1.5 sene konusmadim. Son kez konusmak istiyorum. Bir kiz var takiplestigi kiz profiline a harfini kyomus yani onun bas harfi profilinde cicek var yüzük var. Bugün benim icin korkunc bir gündü şok etkisindeydim titredim yenek yemedim sadece 4 saat uyuyabildim. BENIM numarami silmemiş hikayelerime bakiyor. Ondan duymaliyim nisanliysa ama ne yazim selam mi? 1 senedir yazmadi niye sumdi yazdi demez mu? Ama Duymam lazim bilmem lazim yoksa ben burada aticam kendimi bur yerlerden. Ama baskasini sevdigini söylesede cok aci.
Yalvaririm yol gösterin son kez yazip umidi falab kesiyim mi? Yoksa böyle icim icimi mi yesin?
Yalvaririm yol gösterin son kez yazip umidi falab kesiyim mi? Yoksa böyle icim icimi mi yesin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Konuşmadan bilemezsin. Eğer bir ilişkisi varsa uzatmaz, muhabbeti keser gidersin.
Yazarsam gurursuz olurmuyum 1 sene sonra? Adini yazicam efendim derse napiyosun falab diycem olur mu böyle
Yazmazsan da mutsuz olacaksın. Ayaklarına kapanıp yalvarmayacaksın sonuçta. Napıosundan ziyade aklını kurcalayan şeyi sor.
Sevgilin varni falab desem sanane diyebilir o yuzden normal aohbet ediyim diyorum rahatsiz olsa sevgilim var der
Olayın asıl detayını bilmiyoruz. Neden 1.5 yıl sonra yazmak istiyorsun. Bu zamana kadar nerdeydi kafan. Başka bir kızı görünce mi aklına geldi
En son o beni kirdi. Cok kirildim bekledim. 1.5 yil yzar diye tuttum kendimi asla baska bir erkek olmadi. Simdi baska kiz gorunce cok kotu oldum yemekten kesildim
En son mu? Demek ki daha önce sen kırmışsın. Belki o seni 1 kere kırmıştır sen onu 100 kere kırmışsındır. Çünkü erkekler bu tür şeyleri gurur yapmaz yüzsüzleşir kendini affettirmek için çırpınır. Kolay kolay bırakıp gitmez
Hayir. Bilmeden konusma ben cabaladim yazdim beni kirdi soguk yapti istenmedigimi hissetirdi
Olayı tam bilmeden bir şey söyleyemeyiz. Sonuçta kimse çıkıpta ben suçluyum demez herkes haklıdır kendine göre
Degil objektif bakiyorum
Bak başka bir kızda aynı şeyi söylemiş. Erkek numarayı silmez bakar arada diye. Doğru erkekler gurur yapmaz pat diye numarayı silip engelleyip ortadan kaybolmaz kendi suçlu olsada karşı taraf suçlu olsada mutlaka yüzsüzleşip son şansına kadar dener. Adam o kadar uzun süredir sana yazmıyorsa gerçekten senden kaynaklanan bir problem var demektir. Bunun aksi sadece kızları kullanıp kaçan serefsiz tiplerde mümkündür. Öylelerindende zaten uzak durun
Hayir yemin ederim bisey yapmadim hatta sorun sende degil dedi
Gerçekten bir sorun yokken bırakıp gittiyse seni sevmiyormuş demektir
Mesafe vardi
Yazmadan daha kotu olursun sor direk nişanlandı mi diye ne olacak
Canim kucuk duamek de istemiyorum 1.5 sene niye bosuna tuttum kebdimi ozaman yazar dedim dönmedi...
Ben yazsan direk sormam normL sohbet ederim rahatsiz oluyosa zaten der sevgilim var diye
1.5 sene çok uzun bir süre. Zaten yazmamış bu kadar zamandır demek ki bitirmiş işte net. Sen de yazmamışsın karşı tarafı suçlu bulduğun için. Yani anlayacağın sizinki bitti gitti çok oldu hatta. Senin de hayatında bir başkası olucak.
Ama numarami silmeyip hikayeme bakmasi peki? Bittirdiyse o kizla beraberse beni silip her kadina kör olmasi gerekmez mi
yoo hayır erkeklerin çoğu böyledir. hatta evlense bile silmez numaranı bakar arada sırada. şimdi kimse gelip linçlemesin Allah aşkına.
Cok sacma bu kadin demez mi bu nedir
her neyse şimdi sen emin olamazsın o kızla konuşup konuşmadıklarından. ama kendini kötüsüne hazırla mesela bir gün düğün postu görebilirsin şimdiden sakinleştir kendini. ve yazarken ben bile kendimi bi tuhaf hissettim kendi sevdiğimi öyle görsem ne yapardım acaba diye. aşağıda yazmışsın gurursuz gibi gözükmek istemem diye o zaman ne yazdığının hiçbir önemi yok selam bile yazsan o düşünceğini düşünür yine.
Ona yazma ortak arkadaşın varsa ondan öğren ve genellikle bioya harf falan katanlar ergen oluyor ayrılırlar kesin
1.5 senedir ayrı mısınız
Nişan olduğunu hiç sanmıyorum illaki bir fotoğraf falan atarlar çocuk seni engeller
Evet ama numarami silmiyor hikayeme bakiyof madem o kizi seviyosa silmesi gerekirdi
Yalan olabilir mi sence
Degildir kiz ask sizu paylasiyo altina basharfini yaziyo cocugun. Cocukta bugun begenmis o sozu. . Cocuk asla paylasim yapan biri degil. Instasi gizli simdi bi foto atmis goremiyorum ama
Seni çok kırdıysa yazmanı önermem 1.5 yıl geçmiş seni basit birisi sanmasın fakat eğer illa öğrenmek istiyorsan sen bilirsin
Zaten evlenmek uzeriyse basit sansa nolucak ki zaten bir sansimiz kalmayacak
Keşke barışma ihtimalin olsa eğer olursa çocuğun çevresindeki arkadaşlarla arkadaş ol samimi ol çünkü aranız bozulduğu zaman hep arkadaşlar arayı düzeltiyor
Ya sen bilirsin yaz ozaman yani ne diyim
Uzak mesafe...
Zaten o yuzden olmadi ve barisma ihtinali nasil olsun kizin elinde yuzuk gordum ben burada bittim
Öğren nişanlı mi değil mi eğer nisanliysa unut kimse vazgeçilmez değildir çocuğun biosunda yazıyor mu belki kiz başkasından bahsediyodur
Instagramdan yazim mi sana ses kayd atiyim?
Hayur kiz twitterda 5 kisi takip ediyor bi o harfle basliyan o var
Ne diyeceğimi bilemedim yani
Agluyorum
@nwarrior0 inst hesabim
Yzdm
Neden yazmadı hiç sana
Neden
Okusana detayi