Diğer Bir duşakabine en fazla kac kişi sığar sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bir duşakabine en fazla kac kişi sığar sizce? Güncellemeler+1 yıl Aklıniz bel altina gitmesin merak ettim sadece Bir duşakabine en fazla kac kişi sığar sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
byncokblms77 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Ben geniş kabin alıp en az 3-4 erkek sığdırmayı düşünüyorum kanka başka türlü bu azgınlığın önüne geçemeyiz😄 4 6 Yorumla ecstasy11 +1 yıl :)))) su bile sönduremeyecek 4 ıtfaıye hortumu koyacaksın Yorumla byncokblms77 +1 yıl Evet kalın mı diye bakıp öyle alacağım boyu da işlevi de önemli 😄😃 Yorumla Soran +1 yıl Hocam yapma şimdi o duşakabine talip olan cok erkek olur 😂 Yorumla ecstasy11 +1 yıl kabıne gırerken mı snn kasaya gırerken mı onemlı boyu kalılıgı Yorumla byncokblms77 +1 yıl Kasaya girerken Yorumla ecstasy11 +1 yıl hımm snn kasa nasıl minyon mu Yorumla
Nevar12-22 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Biz normal boyuttaki tuvalete 30 kişi sığdık duşa kabine de en fazla 10 kişi sığar diye düşünüyorum 🤔 3 4 Yorumla SasukeUchihaxD +1 yıl 30 kişi oha kedi kadar mı boyutunuz Yorumla Nevar12-22 +1 yıl Hahah Yorumla SasukeUchihaxD +1 yıl O tuvalet okul tuvaleti falan mı avm tuvaleti falan mı Yorumla Nevar12-22 +1 yıl Okul Ya minik bir tuvalet Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl İki kişi iyidir, Üç kişi sakat, dört kişi gruba girer, beş ve fazlası cinsel sağlığa zararlı 🤣 1 0 Yorumla
omerfarukkuckk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Duşakabinin büyüklüğüne göre değişir. Kimi duşakabine sadece 2 kişi sığabilecekken kimi duşakabine 10 kişi de sığabilir. 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Duşa kabinin büyüklüğüne bağlı.. Şu anda bizim yazlıkta ki duşa kabine 8 kişi sığar.. 2 0 Yorumla
Kemalistbirisi016 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ortlama seviyedeki bir duşakabine 3 kişi sığar sığıyorda zorlamayla 4 olur bence 2 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ahah yerlere yattim yarildim resmen kuzum iki kisi zaten giriyoruz toplu ulaşıma kapali😁 1 0 Yorumla
KuzeyTekinoğlu01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 4 kişi sığar fakat 4 erkek olursa zıpkın gereği sıkıntı çıkar4 kişi kız sığar hiç problem olmaz. 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 356 cevap paylaştı. Kabinin büyüklüğüne kabine girecek kişilerin doldurdukları hacme bağlıdır. 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Değişir standartlarda 3 kişi ama duşakabinden daha çok jakuzide iyi oluyor. 1 0 Yorumla
halililhan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bel altı yok ise sormaya da gerek yok tek kişi girer ve çıkarsıra ile :) 0 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sığacak insanların hacmine ve duşakabinin hacmine göre değişir. Evimdekine iki kişi sığabiliyor. 0 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 340 cevap paylaştı. ne yapılacağına bağlı kanka xdsefsefefefef 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fesat düşünme 👍 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl o zaman fesat düşünmezsem 5 kişi sığar bence büyük duşakabinler var kenarlı Yorumla
mellek00 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl İki kadın erkek birlikte yıkanmak güzel oluyor su akarken öpüşmek 2 0 Yorumla
Bekes79 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Kabinin genişliği önemli bide niye o kadar kişi girsin ki kabine neyin fantezisi bu 😂 1 0 Yorumla
sweyzy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Duşa kabine göre değişir bizimkine 10 kişi sigar 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tahmini olarak 10 diyorum. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 10 kişi sığar neydi ne düşündün 😂 1 7 Yorumla Ynsp06 +1 yıl Bizim ki 2 kişiyi anca alir 🙄 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂yeter işte Yorumla Ynsp06 +1 yıl Ee yani 😅😅 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Eşinle ilerde belki Yorumla Ynsp06 +1 yıl Insallah eşimizi bi bulalım da önce Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ne zaman bulcan 31 olmuşsun insanın kılları aklanır o yaşta Yorumla Ynsp06 +1 yıl Yoo göstermiyorum ki Yorumla
Grininellitonu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl İki. kil sığdırmıştım benimkine güzel olmuştu 1 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Iki kişi bence 2 1 Yorumla barmen544 +1 yıl rahatca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Ben geniş kabin alıp en az 3-4 erkek sığdırmayı düşünüyorum kanka başka türlü bu azgınlığın önüne geçemeyiz😄
:)))) su bile sönduremeyecek 4 ıtfaıye hortumu koyacaksın
Evet kalın mı diye bakıp öyle alacağım boyu da işlevi de önemli 😄😃
Hocam yapma şimdi o duşakabine talip olan cok erkek olur 😂
kabıne gırerken mı snn kasaya gırerken mı onemlı boyu kalılıgı
Kasaya girerken
hımm snn kasa nasıl minyon mu
Biz normal boyuttaki tuvalete 30 kişi sığdık duşa kabine de en fazla 10 kişi sığar diye düşünüyorum 🤔
30 kişi oha kedi kadar mı boyutunuz
Hahah
O tuvalet okul tuvaleti falan mı avm tuvaleti falan mı
Okul Ya minik bir tuvalet
İki kişi iyidir, Üç kişi sakat, dört kişi gruba girer, beş ve fazlası cinsel sağlığa zararlı 🤣
Duşakabinin büyüklüğüne göre değişir. Kimi duşakabine sadece 2 kişi sığabilecekken kimi duşakabine 10 kişi de sığabilir.
Duşa kabinin büyüklüğüne bağlı.. Şu anda bizim yazlıkta ki duşa kabine 8 kişi sığar..
Ortlama seviyedeki bir duşakabine 3 kişi sığar sığıyorda zorlamayla 4 olur bence
Ahah yerlere yattim yarildim resmen kuzum iki kisi zaten giriyoruz toplu ulaşıma kapali😁
4 kişi sığar fakat 4 erkek olursa zıpkın gereği sıkıntı çıkar4 kişi kız sığar hiç problem olmaz.
Kabinin büyüklüğüne kabine girecek kişilerin doldurdukları hacme bağlıdır.
Değişir standartlarda 3 kişi ama duşakabinden daha çok jakuzide iyi oluyor.
Bel altı yok ise sormaya da gerek yok tek kişi girer ve çıkar
sıra ile :)
Sığacak insanların hacmine ve duşakabinin hacmine göre değişir. Evimdekine iki kişi sığabiliyor.
ne yapılacağına bağlı kanka xdsefsefefefef
Fesat düşünme 👍
o zaman fesat düşünmezsem 5 kişi sığar bence büyük duşakabinler var kenarlı
İki kadın erkek birlikte yıkanmak güzel oluyor su akarken öpüşmek
Kabinin genişliği önemli bide niye o kadar kişi girsin ki kabine neyin fantezisi bu 😂
Duşa kabine göre değişir bizimkine 10 kişi sigar
bir erkek bir zayıf kadın
Duş kabinin büyüklüğüne bağlı
Tahmini olarak 10 diyorum.
10 kişi sığar neydi ne düşündün 😂
Bizim ki 2 kişiyi anca alir 🙄
😂yeter işte
Ee yani 😅😅
Eşinle ilerde belki
Insallah eşimizi bi bulalım da önce
Ne zaman bulcan 31 olmuşsun insanın kılları aklanır o yaşta
Yoo göstermiyorum ki
jakuzı olursa 5 6 kısı
İki. kil sığdırmıştım benimkine güzel olmuştu
3 kabin buyukse 4 olabilir
Iki kişi bence
rahatca
Kaç kişi sığmak istiyorsa sığar o kadar basit
Boyutuna göre değişir
Duşakabinin büyüklüğüne bağlı. Fakirce bir soru.
Duşakabinin boyutuna bağlı
3 bence
7🙏🏻🙈
2 idealdir bence 😂😂😂
içinde ne yapılacağına bağlı :)
Amaç seks değilse 3 seks ise 5 te girer 7 de.
8-10 kişi falan
İki kişi bence fazla
İki fazlası masraf olur
İki ideal 😁
Bilmem
Seki
8 belki
Hım 🤔 4 belki
9 kişi
5 kidi
Iki kişi
2-3 kişi