor Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. bu ne hocam 0 0 Yorumla
TakiliyorumSadece Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl resmen penis oluşmuş 0 2 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Ne alaka Yorumla TakiliyorumSadece +1 yıl olması gereken yere bi bak bence Yorumla
CöğüzAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl amele 😂 0 6 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Maaaaalesef Yorumla CöğüzAdam +1 yıl yazık sana Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Neden Yorumla CöğüzAdam +1 yıl amele işte Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Yapacak bir şey yok itiraz etmiyorum 😅 A101 eleman değil köle alımı yapıyor Yorumla CöğüzAdam +1 yıl hahh afferim kssk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bende a101’de çalışıyorum b*k gibi, izinli günümde bile çağırıyolar. Bu ay sonu çıkıcam. Ya şey sorucam şu soruma gelirmisin? A101 hakkında* A101 deneme süresince çalıştığım parayı verirmi?
ya da görüşü burdanda atabilirsin. Psikolojim bozuldu resmen.
Kardeş değil mi onlar 😂 bu arada maşallah ne güzelsin
Üvey kardeş 😅
Vay be cam siliyor :)
Tabii
Kolay gelsin o zaman kıvırcık maydanoz
Kıvırcık maydanoz? 😅 Sağol
Ne bileyim genelde a 101 de hep kivirciiklar denk geliyor :)
Kısa kahküllü ve dalgalı saçım :)
A 101 standardını bozdun yani :)
Senin standartın gibi geldi 😅
Olabilir de :)
Kağıt olmadan parlamıyor, kir gitmiyor dimi 😀
Ellerin çok güzel! 😍
Allah kolaylık versin
Sen birde coca cola reklamını izle
Reise sataşmayın gece gece
Gördüğüm tek detay fiziğin çok hoş
BİM broşürü ile a101 e gitmek 👍🏻👍🏻😂
A101 çalışanıyım 😅