Gerek yok diye bişi yok. burada 25. karede olduğu gibi verilen hem de direkt olarak bilinç altınıza yerleşen subliminal mesajlar var. Bu mesajlar, yaşı kaç olursa olsun insanın bilinç altına yerleşir. Artık ülkeler bu yolla bir savaşa girmiş durumdadır. biraz araştırırsanız bunun daha açık örneklerini görebilirsiniz. bu yolla da toplumdaki kültürel ve etik yapıyı bozmaktadırlar. bir toplumun yıkılmasındaki en kolay etken kültürel değerlerinizin kaybedilmesidir. Tıpta duydunuz mu bilmiyorum ama açıklamak isterim. yaşadığınız tüm her şeyi, tüm davranışlarınızı, düşüncelerinizi, hareketlerinizi kısaca herşeyi beyin zarınızla yaparsınz. Menenjit (Beyin zarı enfeksiyonu), bu yüzden tüm hayati fonksiyonlarınızda davranış bozukluğuna neden olur. beyniniz geriye kalanı, yani tümü ise tamamen bilinç altıdır. insan gördüğü herşeyi kaydeder. çocuklar da. Şahsen, çocuklarım olursa kısmet olur da, elimden geldiği kadar TV den uzak tutmaya çalışacağım. Sevgiler.
12 Yorumla
Soran+1 yılgayet açık ve guzel bı cevap tesekkurler. depresyon bıle beyınde salgılanan bı sıvı yuzunden oluyormus ki unlar beyınlerı ıstedıklerı gıbı kullanıyorlar
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. İnsanlar artık çocuklarına televizyon izletemicek duruma geldi bir de şunlar var
https://m.youtube.com/watch?v=Ag-hA9FtEdobunlara dicek hiç bişey kalmadı
1429 Yorumla- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=YWdmPkyB-Zs insan namaz kılamıcak duruma geldi
Soran+1 yılbak bunuda ben bilmiyodum. çocuklardan sonra bizde tehlikedeyiz desene göki -.- özellikle opapaz ne oylee şaşkınımm
Soran+1 yılnasıl yani şeytanın simgesi yaa
Soran+1 yılhmm tamamm :D ne kızıyosun be atarım bende
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
aynen nazar boncugu konusunda haklısın tesbihlerdede küçük küçük sımgeler yer alıyo onada dıkkat etmek gerekır
Soran+1 yıl@amyleeches aynen tesbihlerde desen ayagına mıllete aşılıyolar
- +1 yıl
evet canım Allah hepsinin belasını verir inşallah
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
olmaz heralde
Soran+1 yılkopar tesbıh kalsın lazım olur
Soran+1 yılama insandaki meraklada zor şahsen ben sürekli bişeyler ögrenmek istiyorum
Soran+1 yıldağa mı :D
Soran+1 yılama ev 4 4 lük olucak her şeyiyle guzel olur o zamn
Soran+1 yılsıkılmak var bıde :)
Soran+1 yılorası öyle ailenı yanına al ya da ilerde evlendıgınde yap ne guzel işte
+1 yılEğer ileride çocuğum olursa, ona televizyon izletmeyi, bilgisayarda vakit geçirmeyi vb. her şeyi öğretmeyeceğim. Bu sanal şeylerden mümkün olduğunca uzakta kalacak. Yemyeşil ağaçların, rengarenk çiçeklerin, temiz bir havanın, her şeyin doğalının bulunduğu bir yerde yetiştireceğim.
Kendisi gibi olan arkadaşlarıyla, hayal gücünü kullanarak oyunlar oynayacak. Çamurdan pasta yapıp, kozalaktan içecek yapacak. İstediği zaman ağaca tırmanıp, istediği zaman o ağaca yapacağım ağaç evde kalacak. Oradan geceleyin gökyüzünü seyrederken uzayın sonsuzluğunu düşünecek.
Yemyeşil çimenlere uzanıp, bulutları şekillere benzetecek. Kendi masalını yaşayacak...32 Yorumla
Soran+1 yılişte bu :)
- +1 yıl
:) Keşke hepimiz çocuklarımızı böyle yetiştirebilsek. O zaman dünyada iyilikler ve güzellikler sınırlanamaz olacaktır.
- Diğer konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılYapılan deneyler var bu konu uzerinde, ve bir etkisi olmadığı açıklandı zaten.
Ayrıca ben boyle seyleri sacma ve komik buluyorum, bende bu cizgi filmlerle buyudum, belki gunde 7-8 saat kesintisiz bunları izlerdim, hala izlerim.
Yaşım 22 olmasına rağmen, burada bu şekiller olmasaydı aklımın ucundan dahi geçmezdi.. Resmi önüme alıp 5 yıl baksam, yine bulamam.
Bence aslanın suratından kadın kalçası çıkaran adamda ciddi sorunlar var, minnie mouse'un elbisesinden penis şekli çıkaran beyin nasıl bir beyindir..
burada %90ımız bu cizgi filmler ile buyuduk, hepimiz 90'ların cocuklarıyız, hangi birimiz oturup bunları inceledik?15 Yorumla- +1 yıl
bir b*k bildiğin yok her boka avukatlık yapma bayan bilmiş. ben de bu çizgi filmlerle büyüdüm ama benim yaşadığımı bir Allah bilir. bu çizgi filmler beni öyle bir etkiledi ki en bunu sana anlatırken sen kendini haklı çıkarmak için bana inanmadığın için sana b*k dediğim için savunmaya geçip bana o senin salaklığın fesatlığın diyeceksin ve ben de sana güleceğim
- +1 yıl
@bakirerkek-fsm1905
Önce cümle kurmayı, daha sonra konuşmayı öğren.
b*k b*k diyerek bir yere varamazsın..
3-5 tane saçma sapan çizgi film seni ne konuda etkiledi hakikaten baya merak ediyorum, ben, benimle yasıt tum akrabalarım, ve kız kardeşim, aynı cizgi filmler ile buyuduk, ben hic etkilenmedim, bende mi sorun var, ben üstün bir insanım oyleyse etkilenmedigim icin..
Hayırdır ne geldi basına? Supermani gorup balkondan mı atladın, spidermani gorup duz duvara mı tırmanmak istedin, tom ve jerry izleyip fare deligine mi girmek istedin ne oldu yani hayatını bu denli etkileyen bir cizgi film icin.
O senin fesatlıgın arkadasım, şimdi gidip istedigin kadaaar gülebilirsin :) - +1 yıl
senin verdiğin son cevaptan sonra niye bu kadar çizgi film izlediğin belli oldu , değmezsin.
- +1 yıl
@bakirerkek-fsm1905
2-3 tane cizgi film karakterinden etkilenen bir insanla bende konuşmak istemiyorum, sana iyi akşanlar. - +1 yıl
burada bahsedilen etkilenmek öyle sapik olmak 7 24 cinaellik düşünmek gibi seyler değil sayin avukat. Bilinç altinin bunu kabullenmesi demek böyle seylerin normallesmesi demek. Ayibin doğal kabul edilmesi demek. Nasil bir avukatsin sen anlayamadim bu kadar dar düşünme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ağaç dalarını ya da inek alacasını arapça Allah yazısı olarak gören zihniyet şimdi de her yerde penis görmeye başlamış..
Beyninizi daha faydalı şeyler için kullanmanızı tavsiye ederim..
Ayrıca penis görmeye niyeti olan, her yerde her şeyi penis olarak görebilir..
ecx.images-amazon.com/.../41w4pd5UsVL._SX300_.jpg
www.victoriananursery.co.uk/.../..._pepper_007.jpg60 Yorumla
+1 yılBu olaya 25. Kare tekniği adı verilmiş günlük hayatta pek çok reklam ve filmde kullanılıyor. İnsan gözü 24 kare görebilme yeteneğine sahip 25. Kare bilinçaltına işleniyor gözle fark etmek ilk etapta imkansız görünüyor ama 24. Kareden sonra koyulan efekt, görüntü ya da ses sadece beyin tarafından algılanarak bilinçaltına işleniyor. Önemsiz gibi görünsede bu konu hakkında pek çok deney yapılmış ve 25. Kare tekniği sayesinde verilen mesajların insan beyninde yer ettiği saptanmış. Bu durum hem görsel hem işitsel olarak yapılmakta.
30 YorumlaBu konu hakkında tez bile yazabilirim
Subliminal mesajlardır beyin yıkar çoçukların gelecekte yapması gerekenlere yön ve şekil verir kısacası gerizekalı düşünemeyen birşeylere bağlı ve bağımlı bir toplum yetiştirmek.
Genellikle çizgi film ve kliplerde genç neslin çok fazla tükettiği şeylerde rastlanır çocukları televizyondan uzak tutun sağlıklı besleyin.21 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir açıklama olmus :)
Cinsel içgüdü halihazırda tüm bireylerin temel içgüdüsü ve bununla ilgili bir takım veriler doğuştan var. Büyük şirketlerin yaptığı ise, bu temel içgüdüyü kullanarak ilgi çekmeye çalışmak. Hepsi bu. Yani sonradan çocukların beynine penis boyutu ve şekliyle alakalı bilgiler yerleştirmiyorlar. Öğenin gizli olmasının nedeni ise, farkındalığı engellemek ve doğrudan bilinçaltına tanıtım yapmak. Bu çok başarılı olduğu için uygulanıyor. Çünkü insanlar cinsellikle ilgili her şeyi beğeniyle ve ilgiyle karşılıyorlar. Bu onların en doğal yönü... Asıl problem, sizin kendi doğanıza ve pek çok şeye yabancı olmanız yüzünden bu tip bilinçaltı tanıtımlarını "beyin yıkama" olarak yorumluyor olmanız. Bilhassa Türkiye'de, kadınların cinsellikle ilgili bir şeyler düşünmeleri bile yasak. Hal böyleyken, kendi içgüdülerinize ve onların çalışma prensiplerine yabancı olmanız da anormal değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen ya daha neler görcez Allahım ya... Babama hacdan bir arkadaşı seccade filan hediye getirmiş seccadeye ilk baktığında anlamıyorsun tabi ama Allahtan işte dikkatimizi çekti bir baktık seccadenin üzeri fare figürü koyulmuş annem hemen çöpe attı onu... Farketmesek resmen fareye secde etmiş olucaz Allah korusun...
23 Yorumla
Soran+1 yılneler var ya napıcaklarını aşırdılar artık
Cevap sahibi+1 yılAynen :-( çok üzücü ve vahim bir durum
Soran+1 yılkesinlikle
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılküçük yaştaki çocuklar bu resimlere baktıklarında senin benim gördüklerimizi görmezler.. çünkü onların seks konusunda hayal gücü yoktur.. aşağıdaki resimi hem çocuklara hem de yetişkinlere göstermişler çocuklar bu resime baktıklarında 9 yunus görmüş peki ya sen ne görüyorsun? o yunusları sonradan farkettin değil mi? bilimadamlarına göre yetişkin bir kişinin ilk aklına gelen şey seks.. *_*
https://img.mynet.com/ha3/s/sevisen_cift2_200.jpg12 Yorumla- +1 yıl
Ben hala Yunus göremiyorum
- +1 yıl
@ıMıkıFarel askerlik yaptıysan sana şu kadarını söylüyorum bakışını değiştir.. *_*
Gizli detayları görmezseniz bir şey olmaz diyorsunuz ama beyin onu hafızasına bilinç altına yerleştiriyor, bilip bilmeden konuşmayınız. Güvenilir çizgi filmleri izlemelisiniz bence. Ayrıca zaten bizim televizyonda dizilerimizin çoğuda buna benzer bence.
Güncellemelerdeki resimde süpermiş :) yuh yani.11 Yorumla
Soran+1 yılherkese laf yetıstırmk yorucu oluyo bıde ters ters konusuyolar bılınc altlarında saygısızlık tohumları gezıyo :)
Siz görmeseniz de bu tip uygulama tv'de izlediğimiz filmerin %90'ında var. Biz dikkatle bakmasak da beyin o fotoğrafın tamamını görüyor. Seslerdeki alt kanallar gibi. Ruslar bir ara arap üklelerinde bunu kullanmışlar ve başarılı sonuçlar elde etmişler. Çoğu arab bu şekilde din değiştirmiş ve itihtara eğilimli hale getirilmiştir. Yeni bir uygulama değil
13 Yorumla
Soran+1 yıldogru yenı degıl ama haberdar olmayan ınsanlar var sorun orda ne kadar cok sey ogrenılırse o kadar yanlıssız oluruz
Soran+1 yılevet imkansız engellemek. rıca ederim ben tesekkur edrım yorumunuz ıcın
Bu konuyla ilgili disney channel ı eleştiren bir adamın videosunu izlemiştim. Ve gercekten de donup kalmıştım. Şimdi ayni şey yine oldu. Belki de neslin kötüleşmesindeki en buyuk etkenlerden biri de bu. Allah sonumuzu hayretsin. Uzak da durulmuyo. Hadi biz dursak çocuklar izlemek istiyo. Napicaz bilmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılözellikle bazı anneleri görüyorum sırf kafamı dinleyim ben irahat bıraksın diye atıyo cocugu tv nın onune izlesın aksama kadar. büyüncede benim çocugum neden boyle oldu
+1 yılklasik olacak ama bunlar hep illuminati ve mason oyunu diye cevap vereceğim :d ama hakkaten öyle illuminatiyi bilmem de, masonların yaptığı bir gerçek.
33 Yorumla
Soran+1 yılevet masonlar ıstedıklerı tarzda kısılerı yetıstırıyorlar
- +1 yıl
kaç yaşındasın bilmiyorum ama 15 yaş ve 20 yaş arasında ciddi bir uçurum var şu an. şahsen ben 21 yaşındayım ve benden sonraki son 15-18 yaş aralığı tamamen teknolojiyle ve dizilerde gördükleriyle inanılmaz korkunç bir nesil oldu, bazen benden küçük kızların facelerine denk geliyorum da inanamıyorum yazdıklarına, koydukları resimlere falan. yazık cidden çok yazık.
Soran+1 yılmaalesef.. haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyni uyuşturulmuş zavallılar, sana için fesat yok öyle birşey derler şimdi saf saf
sonuna kadar haklısın canım, bu pisliği çok uzun yıllardır yapıyorlar ve sonuçta böyle bir nesil oluşturmayı başardılar işte.42 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle en azından ben ailemden kişinin dusuncesı ne olursa olsun dınlersın kabul etmesende saygı duyarsın bunu ogrendım ama onlar tv ye ve bu tıp mesajlara kendılerını cok kaptırmıs olacaklar kı fikri dusuncesı içine kaama pesındeler
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
işte bunlar tamda şeytanın imparatorluğu olan abd ve siyonist israilin istediği gibi Türk gençliği
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılcanım benim yıllardır var hatta şunu izle adam kendini yırtıyor ama dinleyen kim
https://www.youtube.com/watch?v=JNh0adqOiEg211 Yorumla
Soran+1 yıldogru dınleyen yok hatta sacma oldugunu dusunenler var
- +1 yıl
oda onların sorunu napalım artık
Soran+1 yıldogru
- +1 yıl
biz çocuklarımıza izlettirmeyelim :)))
Soran+1 yılizlettirmeyi düşünmüyorum şahsen çıksın oyun onasın sokakta :)
- +1 yıl
tamam onlar oynaya dursun sen hala karar veremedinmi
https://i.hizliresim.com/vo5BQR.jpg
https://i.hizliresim.com/yn5OAa.jpg
böyle bişey düşündüm ama :((((
Soran+1 yılbunlar ne alaka ya şimdi. gelmiyorum ben bı yere biz @carmena ile gidicez :)
- +1 yıl
yolunuz açık olsun o zaman :)
- +1 yıl
carmena sana seçiminde başarılar demek sen bir b*k olmuşun gidiyosun hoşçakalll
25. kare evet ama günümüzde eskisinden çok daha karmaşık ve çözülmesi zor. sadece görsel değil işitsel oyunlar da çok fazla sayıda ve sadece çocuklara değil toplumun bütün kesimine hitap ediyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle her dizi animasyon filmler her yerde var artık nereye gidiyoruz böyle
- +1 yıl
resmin bütününe bakarsak eğer biz de ister istemez bu kirli sistemin bir parçasıyız. oy vermek işe gitmek yaşamak bile bu sisteme hizmet etmek demek. bu gördüklerin küçük şeyler aslında ama günümüz insanı için gerçekten çok acı gerçekler. bu tür şeylere uyandığın için mükemmel bir insan olmalısın helal sana aklı başında insan görmek beni gerçekten çok sarstı. :)
Soran+1 yılkesinlikle ama şu da var ki sistemin kölesi olmazsan sefil bir şekilde ölümü beklemek zorundasın. küçük şeyler belki ama küçük masum düşünceleri olan çocukları etkiliyolar kardeşim var kucuk ve nu düşündükçe böyle pis şeyler acı veriyo
- +1 yıl
sisteme hizmet etmek ya da kaçmaktansa sisteme karşı savaşmayı tercih ediyorum. geri zekalılar seni deli sanacaklar ama Kur'an'da bu yazar okursan anlarsın sana deli dediklerinde asla pes etme savaşmaya devam et sonuçta bu dünya yalan. sadece bu paylaşımın bile büyük bir iştir savaşta bir hamle demektir.
Soran+1 yılyorumlara bakınca bıle haberı dahi olmayan insanlar var
Soran+1 yılsorma :)
Bunlara benzer okadar çok şey varki. Kırmızı başlıklı kız, şirinler, barbi bebekler. Bunlarda cinsellik aşılamak için yapılan şeyler. Aileler bilinçli olup dikkat etmeliler.
Bu arada detaydaki kıza yazık gerçekten. O yaşta ve o pozu veriyo. Allah akıl fikir versin10 Yorumla
+1 yılBu konuda gerçeklik payı var ama nette bu konuda dolaşan kimi resimlerin de montaj olduğunu unutmamalıyız.
15 Yorumla
Soran+1 yılmutlaka abartmak dıkkat cekmek ıcınde yapılanlar vardır ama yıne de farkındalık önemlı
- +1 yıl
Evet. Hoş, çocukların zihnini zehirleyen sayısız etken varken zaten artık bu çizgi filmleri de izleyen var mı bilemiyorum. seksenli yılların çizgi filmleri bunlar. Millet artık anime izliyor. :D
Soran+1 yılemın ol anımasyonlarda daha cok
- +1 yıl
Anime demek istemiştim, animasyon başka bir şey. Japon çizgi filmi diyebiliriz anime için.
Soran+1 yılhm pardon o zamn
- Diğer konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende bu konuda biraz araştırma yapmıştım. Ve artık çocuklara ne izletileceği şaşırıldı. Durum kötü.
12 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef masum olan bir şey kalmadı
- +1 yıl
aynen
+1 yılabd hollywod sayesinde kültür ihracı yapmakla kalmıyor, filmlerde 24. kare dedikleri yöntemlerle zihinlere çıpa atıyorlar, psikolojik harekatın en önemli taktiklerinden biri.
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle bıde buna karsı cıkmak ıcın dini kullananlar var. neymıs efendım kendi içine dusmus dın kölesi insanlar yetıstırmek ıcın bu tıp seyler cıkarıyomusuz
- +1 yıl
mantıklı yaklaşımlar değil bunlar, bu abd nin resmi politikasıdır, her gelen hükümet bunu uygular, Özal zamanında kültür bakanı yabancı filmlere kısıtlama getiren bir kanuni düzenleme yapmaya karar verince, o zamanki başkan reagen özal'ı arayarak buna engel olmuştu. buda bu işe ne kadar önem verdiklerini gösterir
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. iletişim fakültesinde okurken ders olarak görüyorduk bunları. gözümüzün algılayamadığı ama beynimize yerleşen ve yıllardır yapılan birsey bu.
subliminal mesaj diye araştırırsan bunlar neymiş ki diyeceksin.10 Yorumla
+1 yılBelirtilmeseydi resimlerde o şekiller. Bütün zamanımı harcasamda mümkün değil anlayamazdım
11 Yorumla
Soran+1 yılişte onlardaki amaçta bu küçücük çocuklar bide hedef
+1 yılbu detayları nasıl yakalamışlar acaba. uzun uzun bakmak lazım görmek için :)
biraz da hayal ürünü gibi.. sonuçta bir şey i benzetmek istedikten sonra , baktığın açıyı ayarlayarak bunu başarabilirsin... aldığın kesit, çizgi çok önemli...
üç boyoutlu resim gibi.. o resimlerin içinden pen. s detayını görmek :)02 Yorumla
Soran+1 yılinternette bunu özellikle belırtmısler. bazılar montaj bıle olabılır ya da populer kulturun etkısınde olusmus seylerde olabılır ama yınede bı rısk soz konusu
- +1 yıl
bu sitede , yazdığımız cevapların altında çıkan bir reklam var. parfüm şişesine iyi bakın. o da penise benziyor :) flormor yazıyor.%70 indirim filan. renkli parfüm şişeleri. onlar neye benziyor o zaman :)
ya gösterildiğinde dikkat çekiyor ama elbette ki bizim zamanımızda da bunlardan vardır.. ama benim hiç dikkatimi çekmezdi. çocuk aklımla çizgi filmimi izler pokemon diye ordan oraya koşturup dururdum.
14 Yorumla
Soran+1 yılzaten biz fark edemiyoruz bilinç altına yerlesıp karakter olusumunu etkılıyomus
Soran+1 yılyapma bunu bana :)
+1 yılBunun farkında olman güzel. :) İzlediğim belselde İranda reklamların devlet kontrolünde olduğunu öğrendim. Ailelerin bilinçli olması lazım.
210 Yorumla
Soran+1 yıltrt çocuk da bile var.. devletin kanalı yani sonuçta kendi ülken biraz daha dikkat edip yayınlasalar daha iyi olur aslında
- +1 yıl
belgesel olucaktı :D
Soran+1 yılfark ettim ben sorun yok :)
- +1 yıl
Türkiyenin önlem alması söz konusu değil. AKP CFR tarafından kurulmuş bir parti. Burada Akp'yede yüklenmemek lazım. CHP'den Umut Oran Bilderberg üyesi. Ailelerin bilinçli olması lazım.
Soran+1 yılsiyasetlik bı durum yok ortada aslında zaten düzgün guven veren bı partı yok acıkcası. ama çocuklar ayrı ya daha titiz olmak gerek
- +1 yıl
Haklısın. çocukları çok istismar ediyorlar. Şu kadarını söyleyebilirm. Banka reklamlarında oynayan çocuklar bile sistemle ilgili. Danonlelere katılan maddeyle bile çocukların zihinsel gelişimine etki ediliyor.
Soran+1 yılevet danone markası özellikle içinde kısır olması ıcın ve zeka gerılıgı ıcın maddeler oluyomus
- +1 yıl
Sadece danone olsa iyi Türkiyede gıda faktörü yüzünden şu an yeni evlenen her iki genç çiftten birinin çocuğu olmuyor. Bu bir nüfus planlaması.
Soran+1 yılnüfus planlaması böyle yapılmaz bence bu daha çok ırkı bıtırme taktıgı
- +1 yıl
(Geç cevap için kusura bakma bugün net sık sık kesiliyor.) Olabilir. Gıdayla ilgili devlet politikası olmayan ülkelerde bu yaygın. Küçük üreticilerin doğal, sağlıklı, geleneksel üretimi yerine Çok uluslu şirketleirn tarım-gıda-ilaç bio teknolojik ürünleri revaçta. Tek tip ürün yapmaya çalışıyorlar. Tohumların patenti alınıyor.
Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. Böyle bir oluşum olabilir ama gördüğünüz her üçgene, her tek göze, her şekle abanarak örgüt avcılığı yaparak ciddiye alınmayı beklemek saçma. Özellikle şu video tam saçmalık
https://youtu.be/I_64ZUsixis01 Yorumla
Soran+1 yıltabıı kı herseyı boyle yorumlamak olmaz
+1 yılçocukalrı değil şimdi ki gençlik öyle zaten orda burada öpüşen orasına burasına dövme pirceng midir nedir yaptıran kızdan ne beklenir zaten hepsi özenti yakında hepimiz onlar gibi olacağız
26 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya deme oyle
- +1 yıl
ya valla onlardan beter insanlarımız var
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
nasıl bu kadar resim ve ayrıntı buldun kimin aklına gelir ki :)
Soran+1 yılinternette bı caba sarf etmıyosun bulmak ıcın
- +1 yıl
düşünmediğimiz için çaba göstermiyoruz zaten :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4. resmi anlayamadım ama bunun gibi bir ton var ülkemiz çoktan ele geçirilmiş. çocukluktan zihne işliyor bunlar
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef sonra sapkın yoldan çıkmış nesil :(
+1 yılBilincli hareket etmek lazim hayatin her yerinde boyle seyler var artik. Ozllkle cocuk yetistirirken cok dikkatli olmak gerekli
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılTelevizyonların 25 karesi vardır hanımefendi 24 ü beynimiz algılayabilir ama 25 algılanaamıyor boylece 25 e sübniminal mesajlar yerlestiriliyor
15 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum sadece fikirleriniz düşünceleriniz bunu merak ettim
- +1 yıl
Bence insanları yanlıs yollara saptırıyorlar
Soran+1 yılsapkınlıkk durum vahimm
- +1 yıl
Evet işte yanlıs yollar diyorum efendim :)
Soran+1 yılpekii :)
Monarch projesi boyle cocuklara cinselligi erken yasta ogretip azdirmak amaç kontrol ellerinde zaten is isten gecti Michael Jackson fani olarak cok iyi arastirdim onlar igrencler sadece bunu diyim
10 YorumlaBunu goz gormese de beyin algiliyo zaten. Turkiyede de ornekleri var. Bizden gecti tabi :) ama cocuklar iyi egitimle aile sevgisiyle bu tur seylerin yarattigi psikolojiye girmez
14 Yorumla
Soran+1 yılmanevıyatı yuksek cocuklar yetıstırılmelı :)
Soran+1 yılmaneviyat sadece din demek değildir ki. yanı sevgi anlayış hoşgörü benım manevıyattan kastım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok iyi bir tespit iste bunlar boyle seytani yollarla beyin yikiyorlar medyadan uzak durmaliyiz
24 Yorumla
Soran+1 yılmedyadan uzak bılıme yakın dogrsu
Cevap sahibi+1 yılCok haklisin ben bu medyanin zararlarini cok gordum bu illuminato sublimunal mesaj ve new world order hakkında cok derin arastirmalar yaptim akil kontrolu kisilik bolunmesi falan artik daha temkinliyim herseye karsi.
Soran+1 yılen doğrsu. özellikle kardeş kendı cocuklarımız vs artık bıraz daha bılıclı hareket etmek ıyı
Cevap sahibi+1 yılCok haklisin
+1 yılSonuc da bu oluyor dedigin resimdeki kisi Busra Pekin e ne cok benziyo ya fhhshdhahhahahaha
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya hiç dikkat etmemıstım ama vallahı benzeyı :D
- +1 yıl
Ahahahaha coook guldum ahhshaha
Soran+1 yılbende D: :D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:
Bu yöntemlerin aynısını bir videode denedim %80 basarı sağladım işe yarıyor genelde...
14 Yorumla
Soran+1 yılbiyolojık sılah vs artık tarıhte kaldı kişiliklerle oynuyolar artk
Soran+1 yılkültür yok ediliyor farkındalıgı olmayan nesıl yetısıyor
Mickey mouse, aslan kral çocukken izlerdim de hiç öyle bir şey aklıma gelmezdi, şimdiki neslin kafası zehir. Suçu programlarda değilde anne babalarda aramak lazım, bu fikirler yeni yeni ortaya çıktı çocukların beyni yıkanıyor ve s. .80.90 yıllarda izlenilen çizgi filmlerdi bunlar o jenerasyon niye etkilenmedi. Buzun içinde bile şey görüyorlar sonumuz hayra alamet değil.
00 Yorumlaçocukların beyinlerini resmen bunlarla yıkıyorlar yazık
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. illuminati yi araştırmanı tavsiye ederim arkadaşım ve 25. ci kare..
110 Yorumla
Soran+1 yılzaten daha önce arastırmıstım sımdıde denk geldı bı soru sorayım dedım
Soran+1 yılher yerde var zaten ya
Soran+1 yılaynen ya bende çook begenıyorum. inşallah ccugum olursa böyle bişey olur sevgıden bıkar belkı ama olsun guzel yanı
Soran+1 yılismi bile hazır o resımdekı bebegın hahah
+1 yılNasıl bir sapık zihniyetin fikirleri bunlar anlasam
18 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle hadi filmlerde oluyo çizgi filmlerden uzak durun
- +1 yıl
Yani bunun içinde bir art niyet olduğu çok açık, bana kalırsa TV izlenmemeli.
Soran+1 yıluzak durmak çok zor sohbetimiz bile şu filme gidelim sinema evde vs reklamlar alınan ürünler her yerde varlar
- +1 yıl
Haklısın özellikle büyük şehirlerde yuruduğun her yer reklam insanın gözüne gözüne sokuyorlar
Soran+1 yılkaçış yok maalesef
- +1 yıl
Dostum komplo teorileri ile ilgilenenmiyorum
Soran+1 yılmasonlar yahudiler bizi bıraksınlar kendi halimize artık
Diğer konusunda 522 cevap paylaştı. Bunun bilincinde olursak ve insanlara bu bilinci kazandirirsak bu sorunlara kendimizce sorunlar bulmuş oluruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılçözumler bulmuş oluruz ;)
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ne fesat ya Ahaha köyde yetişen eski insanlar bunların hiç birini görüyordu daha daha eskiye gidelim hatta tecavüz kız kaçırma yok muydu Dost hayatı falan eskiler daha beterlermiş bu karakter meselesi bunlarla alakası yok yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha böyle nice sübliminal mesajlar var hepsi illuminatinin oyunlari ve amaclari bizi istedikleri gibi yönlendirmek ve bilinaltimiza yerlesmek
29 Yorumla
Soran+1 yıldogru
Cevap sahibi+1 yılEger cok derin arastirirsan müzik industirisinde bile böyle subliminal mesajlar kullaniliyor hele medyada kesintiz kullaniliyor vede yedigimiz bir cok seyde aslinda vücudumuza zararli olan besinler yer aliyor
Üzücü ama gercek
KAHROLSUN illuminati
Soran+1 yılözellikle Danone markasında hem kısırlık için hemde zeka gerılıgı ıcın maddeler varmıs
Cevap sahibi+1 yılBilgin icin tesekkür ederim :)
Böyle olsn cok ürün var ama bunlarin hesapini nasil verecekler öbür dünyada
Cevap sahibi+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=12UWAGjoPK0
Bu videoyu herkesin izlemesini tavsiye ederim eger güncellemelere koyarsan belki bir cok insanin daha duyarli olmasini sagliycaksin ama sonuna kadar izleyin
Soran+1 yılyandılarr hemde nasıl :D bak bunu dusunmek keyıf verdı
Cevap sahibi+1 yılNasil anlamadim?
Soran+1 yılcehennem azabınd onları dusunmek
Cevap sahibi+1 yılEvet haklisin bunun yükü cok agir olacaktir
Diğer konusunda 864 cevap paylaştı. demekki sende bişiler varki araştırmısın bunları inkar etme :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhepimiz bunlarla buyuduk ama benım Allhtan manevıyatım aılem sayesınde fazla pek cekememısler kendılerıne ;)
- Diğer konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılDisney subliminal mesaj konusunda zaten mimli
İlluminatiyi araştırırsanız sebebini anlarsınız.19 Yorumla
Soran+1 yılarastırdım uzun bı sure
- +1 yıl
Bknz Madonna, Lady Gaga, Rihanna vs
Soran+1 yılemınemle bı olay vs vardı yanlıs hatırlamıyosam
- +1 yıl
Michael Jackson a sapık damgasını yapıştıranlarda onlarmış ( tam emin olmamakla birlikte )
Michael Sikkofield İlluminati yazarsan bir blog çıkıyor google da oradan da araştırabilirsin
Soran+1 yılevet hatta bir klibinde merdivenlerden iniyor duvarda grafitii var göz seklınde sözler" sızden korkmuyorum" tarzında bırsey
- +1 yıl
Atiye - Ozan Doğulu Aşkistan şarkısını dikkatli izlediniz mi?
Sonuna illuminati yazın onuda yeniden izleyin isterseniz. - +1 yıl
İlluminatinin simgesidir tek göz.
İzlediğimiz animeler de bile var örneğin Hellsing - Alucard en iyi örneklerinden birisidir.
Soran+1 yıltek göz vardı sanırım ellerınde faln
- +1 yıl
izleyin izleyin
Mesajlar gayet net.
Ama önemsemek için "önemsenecek" bir hayata sahip olmak gerek.12 Yorumla
Soran+1 yılsen dertlısın :)
valla tv izlemiyorum izletmeyi de cocuguma düşünmüyorum (belki bir ihtimal evlenirimde olursa) :)
14 Yorumla
Soranizletme en güzeli. ayrıca kullanılan ürünlerdede var ya da sokaktakı reklamlar faln
Soran+1 yılçocugunda senın gıbı olsun o zaman :)
+1 yılCok güzelmiş bu insanlar cok zekiiiii beyinlerinin %70 kullanıyorlar galiba. Cok etkılendım
11 Yorumla
Soran+1 yılbegenmen cok hos
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunları farketmek önemli değil bilinç altına yerleşiyorlar bir şekilde malesef haklısın
13 Yorumla
Soran+1 yılama mıllet benım fesat oldugum kanısında. saçmalık
- +1 yıl
Aldırma boşver bu hala dünya üzerinde tartışılıyor
Soran+1 yıltamam :)
Alakası yok. Seni kültüründen çıkaracaklar, utanma yeteneğini yitirtecekler, ahlakını tamamen kazıyacaklar ve iradeni yoklayacaklar ve sen değişmeyeceksin öyle mi? Böyle olmuyor bu işler.
00 Yorumla
+1 yılbenzetmek istedikten sonra herşeye benzetilir diye düşünüyorum.. bazıları abartılı.
11 Yorumla
Sorantamam
Resimlerde bir sıkıntı yok, o resimlere bakıp o şekilleri hayal edenlerde bir sıkıntı var. aslanın burnundan kalça çıkartmak nedir yahu (!)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte burası zamanında beyni yıkanmış gençlerle dolu.
11 Yorumla
Soran+1 yıldogru
valla ben o yaşta çizgifilm izlerken bunlar hiç dikkatimi çekmiyodu hala iizlesem yine farketmem sizin içiniz fesat
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten fark ettireden yapıyolar amaç bu
- +1 yıl
iyide siz bunu söylemeseydiniz ben yine farketmicektim ve aklıma bunlar gelmicekti öyle bir düşüncemde olmadı siz bunu açıklayarak herkese yayıyosunuz insanların düşüncelerini etkiliyosunuz bu daha tehlikeli bir durum değil mi bunlar açıklanmasaydı kimsenin aklına bu tür şeyler gelmicekti
Ona gelene kadar neler var. Çocukların anlayacağını sanmam belirli bir yaşa geldim ama ben bile dikkatli bakmadan anlamadım :)
00 YorumlaAynen çocukları penis ve g*t manyağı yapmaya çalışıyorlar. Salak mısınız *
10 Yorumla
+1 yılBen tv başından pek kalkmaz dim çocukluğum çizgi film izlemek ile geçti. Şimdilerde de gördüğümde izlerim ama aklıma erkek organı gelmez. Gelen kişi ile tartışmak lazım bunu
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Elalem sistemli çalışıyor bilinçaltımıza hükmediyor biz laylaylom..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlum saf saf cevaplar vermeyin detaylarda veriyorlarki bunlari bilinc altı yapma amacyla. Dkkatini cekmezmismis beyin öğreniyor ama farknda olmadan.
10 YorumlaGerçekten inanılmaz acaba neden bunu anlayamıyorum ya?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilletin zoru ne? Çocuğun beynine erkek organını onu bunu isleyince ne halt ol ucak niye uğraşsın adamlar bunla? Bende bu çizgi filimleri vs izliyorum hic ta aklim tasakta değil dogruyu söylemek gerekirse hatta bu resimlere dikkat edenlerin aklı daha çok orda diye düşünüyorum aksi takdirde bu kadar her şey sürüklenmesi her şeyden erkek şeyi cikarilmaz. Hastalık derecesi
014 Yorumla- +1 yıl
Hayır tatlım varsa o mantigini kullan. Cocuklarin bilinç alti her gördüklerini almaya müsaittir. Sen cinselliği nerden öğrendiğini saniyosun. Sana buraya t*** yazacak rahatlik nerden geldi saniyosun. Amaçları çoluğun çocuğun aklini yikamak. İlerde yabi gelecekte dinsiz Allahsiz bir toplum oluşturmak. 666 da geleceğine inandiklari seytan icin şimdiden dünya düzenini değiştirmek. Bazi şeylere inanmaya bilirsin. Bilinçsiz olabilirsin. Ama saygı göstermek zorundasin. Herhangi bir konuda bir cevap verirken kelimelerini düzgün seç kimse senin ahlaksizligini okumak zorunda degil.
Soran+1 yıl@hilallcik daha açık olamazdı teşekkürler
- +1 yıl
@hilallcikk Allahsız dinsiz bir toplum yetiştirmek, o zaman şeytanada inanamazlar ;) allaha dine inanmamak demek ondan gelen herseye karsı inancsız olmak demek, şeytanda buna dahil. Saçmalamayın ya, taş*ak kelimesini cizgi filmden mi ogrendik? Minnie mouse, bugs bunny, tom ve jerry de mi ogrendik cinselligi?
Cevap sahibi+1 yılBana ahlagi çizgi filimlerden cinsel obje ( bak senin için o kelimeyi kullanmıyorum tatlım hadi yine iyisin ) çıkaranlar öğretemez. Televizyon bile olmadığı zamanlarda insanlar cinselliği nereden öğrendi? Ya da televizyonda tek kanal olduğu zamanlar insanlar bilmiyormuydu cinselliği? Ben sana söyleyeyim kız ya da erkek çocuklar cinselligi kendi vücutlarını tanımayan başladıkları andan itibaren öğrenirler annesi hiç televizyon izlettirmedigi küçük bir buçuk yaşındaki kuzenimin eli sürekli seyin de doktor bile bunu teyitledi ha ismini soylememeyim şimdi terbiyeleri bozarim şimdi süre ahalisinin hani tek rahat konusasn benim ya uygun kaçmaz. Yeni dünya düzeni illimunati sibluminal mesaj bilmem ne bunlar ancak küçük çocukların korkacagi ve inanacagi konular dünyanın elinde her türlü silahı güç varken kimse çizgi filimler onlar bunlar uğraşmaz kimsenin derdi bu olamaz bu dünyada herkesin derdi para din değil ya da muslumanlar değil kendinizi bu kadar kaptirmayin artık oldu mu
- +1 yıl
İlk önce avukat hanim. Kelimenin ne olduğunu hepimiz biliyoruz bunu burada kullanacak bir kadinin bu kadar rahat agzina alabilecek olmasi bu olayin sonuclarindan biri iste. İkinci olarak. Evet para güç din değil sorun bu zaten parasi olmayan birinin yapabileceği iste değil bu. Onlardan korkanda yok burada kimse korktuğunu söylemiyor sadece bilinçli olalim deniliyor. Allahsiz kitapsiz derken kastettigim seytana tapmak zaten. Televizyon bile olmafigi hani bu tek kanalin olduğu zamanlardan bahsediyosun dön bak bir güzelim. Birak bir kizi kadini bir erkek bile o kelimeyi o kadar rahat kullanamaz. Kullanmaz. Evet kanallar cogaldi modernleştik hersey bozuldu. Ve sizin o kucumsediginjz tom ve jerry nin final bölümü sence neden ülkede yayinlanmadi? Bilmedigin konuda konusmayavaksin arkadasim. Arasturmadan laf etmeyeceksin. İzle gel konusalim tamam mi
Cevap sahibi+1 yılHe beni illuminati kaçırdı zorla göz kapaklarını kancalayarak çizgi film izlettrdilar beni ahlaksız yaptılar ve beni ve benim gibi köle arkadaşlarımı kullanarak ahlaklı insanlara savaş açacağız yeni dünya düzeni kuracağız tek amacımız ahlaksız konuşmak herkes ahlaksizxa konuşunca herkes seks yapınca ışte o zaman amacımıza ulaşacağız amaaa n topraktan bize ne petrolden bize ne hemen bir çizgi film yapip karakterlere TASAK objesi gizleyip onlarca yıl çocukların büyüyüp sapık olup yeni dünya düzeni kurmasını sağlayacgiz yani daha hir elli yıl yolu var :( sen ilk önce o yıllardaki p*rno dergilerine karikatür lere bak erkekler ya da kadınlar o kelimeleri konuşabiliyor muymuş konusamiyormuymus. Araştırmadan laf ediyorum kufurde ediyorum napicaksin?
- +1 yıl
@hilallcikk
Bak arkadaşım, ben 22 yaşındayım. Senin o çok ayıp bulduğun ' Taş*ak ' kelimesini bende çok rahat kullanıyorum.
Bu cizgi film etkisi değil toplumun etkisidir..
14 yaşına kadar İngilterede büyüdüm, orada doğdum, aslen İngilizim. Belki senin hiiç izlemediğin ve duymadıgın cizgi filmleri, cocuk programlarını izledim. Ve günde en az 7-8 saat televizyonun önünden kalkmadan, kesintisiz izledim.
Ben neden etkilenmedim, şu an neden cinsellik düşünmüyorum? Üstün zekalımıyım ben, harikamıyım? Bir kadının o kelimeyi burada kullanması dobra olduğunu gosterir, acık sozludur. Bircok kadın gibi dısarıda orda burada hanımefendi, evde ahlaksız değildir. Bu kelime hangi cizgi filmde geciyor, yoksa karakterlerin alnına gizlice gozukmeyen sekilde bunlardamı yazılmış?
Ben final bolumu dahil, her bolumu izledim, hemde en az 10 kez izledim tum bolumleri, ve oldukca bilgiliyim, hem avrupadaki kafa yapısını hem turkiyedekini biliyorum..
Guzelce tartısalım bunu istersen.
Cevap sahibi+1 yılHayır hayal dünyasında yaşıyorlar. Bir kaç kişi masonlar yapıyor vs demiş benim bu yaşıma kadar lüks içinde yaşamama yardımcı olan aile dostumuz mason adamın deli parası var tek düşündüğünü daha fazla para kazanmak şirketi en yükseklere taşımak kaç yaşında insanlar böyle çocukça saçma şeylerle imkanı yok ugrasmazlar ayrica hiçbirşey mason localarindan dışarı çıkamaz bu arkadaşlar FBI ajanı herhalde yahudileri masonlari hücrelerine kadar tanıyorlar bu adamlar böyle yeraltı gizli işlerle ugrassalar kapı gibi mason locası yazan mekanları olabilir mi? Hayır anlamadığım nokta hadi diyelim ki çocukların bilinçaltına işleniyor bunlar sonra ne olacak? O çocuklar olay mi cikarcak konu ne allah aşkına :D @ AvukatHanım1
- +1 yıl
Boşversene gizlicim, bunlara kalsa michael jackson ölmedi illuminati kacırdı hahaha :))
Üçgen görseler illuminati, göz görseler illuminati.
He anam he. - +1 yıl
Üslubu düzeltirsek bunlar diye birşey yok. Bilinçsiz duyarsiz olmayi seçip bosverin bencede siz bizdeb olsaniz yararimiza olmayacagi ortada. Karsi tarafta devam edin. Ot gelip ot gidin.
- +1 yıl
@hilallcik bak canım profiline baktım biraz ufacık cocuksun, universite sınavına giriceksin, sen illuminatı yerine derslerine okuluna bak, emin ol cok daha faydalı olucak.
Cevap sahibi+1 yılValla benim üslubum bu benim cevabimin altindasin sana göre mi konuşmama yonlendirecegim? Ayrica sen bana kadın diyebiliyorsan ben de bunlar diyebilirim öyle değil mi? Evet ben uzayliyim mesela avukat hanim da tarikata mensup yeni hir çizgi film üzerinde çalışıyoruz yayınlandığı an kıyamet kopacak çocuklar zombi olacak ve biz onları yöneteceğiz. Ot dediğin insanlardan biri avukat olmuş ya da olacak geri bas bence :) hadi sen pepe izlemeye ama duyduğum kadarıyla pepede sublimibal mesajlarla ısrail ve amerika ya savaş açmış :(
- +1 yıl
18 yasindayim sinava hazirlaniyorum insAllahta geleceğin mütercimlerinden biriyim. Ve bu yasimda bir avukattan daha duyarliyim. Sorun bu işte. İki yasaezberleyip buyukbüyük adam olamazsin. Ya da avukat olman ot olduğun gerçeğini degistirmemis tatlim. Kapasite de sorun olan bilincsizlerin etkilendiği seyler o saydigin cizgi filmler güzelim. Pepe amerikaya savas acar mi bilemem ama sen bu zihniyetle iyi yerlerde boy gösterirsin ortada ;)
- +1 yıl
Ha su ingiltere ve mason aile dostu konusuna gelince. bir kadinin o kelimeyi burada bu sekilde kullanmasi sadece 'Seviyesizliktir' tom Jerry nin tüm bölümleri final dahil izlediysen ve sana normal geldiyse burada bosa konusuyoruz zaten. İliskiye girip intihar eden iki cizgi film karakterini izletirsin cocuklarina biri i köprü altinda birini adamin birnin yatagindan toplarsin. Bununda adini toplum yapti bunu koyarsin. 22 yil bosa yasamisin oksijen su israfi net.
Bunu farkedebilecek çocuk çizgifilm izlemez, o yaşta üniversiteye gider. Gerek yok böyle şeylere.
13 Yorumla
Soran+1 yılbilinç altıı
Diğer konusunda 454 cevap paylaştı. tebrik ederim aslında farkına varmadan bilinç altına yerleştirmek bu olsa gerek
00 Yorumlaşeytan ayrıntıda gizlidir diye boşuna dememişler işte bunlar hep seks
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne