Bu sitede yakışıklı erkek sayısı plajdaki kum tanesi kadar resmen... sokakta bir sürü yakışıklı erkeğe rastlıyorken neden bu sitedeki erkeklerin nerdeyse hepsi tpsiz?
Benim yanıma yakışacak erkek sayısı bırak bu siteyi Türkiyede bile bir elin parmağını geçmez... kadınları güzel erkekleri çirkin bir ülkede yaşıyoruz maalesef
🤣🤣🤣 hangi mankenlik ajansındasın. Ya yoksa Victoria secret meleğimiydin. ☺️ Türk kadınları kıçınızı erkekleri kaldırıyor biliyoruz. Ama uçmayın !! Ayaklarınız yere bassın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yiğidin malı meydanda gerek demişler benim resmim profilimde bana yakışıklı demiyorsan artık bilmem.
Bu sitenin bütün erkeklerini topla bir mehcap baş komiserim kadar karizma etmez. sizin asaletiniz yeter zaten <3
Ooyyyy kurban olurum saygı duyuyorum çok sağol.❤️❤️❤️
Burası soru sorup görüş paylaşma platformu yani birilerine hoş gözükme yeri değil.
Gözüne hitap etmek isteyen modellik ajanslarına gidebilir.
Çirkiniz biz de ne yapalım.
Kadınları çok güzel erkekleri çok çirkin tek ülke biziz sanırım.
Tanrı neden kokarcaları türk kadınlardan önce yarattı, biliyor musun? Alıştırma yapması lazımdı.
Ayy g*tüm. Birisi Penelope Cruz degilde Pakize olduğunu söylemiş miydi
Güzel bir kız olarak hakkımın yakışıklı erkek olduğunu biliyorum. boş yağma
Verdiğin poz ve düşük göz kapaklarından fazlasıyla belli🤓😜ama yinede guzelsin hakkın yakışıklı asdfghjjjk
Sabah sabah aklına bu mu takıldı
Evet tipiniz yok
Senden iyi olması yeterli :)
Benim yanıma yakışacak erkek sayısı bırak bu siteyi Türkiyede bile bir elin parmağını geçmez... kadınları güzel erkekleri çirkin bir ülkede yaşıyoruz maalesef
🤣🤣🤣 hangi mankenlik ajansındasın. Ya yoksa Victoria secret meleğimiydin. ☺️ Türk kadınları kıçınızı erkekleri kaldırıyor biliyoruz. Ama uçmayın !! Ayaklarınız yere bassın
Ghòtùnù mù hadi ordan
Güzellik kalpten gelir cinim.
Ruhlar aleminde de yaşamıyoruz kuzu?
Ruhlar alemi ne alaka bak senin kalbin güzel olsaydı insanları burada asagilamazdin tipiniz yok diye? Demekki güzellik kalpteymis :)
Hatunlar güzel boşverelim bizi
Aman boş ver kdnwşdmsjdb
Yapacak bir şey yok canım
Sitedeki tum erkekleri denedin yani helal olsun
Bu arada sende cok guzel degilsin haberin olsun senin tipine gore buradaki x bir erkek bile senin işini fazlsiyla gorur gozunu daha tepeye dikme
Yakışıklı olsa ne olacak evlenecek misin😆😆
Yakışıklı olunda var şimdi
Reelde aramaya ne dersin 😀
Malzeme bu işine gelirse
Kizlarda top model zaten
Kızlarımız çok güzel erkeklerimiz çok tipsiz
Bana nedense guzel kiz bir iki denk geldi. Onlarlada bulustum. Geri kalani cok vasat.
Güzel. birde beni gördün işte şimdi
🥱🥱🥱🙋♂️
Yakışıklı olursa ne olcak?
Göze hitap etmeli
Sebep buraya koca bakmaya mi geldin
Tipli olanda var
Sen çokmu güzelsin
Tabiki
Bence değilsin
Kedi-Ciğer haha
Ben sana salca olmadım ne alaka kedi falan erkeklere b. k atmışın önce kendine bakmalisin
Emin misin?
Maalesef...
Güzellik yakışıklılık göreceli kavramlar ve çoğu kişi resim kullanmıyor burada :)
Kulannanlarda var Allah affetsin...
Amin 😁
ne yapacaksin yakisli erkegi
Bende seksi kız olmadığından yakınıyorum burada
Neden acaba
Neden acaba