Wōdanaz/Satanaz , Enki , Loki , Lucifer , Hades...
Kısaca istenmeyen karakterlere deniyor galiba...

Hayır Samael veya Albız teolojik isimleridir. Oryantalist soruna gelecek olursak samael hem insan oğlu için hem tanrı için tehtit unsurudur gücüyle, aklıyla, nevrotik tabiatıyla. E güçlüyü kim ister ki?
Umrumda olan bir şey değil kimin benim hakkımda ne düşündüğü ama öfkelendiğimde yok edesim geliyor, bu dünyaya gücümü göstermek gelebiliyor içimden...
Aslında onun dışında tam anlamıyla bu uzaylı mı tanrı mı artık kimlerse... Onlar için ne ifade ettiğimi bilmiyorum. Önemsiyorlar fazlasıyla ve beni deniyorlar yıllardır, kontrol altında tutuyorlar. Bu yıl her şeye vakıf olacakmışım...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kızlar Bir Adım Öne hayır bu yanlış bir terim olur istenmeyenlere değil ahlaksız ve edepsiz olan iyiliğin mucidi olan lucifer morngingstar (the devil-şeytan) 'dır hades - loki ve enki gibi karakterler dışlanıp istenmeyen ve farklı olan kişilerdir bu istenmezzlik ve dışlanmazlık onları kötülüğe itmiştir (veya çevresindeki kişiler zorlamıştır) ama lucifer morningstar cehenneme hükmetmesi için Cennetten kovulup sürgün edilen ahlaksız ve edepsiz bir kişidir
İblisler her yerde degl içimizdedir
Tüm kötü niyet ve düşünceler bizim şeytanımızdır
Herkes kendi kendine cenneti cehennemi melek seytanını yaratır
Sonra da zihninin bir yansıması olan dünya da yaşar
Yoldan sapan ve saptıran her şeye
Cok basit. Kötülere.
Iyi de kotu de uc asagi bes yukarı belli şeyler. Kimse gaspciya iyi adam demez. Gerci insan degil eylem iyi veya kotu olur derler. Gaspci iyi adam da olabilir genel itibariyle yani.
Bana deniyor
Tamam da kimsin işte?
Bana da şeytan olduğumu söylüyorlar :)
Bana bir işaret ver anlayayım...
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş